Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

fd

#452194 Waszeitung

+150 pontos káté egy héttel zárás előtt...menjen már ez a 3,14csába! Vajon mit tudunk már megint?

Re: nincs cím

#452140 Hathor Előzmény: #452123

Örülök ha itt rá tudok nyomni egy válaszra, annyira fagy az oldal.

Szóval talán itt is kíváncsiak.

Emlékszel amikor beborították piacunkat egy pénteken és itt felraktam a rövidtávú dupla topos képemet. Akkor azt mondtad szerinted kivisszük fel. Nem vittük, én is ebben bíztam, szerencsére kiszálltam összes Euromból fent.

Na most a dupla top nyakvonala 302nél volt, ezt tudod, többször néztük HUFban mikor törik le. A héten letört, és vártuk 300as lélektani szintet. Okés, az is puhítás alatt van. Mi van azóta? Én látok egy esetleges csökkenő éket, ami visszagyengítheti az árfolyamot kicsit. Mondjuk 302es visszatesztre.

Ugyanúgy hezitál, mint a hazai piac. Bizonytalanság van a pénteki bejelentéssel kapcsolatban.

http://www.kephost.com/images4/2011/12/7/rb2wayjzmyjodx2m57m0.jpg

#452139 Waszeitung Előzmény: #452132

Magyar piacot nem nagyon szeretik,bár ugye akármikor feltéphetik.

Nagy csodát vár mki az Eu csúcstól,lehet dekódni akarják az emelkedést,pedig megint a lejárt lemez van,nagy összegű mentőalap,de mintha ezt már eljátszották volna… nagyobb védőháló van az artista alatt,de hogy az elbírja-e vagy tud-e jól esni az nem biztos.

#452132 Waszeitung Előzmény: #451930

Shortot vissza,oly szépen ütötték Otit meg Mollyt,Rg nélkül jó is lett volna...ma reggel is futibohóckodás van meg 150 pontos kt,hati überoptimista.

Szerencsére sört is nyitottam az este,az jobban esett :D

#452129 Frontin Előzmény: #452125

Jó reggelt! Itt szerintem egyelőre semmit, túl messze van támasz is, ellenállás is. Ez ám csak az igazi daráló.

#452128 Hathor Előzmény: #452125

megvárni ezt a két napot már.

Egyik nap levernek, másik nap visszavesznek.

Forgalom nulla. 19Ks OTP nyitással tudtak 2%ot húzni OTPn.

Mi van ha beáll egy 100Ks pakk, ami általában naponta előfordul..

Kivárás van.

Háromszögben is benne vagyunk. Akinek viszket a tenyere, dobjon fel egy érmét.

#452127 BudFox Előzmény: #452020

tehát felfele....minden világos :-)) a világ problémái pedig majd játékpénzből szépen megoldódnak..ahogy az utóbbi 40 évben is :DDD

vicc ez a világ

#452097 Hathor Előzmény: #452093

S&P: Súlyos károkat okozhat, ha eredménytelen a brüsszeli csúcs

2011. december 6. | 19:33

írja a portfolio.hu. Bármit hozhat a brüsszeli csúcs kimenetele.

Mit gondol az ember? Biztos megmentik a világot, nem hagyják beverni. Akkor szikrázik minden fel. Ha pedig valami csalódás lesz, akkor bezuhanunk.

Előre megteheti a tétet aki akarja.

#452093 Hathor Előzmény: #452087

Ennek a háromszögnek semmi köze az egy napig kereséssel.

A háromszögben bármi történhet, ahogy Bud is írja, a fel le természetes benne.

18000es szintnél írtam, sokáig itt leszünk 18500-16500között, akkor látszott a szűkülés, valamint a jobb váll kialakítása.

Nekem mindegy merre megy ki a háromszögből. Van ami felfele mutatja, van ami lefele.

A felfutó elliott B.pontjára a tegnapi Aról fel lehet menni. Ezen kívül várja a világ a dec.09-i döntést. Jövőhétre okosabbak leszünk talán. A háromszögben még van hely játszani idén, ha akar.

#452052 hosszhuszár Előzmény: #452020

Bírom, az ilyen teljesen egyértelmű álláspontokat.....itt a tőzsdén, főleg mostanában....

Valaki ezt elolvassa és készpénznek is veheti....

Egy szerintem, elférne mögötte.....szerintem...

#452004 BudFox Előzmény: #451970

a grafikon kiváló :-))

na faxa ...a legxarabb alakzat számomra a háromszög...ez darálja le a pénzem...de most kicseleztem...

ugye mondtam hogy amikor ezek a háromszögek jönnek ledarálom a pénzem..most változtattam a taktikán : minden kis nyerőt azonnal el kell tenni....és minden irányváltozásra azonnal "nyitva" kell lenni.

ez most bevált :-)

szerinted merre megyünk ki a háromszögből ?