Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Had javasoljak egy filme…

#452487 Borska

Had javasoljak egy filmet megtekintésre :) értékelni fogjátok :

Margin Call

a bemutatója pedig :

Re: ds

#452486 Borska Előzmény: #452468

áhhh ,értem,akkor a letéti költséggel nem kell számolni,de gyakorlatilag ott vagy mintha nyitnál zárnál,ersténél igy nem mükszik,de őszintén megmondva,nem igazán látom a lényegét, bár minden jó ha müködik :)

#452468 BudFox Előzmény: #452461

az a jó benne hogy nem kell lezárni a longot, ha mondjuk időközben úgy döntesz hogy gyorsan dobnál rá egy shortot is...

és mindig csak a pozíciók különbsége számít : ha van 310 longod, és 300 shortod akkor csak 10 kontraktus longban vagy. És nem kell 600 konti alapletét, hanem csak a különbözet - ez benne a szép - (mondjuk egy amatőrnek ez szerintem nagyon veszélyes)

év közben felhalmozódott kicsit a mennyiség...mert nem akartam zárni mindig..hanem nyitottam újakat...

egyetlen hibája a Questor rendszernek, és emiatt is halmozódott fel egész év alatt a kontraktus, hogy ha lezársz egy régebbi pozíciót, a derivatív számlát csak másnapra számolja el...tehát sokszor annyira lefogyna egy lezáráskor az egyenlegem hogy aznap már semmit se tudnék lépni, ha a piac nagyon elmozdul....inkább nyitok újakat...és kész.

most meg ezeket zárogatom :-)

Re: nincs cím

#452467 BudFox Előzmény: #452445

persze :-)) miután lezártam a longom...

mindegy..holnap is van nap...minden nap új lehetőség

#452462 Frontin Előzmény: #452457

Nem biztos hogy C. pont megvolt, de elvileg A. alá bementünk, így a formáció lezártnak tekinthető, és kisebb tf-en nálam megvolt C. 5 hulláma, és abból indultunk felfelé nap végén, amit a holnapi nap folyamán még biztosan követ egy visszateszt, de én innen most felfelé várom.

#452461 Borska Előzmény: #452440

Szia Bud,megengedsz egy kérdést? Mert mindenki más és más stratégiával trédel,és nyitott vagyok minden újra,főképp ha hasznos is :) mi értelme hogy longba és shortba is egyidejüleg pozija van az embernek? főleg 600 kontraktus körüli mennyiség,atya vilááág, mondjuk 258k short és 280 long? és ebből zárogatsz ? vagyis effektive van 22konti long? ha jó irányba mozdul ez a számtani eredményed? Tényleg nem értem ,ha ennek a 600kontinak a 35000es szorzójú alapletétjét simán napi pénzpiaciba tartod nem hoz többet? és meghagyod nettó pozidnak az egyik választott irányt.

vagy mi a titka a dolognak? már ha nem vagyok túlzottan kíváncsi :)

#452455 Frontin Előzmény: #452451

B@szódna meg ez a barom, heteken át f@szakodik, aztán 2 perc alatt elrendezi, amit már rég el kellett volna.

#452440 BudFox Előzmény: #452426

nem az a baj...hisz egész évben mindig úgy vittem át pozíciókat hogy full long vagy full shortban voltam mindig...csak most elég sok kontraktust le kell még zárnom...és a fedezet meg elfogy..ezért kell minden nap valamennyit lezárni...

majdnem 600 kontraktus volt nyitva összesen :-))

Vettük 17400 alatt sávos…

#452432 Arsene Lupin

Vettük 17400 alatt sávosan a longokat, míg el nem fogyott az erre elkülönített pénz. Remélem, holnapra átmegy nyereségesbe.

#452422 BudFox Előzmény: #452381

kiszálltam a longokból...huh...alig bírtam nyereséggel eladni :-)) de sikerült...

ma kettőből kettő pluszos business volt.

shortokból-longokból is lezárogattam..már csak olyan 150 kontraktus van nyitva összesen..:_)

#452419 Frontin Előzmény: #452412

Én azért biztos ami biztos bevetettem már a titkos fegyveremet is, a 2. sörömet hörpintem, eeeez mindig megnyugtat. ;-)