Csak készüljön el az a második cickó is...
most itt is volt az alkalom gyorsan lezárni nyerőben.
Fontos hír látott napvilágot. Az egyik 14:31-es rss-hír (nem a jelentősen csökkent.. kezdetű) :)))
Kamattartalom jópár nap után ismét nulla.
Gyorsan módosítanom kellett pár ajánlatot, így összejött. Persze nem biztos hogy nap végén is örülni fogok neki, itt még bármi lehet.
Opétét 3350 ról szépen visszaütögetik és tegnap vmint ma adni kellett hatit 500 felett,Molly is piszkosul szédül 18e felett,nem egy hegymászócsapat ez csak hétvégi turisták! :D
ügyes vagy...most meg az én longomat nem vitték el...még várok...de hamarosan lezárom..vagy USA nyitáskor..
550-560 között shortot nyitottam, kockázatos, de folyamatosan figyelem, és elvágom a nyakát gyorsan ha rosszul alakulna.
Ja és a gyerek nálam az első! ,-)
Így is nagyon háttérbe van szorítva az állandó melóm miatt.
Budy remélem kipakoltál.
Egyik ablak kerete elkészült ,-)
Adatra visszanéztem. 520-530 megvan buxban, ahogy vártuk. :D
Mehetünk le. :DD
lassan itt az adatok ideje..feljebb kéne állnom a könyvben azthiszem...
Pont most az izgalmak előtt lépsz le? Engem fater gyermekkoromban otthagyott az óvodában, mert éppen v.mi meccset néztek a haverokkal. A baj csak az volt, hogy elindultam egyedül haza, senki semmit nem tudott, a tiéd is elboldogul egyedül. ,-)
Túl sok dupla csúcsot, fej-vállat látsz Te mostanában a chartokon, meg még ékelődni is szeretsz. Otthon minden rendben? :-P
Na én lelépek, mert meg kellett volna pucolnom az ablakokat délelőtt :D
asszony pajtás megérkezik kikapok :DD
mindenhol kettős csúcsokat látok, meg fej-vállakat, jobb ha nem is nézem.
Bux 520hoz meg közeledünk. leszorítóból kitekintettünk.. BUX kis éket is látok..
sok ez most egyszerre..
ja és ebédelnem is kéne, na meg gyereknek 4kor karácsonyi advent suliban..
nem nagyon akarják most a hatit felfelé cibálni..nincs vevő...ejjj...ezt is megértük.SC -t akarnak generálni..de nincs akit kiugrasztanának most.
301.36 az EUR/HUF
Most töretik le a 302es ellenállását lefele.
Valaki valamit megint tud, amit mi csak este tudunk meg.
nembaj :-))) fölmegy megint 600 alá...onnan shortoljuk tovább.. :-)
Most próbált kilépni fölfelé, egyelőre nem sikerült, támadás visszaverve.