Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#452667 Lxrose Előzmény: #452642

Egyre inkább az az érzésem, hogy te csak bosszantani jársz ide az embereket. A fenti célárak a cég elvárásai alapján lettek számolgatva 5 éves távlatban. Ez valószínűleg borul. Na de 5500-nál beszélgetünk erről?

#452642 exmnbs1 Előzmény: #452635

mint a kisbüfik, akik 18-30-50K-ra várták nem is túl régen a tőkeemelés előtt

#452635 Lxrose Előzmény: #452420

Én csak azt nem látom, hogy hány évre számoltak. Ugyanannyira, mint a 14600 Ft-os célár elkészítésekor? A cég csökkentette a jövő évi EBITDA becslést, tudjuk, miért. Ezeknek az okoknak nagy része jövő évben elfogyhat. Akkor az elemző nem néz tovább a 2012-es évnél? Vagy szerintük a cég jövő évtől stagnáló útra lép? Hihetetlen, milyen extrém szélsőségeket tudnak mutatni ezek az elemzők!

#452474 egyetleneim Előzmény: #452444

Én az elmúlt 10 napban össze-vissza számoltam a céggel kapcsolatban és arra jutottam, hogy eszem ágában sincs eladni egy darabot sem, bár a céges warning eléggé mellbe vágott engem is. Sőt még vennék ezen a szinten, de persze így ünnepek előtt nincs rá zseton.

Ősz elején 8000 és 8500 között egy középkategóriájú kocsi árát vágtam bele és az új kocsi vétel helyett egy öt éves kombi Astrát kapott a család. Persze jó politikusként a gazdasági válságra és a nyuszira fogtam mindent.:)))

#452444 rbbj11 Előzmény: #452429

az igaz, h. az inverzét kell csinálni annak, amit az idióta ajánlásokban írnak.

Csak ott hibázik a dolog, hogy tartást írtak rá, nem eladást.

Akkor kell venni a részvényt, mikor mindenki eladásra ajánlja majd. Persze ez sem örök törvény, van, amikor eltalálják az irányt, de az nagyon ritka.

Szóval várjuk meg, míg mindenki eladásra javasolja, igazi pánik lesz benne, akkor először kell és érdemes majd ránézni a fundamentumaira, amik tartós vételre sarkallhatnak

#452443 Formerplayer Előzmény: #452420

Az elemzőt nem minősíteném...Neki a feladata a folyamatok előre jelzése lenne...ez így sovány, ráadásul igaztalan is.Azért van 15% diszkont a DCF modellben, mert a bankok befékeztek, így nem volt hitel, s ezzel a management hitelessége csökkent?

Egyébként az pozitív, hogy egyre nő a pesszimizmus, miközben a cég időbeli csúszással, de ugyanazt az üzleti modellt valósítja meg, amit eddig igen jól csinált. Szinte mindegyik elemző evidenciának veszi, hogy nem lesz 5-10%-nál nagyobb növekedés...Pedig pont a hatékonyság-illetve eredménynövekedés fogja jellemezni a céget, még új projektek nélkül is a közeljövően...

Ja és azért idén se mondjunk még le a pozitív hírekről....:-)

A menedzsment hitelveszt…

#452439 Flaska

A menedzsment hitelvesztése remélhetőleg nem lesz nagyon akadálya a hitelek felvételének.

Valami hasznot csak hajt majd a két importált "Nagymenő"

Azért van itt jó észrevételem is.

Belső hírek a cégtől nem jönnek, jöttek ki, mert a "jól értesültek" már régen elpasszoltak volna.

#452438 Sumerologo Előzmény: #452427

Igaz, ami igaz.....az adatot kiadó személynek is kijárna "némi" büntetés.

.

Az is igaz, hogy tőled ebben és a többi fórumon (topic-ban) csak negatívumokat olvastam minden rv-ről.

.

Szerinted melyik papírba érdemes invesztálni? A múltkor egyet ajánlottam (GSPARK). Kértem a többiektől konkrétumokat. Senki nem válaszolt.....Valószínű most sem fog....te sem?

#452429 Kiss Zoltán Előzmény: #452420

Emlékszem valaki beírta a kbc .nevű (csupa kisbetű)nevű társaság nyári 14600 forintos ajánlása után,"na mi van már ezek is eladni akarnak"!Akkor most én mondom ezek venni akarnak!

#452427 exmnbs1 Előzmény: #452420

És te az idézett profitwarninghoz mit szólsz?

a cégben aki az előző számokat kiadta amit szinte felezni kellett ott van még???(((((((((

#452420 Sumerologo Előzmény: #452346

Jó ez a "korábbi" megjelölés....Magyarul néhány hónappal ezelőtt még 14 600-ra tartotta, most meg 6000-re. És még mindig munkaviszonyban van az elemző....

.

Ha az én üzleti terveim ilyen nagy különbséggel "valósulnának meg", már éhen haltam volna.

Ekkora tudománya egy hajléktalannak is van.

.

Former! Mit szólsz hozzá?

Az ember nap mint nap be…

#452417 Flaska

Az ember nap mint nap begörcsöl az árfolyam esése láttán.

A végét pedig még csak nem is sejtjük.

Esik a nehéz kő???

#452415 Grizzly Géza Előzmény: #452353

Én adót optimalizálok,ezért ma dobtam pár száz db-ot,utána veszem vissza illetve a többit átkötöm TBSZ-re,tehát ott eladó és vevő is leszek és várom a csodát adómentesen..:)

Hogy miért TBSZ? Mert ez szvsz nem három napos buli lesz,mint egy estmédia long..:)

Hacsak matolcsy ki nem találja,hogy elkobozza az e-star részvényeket,mert kell a növekedés beindítására és az éhezőhalmozottanhátrányoshelyzetűbeilleszkednivágyó honfitársaink megsegítésére...:)

#452350 SZETO99 Előzmény: #452346

Valóban jelentős a csökkenés... (no comment) sajnos nem is látok rövid távon 6000-en túl :-(