Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#451028 BudFox Előzmény: #451002

szerintem a fickó csak most kezdte el trédelni a 1212 -őt...egész eddig a mostani hatit trédelte...és eltévesztette az ezreseket...17.300 az a mostani hatiban volt "érvényes" az újban 18.300 -at akart volna biztosan..csak elírta

nincs mihez gratulálni,a…

#450996 Borska

nincs mihez gratulálni,az első egység megy,ha fölfelé törünk ki ,kiszórom,ha lefelé indul,ráadogatok,de ezek a manipulált csodák végetérnek előbb utóbb,és a pillanatnyi túlfűtöttségre gondoltam,a megmentettük európát filingre,ha ez szertefoszlik és betársul hozzá kína laposodása,na akkor lesz túlhúzva shortba

lehet hazárdír a dolog,d…

#450990 Borska

lehet hazárdír a dolog,de elindítottam az első adag shortot 440ről,ha ez a klíma kevés volt a kilövéshez ,romló hangulatban bevernek bennünket ,első menetből 16500ig várom,meglátjuk,ha azt törjük jöhet az ujabb mélypont,nagyon túlfűtött mindenki,ilyenkor szokott lapjára esni a dolog

#450967 Frontin Előzmény: #450961

Dax miután letört a hsz-ből, pontosan teljesítette is a célárát, majd elkezdett visszakapaszkodni. Kérdés meddig jut, attól függünk mi is szvsz. Persze még nap végén esetleg csinálhatnak egy felkötést is simán, itt 10 perc alatt szokás elrendezni a 2 napig tartó esés letörlését a chartról...

#450961 BudFox Előzmény: #450947

talán most jön még egy felfelé hullám....most kell kiszállnom a longokból...utolsó lehetőség ma.

#450950 Waszeitung Előzmény: #450947

Longban vagyok,de szeg 0 pozit viszek át jövő hétre..tegnapi beadásunknak köszönhetően ott vagyunk ahol tegnap,kinn létek eddig egy fokot felfelé,nem nagyon látom most a felfelé erőt,pedig a támogatás megvolt hozzá.

#450947 Frontin Előzmény: #450940

Melyik oldalt gyengíted? :-)

Elkezdtünk szűkülni, nagy elmozdulás lesz még ma. Amerikában nagyon jól megsminkelt adatok láttak napvilágot, biztosan erős lesz a nyitás, kérdés hogy utána mi lesz, és hogy minket az mennyire befolyásol. Másrészről hati 10 percesen letörtünk az ékelődésből, és talán most az 500 érintésével csináljuk a letörés visszatesztjét. Ha meg azt nézem mostanában hányszor indultunk meg lefelé mutató alakzatból fölfelé, akkor egyértelműen emelkedni fogunk. :-)