tavaly valóban ez volt..különös hmm...
Köszi,érdekes régen ilyen tájban már nagyban repkedtek az átkötések tele volt függőleges csíkkal a monitor...most meg általános érdektelenség és kihalófélben lévő határidős piac..
Egy ezrest tényleg lejöhetne sáv aljára,aztán mehetünk buxlival 20e fölé..egészen képtelenül hangozik.
Bud viktor király mindenki előtt leírta magát ,az elmúlt időben folyamatosan a feketét erőltette,nem tűnt fel neki hogy folyamatosan a piros jön ki,a kormány hitelességét játszotta el,némileg begyengítette a forintot,jegybanki alapkamatot emeltetett ezáltal,kötvények felára némileg magasabb lett...sokba van az országnak az a szabadságharc amit ő csinál..bár ez inkább gerillahrc :(
Bux 1112 zárás melyik napon van?
hááát...Orbán Viktor december közepére, közepe után egykét nappal igérte a következő "támadást" az ország ellen..csak tudhat valamit...ilyeneket nem szoktak csak úgy a "pórnép" orrára kötni....puhítja a kritikusokat, előkészíti a terepet a rossz hírnek..edzi az emberek idegeit..stb..egyébként jól csinálja.
Csak játszásiból lett volna egy picike, de aztán végülis visszavontam, mert olyan csúnyácska a napos chartja, hogy inkább kihagyom. Sávtetőnél van majdnem, meg aztán van benne egy negatív divergencia is.
http://kepfeltoltes.hu/111206/MOL_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
18e alá?
Beálltam venni egy kis Mol-t, de nem hiszem hogy lejön értem.
Mivel csökken így lefelé lenne benne fantázia...meg úgy jobban jönne nekem is :D
De ugye támasz párszor tartott már,most törne,külföld sem támogat szép nagy kabátot.
Ebből a kis csökkenő háromszögből vajon merre vezet majd az út?
http://kepfeltoltes.hu/111206/BUX11125_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Innen fel még 3e pontot hogy előtte még visszanézünk 17e-re? Az érdekes lesz..gondolom ez már jövő évi program :D
Én is azt mondom már régebb óta :)
hehe :-))
Egon már a 20.500 at emlegeti 2 hete..nemnormális...de ha megindulunk én is rajta eszek a vonaton :D
Nah gy látom az esési kedv meglenne nálunk csak futikkal megint gyereknapot játszanak :D
"szóval..csak óvatossan emberek....bármi lehet. rally és esés is. "
Bud már Te is puhulsz,leírtad a "rally"szót :D Mikulás rali tegnap volt ma krampusz rali van..lefelé4 :D
Egon már megint nem normális :D
"A tegnapi, eurozónát tömegesen érintő leminősítés belengetése komoly negatív hullámot generált a globális hangulatban, de ne feledjük, hogy pénteken az eurozóna vezetői határozott választ adhatnak az aggodalmakra."
de most ez hogy is van mégis ?
Pénteken összeülnek megint a fejesek...mondanak valamit...a piac elhiszi...mert miért ne hinné el.....hisz olyan rendesek ezek ott az EU parlamentben...aztán "ugrik" a piac...(portfolios megfogalmazással)
500 pontot...és természetesen csakis felfelé mehet...mert annyira jó ötlet születik majd megint...a piac bármi marhaságot elhisz ezeknek..500 pont elmozdulás mi az....meg úgyis kell a bónusz pénz karácsonyra...
nagyon rendesek ezek a politikusok..meg aztán Mikulás rally tudjátok...minden évben ez van...pénteken az egész EU -t megreformáljuk..azután minden kánaán lesz...hétfőn már fel se kell kelni...mert a pénz magától jön a számlákra....
Hát nemtudom..de óriási átverés szagot érzek megint a levegőbe....ez hányadik világmegmentő tanácskozás lesz megint , 37. ? az előzőnek..tehát a 36. nak hány napig tartott a hatása ?
Meg aztán be lett beszélve az embereknek a pénteki fölfele rally....ha ezt mindenki tudja és számít rá és van is pénz..akkor csak longolni kell és kész ? akkor ez a világ legegyszerűbb pénzkeresete lenne..még ész se kell hozzá...csak elolvasni hogy a nagyok merre akarnak menni és kész...a világ problémái meg maguktól úgyis megoldódnak...ha elhiszik őket...
szóval..csak óvatossan emberek....bármi lehet. rally és esés is.
Én is zártam a longot és rövidgatyázom már :D