Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#454000 matgab Előzmény: #453603

most végülis nem kalocsai mintásban védett a Casillas, hanem egy simában, de miért?

#452992 banyaiz Előzmény: #452633

EL-ben semmi pénz nincs BL-hez képest , és a presztízse sem túl nagy. Tavaly döntőben voltunk, idén csoportból kiesünk, ráadásul nem egy világverő csoport volt Basel , Benfica ....

Viszont ahogy elnézem BL-t alig maradt bent csapat akire azt mondanám végső győzelemre esélyes. Barca, Real, München , Milán talán. Arsenal vsz gyenge hozzá , Chelsea hát nincs éppen a top formában. Kicsit unalmas volt már mindig ugyanazok vannak bent, bár MU-t akkor is szívesebben néztem volna ha vergődünk, mint Basel meccseit. :)

MU elhullott marad Nápoly akinek szurkolhatok, szimpatikus mennyire lelkesek.

#452989 Zotya32 Előzmény: #452835

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/12/08/nem_tortent_fogadasi_csalas_a_dinamo_lyon_meccsen/

"Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékesei nem találtak illegális fogadásokra utaló jeleket a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán, amelyet a vendég francia alakulat 7-1-re nyert meg és ezzel bejutott a legjobb 16 közé."

Szerintem itt nem is a fogadási csalás volt az elsődleges gyanú, hanem a végeredmény előre történő megbeszélése az érintett csapatok között....

#452744 Zotya32 Előzmény: #452736

sportfogadás örömei... tiszta tőzsde... :)) bennfentes kereskedés, pontosabban bennfentes focizás... :))

#452736 matgab Előzmény: #452633

Szerintem a BL francia mecsei hatalmas bundák voltak...

A legkirívóbb példa a tegnapi lyon meccs, ahol volt ugye egy kiállítás (ez még belefér egy jugo fanatikus csapatnál), de , hogy a kiállítás után a gyengébb (és 10 emberrel játszó) csapat szerezzen gólt, az már furcsa. De még furcsább, hogy még a félidő előtt ki is egyenlített a vendégcsapat.

De ez eddig semmi, bármikor el lehet ezt képzelni...

Viszont ha hozzátesszük azt, hogy a 2. félidőben a hazai csapat úgy esik teljesen össze, hogy 5 gólt kap akkor, amikor a Lyon csak akkor jut tovább, ha a Real az Ajaxot megveri és a Lyon legalább még akkor is 5 góllal kell, hogy nyerjen a félidőben 1-1-re álló meccsén, az már tényleg nagyon furcsa, hogy bekövetkezett...

De még nincs vége... a furcsaságokat tudjuk tovább növelni... Az hagyján, hogy a Lyon azon embere rúgott mesternégyes-t, aki még életében nem lőtt 2 gólnál többet, mert az előfordulhat (bár biztos jól fizet a sportfogadásokon), de a másik meccsen a bírók 1-0-ás madridi vezetésnél az Ajax 2 teljesen szabályos gólját vették el les miatt...

Ja és ha ez még nem lenne elég, akkor az 5. kapott gólnál egyik furcsa történésre az egyik angol fociblog is felfigyelt: a vendégek ötödik góljánál Domagoj Vida, a Dinamo védője rákacsintott és hülyvejkujját mutatta az ellenfél támadójának, Bafetimbi Gomisnak.

Hogy melyik a másik gyanús meccs? Természetesen a tegnapelőtti Dortmund - Marseille, ahol a Dortmund 2-0-ról veszítette el a meccsét (miután az Olympiakosz győzelme miatt ő már nem juthatott tovább), ahol a Dortmund az utolsó 10 percben kapott 2 gólt...

Persze ne gondoljuk, hogy a francia vezetéssel működő UEFA bármit is gyanúsnak fog találni...

Azt hiszem mi a ZTE- DVSC-s meccsünkkel labdába sem rúghatunk...

#452538 banyaiz Előzmény: #452516

Gyászos nap ez, kiestünk Bl-ből, azért Barcát még elkapjuk a jövőben. Ami késik nem múlik. :)

Valahogy nem találjuk a ritmust, holmi Baselektől kikapunk, nem értem.

Sumér: City miatt nem bánkódom , de United.... , vérszegények vagyunk idén, Citytől is kaptunk egy nagy zakót.

#452516 matgab Előzmény: #451218

Ki volt itt nagy MU drukker, aki szerint visszavágnak idén a döntőben a Barcának??

De vazzeg a Barca nem esett ki az EL-be!!

Amúgy ma a Lyon meccs felénél 2-szeres szorzót adtak a Lyon győzelemre, de mivel feltettem mindent a kézi meccsekre 5% hozamért, ezért nem tudtam megtenni... most 1-7