Robbaj mondta Neked a szimetrikus háromszögemen, hogy trend irányába várható a kilépés, az pedig lefele van. Én is err pályázok. Akkor ultra nagy short nyerő lesz, mert több ezer pont van abban a háromszögben, de ne szaladjunk előre..
Robbaj mondta Neked a szimetrikus háromszögemen, hogy trend irányába várható a kilépés, az pedig lefele van. Én is err pályázok. Akkor ultra nagy short nyerő lesz, mert több ezer pont van abban a háromszögben, de ne szaladjunk előre..
akkor azthiszem ma még maradok shortban....a 1112 -ben lehet hogy utoljára az évben....és meglátjuk mennyi erőő van még benne lefele..
a baj viszont az hogy holnap Matolcsyék minden áron megpróbálják majd felfelé húzni, és lehet hogy estére USA is...
viszont úgy volt hogy a héten dől el az Euró sorsa..és ha már most, ennek ilyen borzasztó rossz a fogadtatása akkor tényleg inkább a shortban maradás javasolt.
bocsi, egy kicsit feljebb raktam a nyakvonalat most látom, az árvonalra raktam a kapkodásban, mindegy most vagyunk nyakvonalon 200körül..
énis..de sikerült még kicsit feljebbről...
meg ne magyarázza nekem senki hogy ez az EKB elnök is nem szándékosan kavarja a xart most...miért nem lehetett ezzel várni piaczárásig ? a fene...
nana 10% után gondokodj
Átaludtam a történéseket. Szépek az intraday chartok, napi maxra rántás után napi min :))
hát most már eshet...hogy shortba léptem újfent...ma eddig 1 nyerő-2 bukta...vissza kell hozni :-) néhéz igy..amikor megy a manipuláás.
Az igen...
longokat is sikerült kidobni viszonylag kis bukóban...akkor most mehetünk le ? 17.080-17.000 jó is lenne mára...
ejj..jó lett volna az a fennti short....ezek megint szándékosan manipuláltak megint.
ma már kétszer bepötyögtem, azt, hogy zárja le a shortot, aztán a végén nem konfirmáltam le...
Nem volt adat,talán az EKB elnök beszéde nem tetszik a piacnak.
Ha így marad,akkor nagyon ronda...
Visszaemélszem amikor Csődbe ment a Lehman.. Utána is vártunk valami nagy pénzpumpára, be is jelentették, jól betankoltam OTPből az öröm hírére, és irány a 30%os esés 2nap alatt :D
Valami ilyesmi lehet.
Van mire esni.
Vki árulja már el hogy milyen rossz hír jött ki?