Látom már mindenbe sikerül belemagyarázni a kivezetést :)
Látom már mindenbe sikerül belemagyarázni a kivezetést :)
Csak nehogy az legyen mint most a Rábánál,meg régebben a Pannunionnál
Az államosítást már említettem egyszer. Lehet benne valami. Most "jóárasítanak", aztán gálánsan felajánlanak 400-at érte...ld. Rába
.
Az adó optimalizálást pedig lehet(ne) kultúráltan is csinálni. Pl. több lépcsőben önti magára illikvid napokon...
Szvsz kisbüfi.Lehet adót optimalizál,vagy portfólió átrendezés.
Tulajdonosi perpatvar zajlik? Vagy létezik ekkora kisbüfi? Államosítják a csepelt, -)
7,1k nem is olyan sok.Vettem 300-on alkalmi vétel. Majd látjuk hogy mi lesz
Remélem nem a rali megindítói szállnak ki ilyen modortalanul, mert akkor ennek annyi egy időre... Miért nem tőzsdén kívül egyezkedik ekkora darabszámmal?
Azok a gépek inkább nagyméretű munkadarabok gyártásához kellenek.Sokat mindenki tud gyártani,de nagyméretű és bonyolult munkadarabokat kevesen
Valamiért csak bővítették a kapacitást, ha Ázsiába sikerül sokat exprotálni (vagy bárhová), akkor az árfolyam is nekik dolgozik. Július 29-én történ az Alstommal az adásvétel, tőlük vettek gépsorokat, hogy növelni tudják a kibocsátási volument.
Lehet ugranak másba.Agyaltam hogy dobok e-start,oszt kikapom azt az 500db-ot.
Csak jelentenek valamit.Viszont jobban örülnék annak,ha a jelentés végén írnák hogy annyi meló lesz 2012-re hogy nem győzik teljesíteni a megrendeléseket.
Egy ideje már nagyobb adagokat szórnak be (legalábbis ezen a szinten nagyobb adag), kíváncsi vagyok lesz-e egyáltalán Q3-as összefoglaló, vagy most már megvárják az évet és éves jelentést tesznek közzé?
Na elindult...
Viszont vigasztaljon hogy ekkora pakkot vissza is vesznek ha megindul.
Kb 3 hete töltik fel a jelentést.Vagy nagyon hosszú lesz,vagy valaki nem igazán ért a feltöltéshez
Gondolom a Holding már csak jelképes.Valójában külön egység mindegyik.Több önnálló részleg.
Lehet hogy tévedek,annyira nem rágtam bele magam a témába
Köszi, de egy picit ellent kell, hogy mondjak:
Az Excel-Csepel, a Csepel-Metall Öntödének (is) dolgozo egyik fém-megmunkáló vállalat.
Egy időben volt szerencsém az Öntödében dolgozni, ezt onnan tudom.
Viszont azt, hogy a Csepel-Holding pontosan mely egységeket foglalja magában, már nem tudom - ezért a sok kérdezősködés:-)
Excel-Csepel Szerszámgépgyár:
Egy beszállító, amely minőségi megmunkálást biztosít ügyfeleink részére. A szingapúri tulajdonban lévő vállalat európai székhelye a csepeli ipari parkban van. Különféle szerszámgépöntvényeket állítanak elő részben saját fejlesztésűeket, részben licenc alapján gyártottakat. Gépek és szakemberek széles palettája biztosítja azt, hogy szabad kapacitásunkat megfelelően tudjuk a Csepel Metall részére bocsátani. Honlapjuk: www.excel-csepel.hu
Ennyi van a csepelmetall.hu oldalon