Persze, hogy nem kell víz, tegnap végre esett az eső :D
amióta leállt a műkereskedés, senkinek nem kell a víz. jeges az idő.... :))
Biztos rájöttek, hogy rossz gépet vettek. :) Zacskózó helyett palackozót. :)
Ezen somolyogtam én is. Ha így folytatják, nemsokára az lesz a hír, hogy előreheladott tárgyalásokat folytatnak a szállítási kapacitás megsokszorozására a CIB leasinggel.
Aztán majd jön a tényadat, hogy vettek a piaci ár alatt egy bebukott termelőtől egy IFA-t.
Mi majd tavasszal akarunk kutat fúratni, zacskós vízben a jövő. :DD
1700 liter??? A szentkirályiak is tudnak ennyit. 2 percenként.
Jut eszembe nekem is van telkem, és fúrt kút is van rajta. Lehet veszek egy fóliaheggesztőt és zacskózok. Jövőre találkozunk a BÉT-en :)))
akkora buli volt az eredeti tulajnak a palackozás hogy bedőlt)))))))))
haha vevő az nincs
ki fogja kezelni majd a gépet?
a marketinges pszichológus asszony?
1 1 903 db 62 HUF
2 2 524 db 60 HUF
1 1 501 db 55 HUF
1 1 10 000 db 45 HUF
1 1 200 db 42 HUF
Eladás Cég Aj.
80 HUF 700 db 1 1
84 HUF 4 086 db 2 3
85 HUF 6 850 db 1 1
86 HUF 1 000 db 1 1
90 HUF 1 150 db 2 2
Napi min: 0 HUF Napi max: 0 HUF
Nyitó: 0 HUF Előző záró: 0 HU
az eladó cég az kicsoda?
a hybridbe az alattuk bedőlt Ansys vacka került
mért az udvaron mutatják a gépet?
mi az hogy palack mikor zacskó lesz????
És milyen jól megélnek belőle, különben nem állna a BÉT több, mint fele ilyen szarokból. Ez a színvonal minősíti a BÉT vezetését is.
a végén még ez lesz a legjobb tolvajpapír, mert ők azért még dolgoznak is... nem csak mese van, hanem kézzel fogható eszközt is vásárolnak.... :))
33596 db papír talált gazdára tegnap! Gratulálok a vevőknek, életre szóló befektetés lesz!
Itt a nagy hír is, vettek egy használt palackozó gépet. Gondolom, micsoda rallyt csinál erre majd a KBC...
http://bet.hu/newkibdata/109193951/Rendk_v_li_t_j_koztat_s_ez.pdf
Bazz, kéne csinálni most már egy céget. Szép terveket kirakni, átalakítani Nyrt-vé és bejönni a BÉT-re, majd jól kitömni a hiszékeny spekiket.