Nálam még nem full, de tartva..
Szép estét!
Nájsz :-))
220 pontos lett a KT még igy is :D az utolsó után másodpercekben is pakolták még a pakkokat lefele...mert 17.199 -en állt az indikatív, majd 17.165, ..stb..
full short tartva
200as KT lett.. :)
BUX lekötve., OTP 6%ot esett
EUR/HUF 305.58
OTPben a látható könyvebn 2700-3000közötti tartományban 200.000eladó, és még mennyi lehet 3000felett?
Hati vevő eltévedt? 192kontival?
Otp célár is teljesült az alakzatból:
http://kepfeltoltes.hu/111208/OTP30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mára is megmentés a menü akárcsak tennap?
Ezt a leütést látva már volt értelme a napközben felhúzásnak semmi forgalommal...kisfarkú brokik megint egymás brokijával játszadoztak volna helyette,egy hányás ez a parasztvakítás.
B@ssza meg, el kellett mennem, és kapkodásból egy százassal magasabb long kilépőt ütöttem be, és nem teljesültem. Pedig szépen teljesítette a Bux a délelőtt berakott rajzom célárát.
http://kepfeltoltes.hu/111208/1264664171BUX10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ja, egyébként én nyitogatom a longokat.
Jah,Oti kakukk...Molly már csak a népmesei hős,Rg is csak +700 pontot húztak,jó hogy tegnap lekötötték,kamat is +százas...de hogy ez a piac és a bét nem százas az tuti,holnap vajon mi lesz ?
akkor nagyjából egyformát számoltunk ki..
de jó lenne ha lekötnék a Mtel, Richtert, Mol -t...nagyon tartják még magukat...ez nem tettszik
csak stoppotok legyen :)
Megnyekkent az már. Richterrel meg talán megadják a kegyelemdöfést záróban.
Oti 3150 en,Molly 17800 on támasz...má megin mentés lesz? Rg-vel is stikliznek.
Egy brutál lekötést érdemel ez a nap!
16.650fibo szerint a fej-váll
16350, ha parasztosan kiszámolom, a fejtető, nyakvonal közötti távolságot.
de 16800-17000körül lehet egy elliott C.előtte.
ja..ne szaladjunk annyira előre.... legalább ennyi tanulsága legyen ennek a válságnak is..hiszen 2 nap eséstől már annyira megijedtek mindig a politikusok hogy kénytelenek voltak mindig bejelenteni valami "világmegmentő" ötletet :D
Mondjuk mindenki felfelé várta a kitörtést..Egon is ezt írta..én felfelét olvastam mindenhol...
ha jól gondolom akkor ebből 16.400 lehet a célár ? vagy inkább a 16.600-16.200 között valahol
S&P ben is többszörösen fog a leszorító (nyilakat rátettem).
Vissza lett borítva az index a 200napos mozgóátlag alá egy csellel.
Tegyük fel, hogy tovább akar menni.. tettem rá egy fordítitt fej-vállat, akkor is lejöhetne jobb váll aljáig.
ha jól gondolom akkor ebből 16.400 lehet a célár ? vagy inkább a 16.600-16.200 között valahol
jó, jó csak olyan matgabos megérzés fogott el 17.400 táján, hogy márpedig át kéne fordítanom a shortokat longba...
sátánisták...
Szintén...úgy tűnik szép nagy fejváll töröde vagyon. Molly vekkesnek néz ki..