Regisztráció Elfelejtett jelszó

CSEPEL

Re: nincs cím

#451956 Sumerologo Előzmény: #451952

Az államosítást már említettem egyszer. Lehet benne valami. Most "jóárasítanak", aztán gálánsan felajánlanak 400-at érte...ld. Rába

.

Az adó optimalizálást pedig lehet(ne) kultúráltan is csinálni. Pl. több lépcsőben önti magára illikvid napokon...

#451952 gilgalad Előzmény: #451931

Tulajdonosi perpatvar zajlik? Vagy létezik ekkora kisbüfi? Államosítják a csepelt, -)

#451913 gilgalad Előzmény: #450561

Remélem nem a rali megindítói szállnak ki ilyen modortalanul, mert akkor ennek annyi egy időre... Miért nem tőzsdén kívül egyezkedik ekkora darabszámmal?

#450561 Razamanaz Előzmény: #450553

Azok a gépek inkább nagyméretű munkadarabok gyártásához kellenek.Sokat mindenki tud gyártani,de nagyméretű és bonyolult munkadarabokat kevesen

#450553 gilgalad Előzmény: #450537

Valamiért csak bővítették a kapacitást, ha Ázsiába sikerül sokat exprotálni (vagy bárhová), akkor az árfolyam is nekik dolgozik. Július 29-én történ az Alstommal az adásvétel, tőlük vettek gépsorokat, hogy növelni tudják a kibocsátási volument.

#450537 Razamanaz Előzmény: #450533

Lehet ugranak másba.Agyaltam hogy dobok e-start,oszt kikapom azt az 500db-ot.

Csak jelentenek valamit.Viszont jobban örülnék annak,ha a jelentés végén írnák hogy annyi meló lesz 2012-re hogy nem győzik teljesíteni a megrendeléseket.

#450533 gilgalad Előzmény: #450525

Egy ideje már nagyobb adagokat szórnak be (legalábbis ezen a szinten nagyobb adag), kíváncsi vagyok lesz-e egyáltalán Q3-as összefoglaló, vagy most már megvárják az évet és éves jelentést tesznek közzé?

Kb 3 hete töltik fel a j…

#449767 Razamanaz

Kb 3 hete töltik fel a jelentést.Vagy nagyon hosszú lesz,vagy valaki nem igazán ért a feltöltéshez

Re: csepelmetall.hu

#441395 Razamanaz Előzmény: #441380

Gondolom a Holding már csak jelképes.Valójában külön egység mindegyik.Több önnálló részleg.

Lehet hogy tévedek,annyira nem rágtam bele magam a témába

#441380 TrendMan Előzmény: #441374

Köszi, de egy picit ellent kell, hogy mondjak:

Az Excel-Csepel, a Csepel-Metall Öntödének (is) dolgozo egyik fém-megmunkáló vállalat.

Egy időben volt szerencsém az Öntödében dolgozni, ezt onnan tudom.

Viszont azt, hogy a Csepel-Holding pontosan mely egységeket foglalja magában, már nem tudom - ezért a sok kérdezősködés:-)

#441374 Razamanaz Előzmény: #441346

Excel-Csepel Szerszámgépgyár:

Egy beszállító, amely minőségi megmunkálást biztosít ügyfeleink részére. A szingapúri tulajdonban lévő vállalat európai székhelye a csepeli ipari parkban van. Különféle szerszámgépöntvényeket állítanak elő részben saját fejlesztésűeket, részben licenc alapján gyártottakat. Gépek és szakemberek széles palettája biztosítja azt, hogy szabad kapacitásunkat megfelelően tudjuk a Csepel Metall részére bocsátani. Honlapjuk: www.excel-csepel.hu

Ennyi van a csepelmetall.hu oldalon