Ha jól emlékszem azt írtad múltkor hogy 6050 dax törése viheti le durván 100 pontot...szépen,sunyin csorgunk le,nekem ez nem tetszik most shortból.
Ha jól emlékszem azt írtad múltkor hogy 6050 dax törése viheti le durván 100 pontot...szépen,sunyin csorgunk le,nekem ez nem tetszik most shortból.
Nézegettem az imént a Dax chartot. A jelenlegi esés nem nagyon tetszik longpoziból szemlélve az eseményeket, ez tény. Ám ha 6000 környékéről fordulni tud, és újra emelkedő pályára áll, akkor brutál emelkedés lehet még a héten tech alapon vizsgálva a dolgokat. Ha 6000 elesik szignifikánsan, akkor rövidtávon kaki lesz itthon is, mehetünk le 17K környékére.
Elég karcsú felfelének néz ez ki,döglött minden papír,pattanás így nem fog menni,túlzottan össze vagyunk esve...várom mikor rúgják ki a cirkuszt tartó rudat.
mert annyira csúcs befektetés vagyunk hogy csak na :D most hogy visszajön az IMF és úgy fütyül ahogy neki tettszik..mi meg úgy táncolunk rá..nem számít ha bele is halunk :D
szóval most, hogy a zsidók :D parancsolnak, már minden le van zsírozva előre a 20.500 ig :D
na én is zárom a shortjaimat mindjárt...csak még adjon be valaki 17.325 ig :D
Dax-nak innét fordulni kéne, különben nem lesz szép a mai nap....
Remélem így lesz, bár az nem annyira tetszik, hogy a Dax a meglepően jó német adatra semmi pozitív fordulatot nem mutat idáig. Hmm....
A 17400 alatti vételek akár már délután is ajándéknak minősülhetnek. A Fitch hír kimondottan pozitív. Mondjuk, poziból beszélek.
Nem untam még meg a pénzem égetését, úgy hogy 400 alatt újranyitva.
Mi a tök van itt hogy ennyire tartani kell? Oti 3250,Molly 17800 támasz,Rg vel mentenek...erős ez a vár! :D
Pösta bátyánk szerint 17250 a promt támasz.
szerintem sávozgatunk....de nem merik nagyon beadni...mert jön a pénzek..SC is lehet...szóval míg ki nem lépünk a háromszögből addig itt sávozgatunk..
Hathor nagyon jó háromszöget vázolt fel.. szerintem az lesz a mérvadó..
bár az az Elliot is elég jó..
Én közben kiütődtem a longpoziból, úgy hogy most jön a fordulat felfelé. :-)
Ott vagyunk ahol tegnap volt az alja...most mi lösz?
Még jó hogy 17.487 -es átlaggal full shortban vagyok :D
már csak esni kéne..még jobban..hátha sokan beijednek ezektől a balfax politikusoktól :-)
pfffff....
Jövő pénteken 13e hatinál :D
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem hogy mikor zárják automatikusan a 1112 pozikat?
Előre is köszi!
szóval akkor innen picit mehetünk fel a nagy zuhanás előtt ? :D
betegek ezek ott az Európa Parlamentben....nem tudni mit művelnek már megint..."megnyugtató döntést fogunk hozni" :D kinek ?
a FED -nek ? vagy az Európaiaknak ?
Követem igen, B. pontra vettem arra kalkulálva, hogy a reggeli emelkedés csak az első emelkedő hullám volt B.-n belül, és azt követi majd még egy felfelé, de lehet hogy a reggeli emelkedéssel már ki is lett jelölve B. és már a C.-t csináljuk. Stoppot beraktam, lehet hogy ki fog ütni, de ha már kiütne, akkor remélem utána nem fog fordulni és tartja az irányt lefelé.