Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#452411 Trisz Előzmény: #452396

Nem hiszem, hogy itt önszántukból ezek bármit is vállalnának. Hogy mit akarnak azt nem tudom kikövetkeztetni. Azt, hogy ez a tőzsdei árfolyamokban hogy fog megjelenni, na azt meg végképp nem. A türelmetlenséged jogos. Pláne azoké, akik 5 éve ülnek a papírban. De ez nem visz előre. Jó, ha utólag megértem egy-egy ilyen akciójukat. Én is kíváncsian várom a magyarázatot. Valószínűleg a tőzsde fogja megadni.

#452396 Zotya32 Előzmény: #452384

jó-jó, de meddig akarják még keretek közé szorítani az árfolyamot? nem volt elég az elmúlt évek rablása, névérték-manipulálása, emelés, nyolcadolás, apportozás, alaptőke-csökkentés...

jó lenne végre vmit produkálni, ha meg nem megy, akkor nyilvánosan vállalják ezt:

http://www.iranliberty.com/nukes/galerie/tofigh/images/giotin.jpg

:)

szorítsák keretek közé a saját fejüket, ha már nem elég tökösek :)))

#452384 Trisz Előzmény: #452345

Lehet, hogy Szilvi megköveztetésemet fogja javasolni, de nem akarok senkit sem provokálni. Szóljatok rám, ha már kezd sok lenni belőlem. Nem akarok erőszakoskodni. Csupán én is állandóan meg akarom érteni a folyamatokat. Ez csak néha sikerül.

Engem is foglalkoztat a felvetésed. Én odáig jutottam a következtetésekben, hogy ezek a tételek nem a játékosok (Ft-ozók ) tételei. Ők sokkal gyorsabban reagálnak. Ezek nem ugrálnak. Stabilan ott vannak egy idő óta. Ha tehát nem kicsik, akkor nagyok. Nem eladni akarják ezeket a tételeket, csak az árfolyamokat keretek közé szorítani.

#452373 Trisz Előzmény: #452332

Mit tehetek érted? Engem önmagában nem zavar, ha valakinek más a véleménye. Sőt a tőzsdén ez elég általános alaphelyzet. Sokszor magammal sem tudok egyetérteni. Mindenesetre amit látni vélek, azt le szoktam írni. Reményeim szerint indoklással. Ha ezekkel valaki nem ért egyet, akár vitatkozhatunk is. Az érvek mentén történő vitákat kedvelem. Szvsz erre való a fórum. A Zotyával való poénkodó eszmecserénket kicsit szó szerint értelmezted. Persze ez szíved joga. Ha helyes következtetést vonsz le belőle, a tőzsde jutalmazni fog érte. Ha helytelent, akkor se rám haragudj.

#452345 Zotya32 Előzmény: #452332

eladó mennyiség 1.124.000 db van 28-32 ft-ig... gyönyörű...

akik bent állnak mire számítanak? megint egyben veszik meg? másképp nem fog menni, vagy miért nem öntik le? mire vár vajon az a majdnem 400k 31 ft-on? Jézuska majd megveszi tőlük, vagy mire???

#452332 Sly-- Előzmény: #452325

Mi lenne velem? Semmi, csak képtelen vagyok elfogadni, hogy most éppen a "nagyok cuccolnak be" és már csak a "mi papírjainkra vadásznak", mert szerintem szó sincs itt ilyesmiről.

Nem szeretnék eredményt hirdetni, de igen, el tudom képzelni, hogy ez a papír itt fejezte be tőzsdei pályafutását, mint ahogy erről az előző hozzászólásomban is írtam.

#452325 Trisz Előzmény: #452289

Egyáltalán nem érzem úgy, hogy fájó pontomra tapintottál volna. Túl az ízlésbeli esetleges különbségen, sokkal fontosabb indokaim is vannak. Nem érzem úgy, hogy bármilyen információ tartalommal bírna egy bejegyzés, ami valamilyen tőzsdei sikerről tájékoztat itt a fórumon. A legszerencsétlenebb társunknak is lehetnek kisebb nagyobb sikerei. Mi ennek az információ tartalma? Már a tőzsdei helyzet megvitatása szempontjából? Egyébként szerinted ez a papír itt fejezte be tőzsdei pályafutását, vagy félidőben akarsz végeredményt hirdetni?

#452321 Zotya32 Előzmény: #452306

erősen esélyes ez is... nem szabad elfeledkezni róla... én azért még ülök benne, már minden mindegy alapon... ha nagyon visszaesik, akkor majd visszaszállok ha lesz éppen rá szabad keret... ami most ugye keg-ben van lekötve... / csak legyen értelme ennek, vagy közgyűlés formájában, vagy 100 feletti árfolyam képében :) /

az ilyen részvénycsere nem állna messze tőlük... de kérdés, hogy lesz-e rá lehetőségük.. rácsok mögül azért nehéz intézkedni még nekik is... :))

boruljon már a bili!!!! elég volt!!

#452319 Trisz Előzmény: #452283

Szilvi!

Mi van veled? Hát milliószor át vagyok verve én is, mint mindenki, aki tőzsdézik. Leírtam 68-nál, amikor először belenyúltam a papírba, hogy itt vagyok. Nem azért vettem 68-nál, mert onnan további csökkenésre számítottam. Igaz még mélyponton sem sikerült még soha becuccolnom semmiből, de ez már nyilvánvaló tévedés volt. Utána még volt több tételem amivel tévedtem. Ezeket a tévedéseket nem teszik meg nem történtté az esetleges helyes döntések. Ha tehát figyelmesebben olvastad volna a bejegyzéseimet, akkor erre a "beismerő nyilatkozatra" már nem is lennél kíváncsi.

#452306 Sly-- Előzmény: #452288

Most mondd meg, lehet ezzel mást csinálni? Mert benne ülni teljesen felesleges, persze akinek ez vonzó, hát tegye. Sokat gondolkozom ezen a vackon. TP megint a többezer részvényessel hencegett. Egyre nagyobb realitást látok abban, amit a másik fórumon már leírtam, hogy egyetlen érték ebben a cégben a "Phylaxia"-név és azért beszélt annyit TP annyit az inerjúban arról, amihez már gyakorlatilag köze sincs a holdingnak, mert behozzák a tőzsdére Móréval közösen a Phylaxia Pharma Zrt.-t (Nyrt.-vé alakítva), a Holding meg megy a levesbe. A részvényesek pedig vagy becserélhetik majd valamilyen formában vagy nem. Már szinte hallom előre az újabb mesét, hogy az a cég majd milyen jó lesz....és kezdődhet minden előlről...

#452289 Sly-- Előzmény: #452280

Elnézést különben az indiszkrét kérdésért. Ezek szerint fájó pontra tapintottam. Egyébként az, hogy azt válaszolod a kérdésre, hogy "igen" vagy "nem", az még nem hencegés.

De ezek szerint még saját magadnak sem mered bevallani. Pedig legelőször önmagunkkal kell tisztában lenni.

#452288 Zotya32 Előzmény: #452283

vki ma is adott, nem is keveset.... a végén még visszavehetem a 26k-t...

pedig én jót akartam, hogy eladtam, az emelkedés érdekében tettem...

de ha nem, akkor nem, majd 20 ft-on többet veszek... 26 helyett 35k-t, de ezzel újabb forintozós pakk jelenik meg a piacon.... mert az tuti, hogy utána minden 4-5 ft-os emelkedésben eladom, és a lecsorgásban visszaveszem....

#452283 Sly-- Előzmény: #452280

Dehogy zavar, ha kifejted a véleményed, jogod van megtenni bármikor.

Csak valahogy soha nem akar beigazolódni, de elintézed mindig azzal, hogy "tévedhetek is".

Kíváncsi leszek, mikor fogod beismerni, hogy tévedtél.

#452280 Trisz Előzmény: #452163

Nem szeretnék válaszolni a kérdésedre. Ne vedd udvariatlanságnak. Egyszerűen ízlésemmel ellentétes az, amikor valaki itt a fórumon henceg a sikereivel. Nekem az a véleményem, hogy millió lehetőség lett volna kamuból felrántani az árfolyamot és kitömni a népet. Ez már kiment a divatból. Ennek én egy logikus magyarázatát vélem a nagyok gyűjtögetésében. Nem tudom miért zavar ez a véleményem bárkit is. Hazudni még soha nem hazudtam (mint pl. védenced Macika.) Sokszor hangsúlyozom, hogy szoktam nagyokat tévedni. Senkit semmilyen irányba nem kívánok befolyásolni. Zavar, ha nem túl sűrűn kifejtem a véleményem?

#452163 Sly-- Előzmény: #451863

Trisz, kerestél Te már ezzel a papírral?

Csak mert már elég régóta (évek óta) mondod, hogy a "nagyok cuccolnak" és majd mennyit fognak keresni, de valahogy sosem akarnak "előbújni".

#451863 Trisz Előzmény: #451859

:)

Azzal ne foglalkozzunk, hogy hogy lenne tisztességes. Ez őket sem érdekli. Keressünk rajta. Ennyi kritérium itt bőven elég! :)

#451859 Zotya32 Előzmény: #451854

azért az nem így megy... a többit majd 100 ft-nál... úgy lenne tisztességes, ha csak minimálisat buknék, ők még akkor is jól járnak... olcsóbban megkapják, és még börtönbe sem mennek.. :)))