dupla aljat megvették, eddig....
dupla aljat megvették, eddig....
erős letörésnek látszik, talán 300 alá is benézhet ma....298?
eddig bejött kérdés meddig mehet első körbe+ hétvége jön.....
nos bux szétcsapva huf viszont ennek ellenére jól tartotta magát !
Amcsikat ha nem verik be és reggel nem lesz a futi -2% akkor újra meg lehet próbálni a 302 alá jutást !Legalábbis én ezt várnám !
Igen.
Reggel mutattam hatiban én is a 302es nyakvonallal dupla topot:
"Csak a felértékeléstől ments meg Uram minket, a leértékelésekkel elbánunk magunk is!"
LMAO
köszi!
Igen régen ott voltam én is csak miután nulláztam a számlámat :( nem akarok tőlük semmit!
egyébként az erste oldalán fel tudsz iratkozni az "erste trader" ingyenes hírlevélre, hetente kapsz egy elemzést.
"A tegnapi 50 bázispontos kamatemelést követően már nem tudott érdemben erősödni a forint, és 308,5 környékén stabilizálódott az árfolyam. A mai kereskedés során nagy küzdelem látható, a kezdeti forintgyengülés után gyorsan erőre kapott a hazai fizetőeszköz, és 310 forint alá erősödött. Napok óta küzd az árfolyam, és egyelőre úgy tűnik, hogy nagyobb forinterősödésre nem számíthatunk. Támaszt a 302,3 forintos minimum jelent, ettől még messze van a kurzus, és nem is biztos, hogy ezt megérinti, egy magasabb mélypont is kialakulhat. Felfelé továbbra is 317 jelent ellenállást, és ne feledjük, hogy a trend felfelé mutat."
Üdv!
Kérdésem ugyanaz számok még mindig ugyanott?? 302.3 294.5 ??
Ma belenyalt a 302-be holnap remélem folyt köv és akkor rendbe leszünk ...
Úgy látom kevés volt az 50 bp.....
Szépen irányba állt ismét....
spekuláció lesz ez valóban.......szerintem...
:))
Téged olvasnak....