Szerintem most jön egy emelkedő hullám megint...MOL -t elkezdték (mintha) venni
Szerintem most jön egy emelkedő hullám megint...MOL -t elkezdték (mintha) venni
Dax-ban kis emelkedő háromszög 10 percesen? Szerintem fölfelé fog kilépni, akár a 200-as szint közelébe is felmehet.
OTPnél 1percesen is mintha lenne egy kis kettős csúcs. 285ös nyakvonallal. de az csak 65re mutat fibo szerint, parasztosan 3250re
Futik csöpp csöpp
Ugyanolyan zászlószerű van OTP-ben, is mint Buxban.
http://postimage.org/image/vg8jjwog1/full/
Mindkét instrumentumra igaz lehet számomra, hogy a lobogót kitörve mehet fel, lefele pedig dupla top nyakvonalat letörve, majd zászló lobogóját letörve mehet le.
Felfele talán még elliott C-t meg lehet nézni 520as BUX mellett.
Nézegettem már, csak az vele a gond szvsz, hogy amellett hogy a forgalmi adatok sem jók alatta, időben sem tud úgy lefutni, hogy ne sérüljenek a létrejöttének alapvető feltételei, ezért én erre nem építenék.
biztos, hogy lesz is. jött két rossz kanadai adat, usa remélem még rosszabb lesz. ezüst is esik..franciák még nem adták be a kulcsot.:-D
OTPre ránéztem. óráson egy kettős csúcs is lehet, azon lehet még kasza..
hát például még rosszabbul. de most már beprogramozom magam, hogy mindig az ellenkezőjét csináljam, mint amit akarok:-D
most éppen nem hatizok, otp shortoltam be..de eléggé szerencsétlenül. eu bankszektor éppen emelkedik. megvárom az adatot, jó lenne a Frontin változatot eljátszan;-D
sziasztok, a pf-en találtam egy jó kis cikket: 11:50 | Egy hét múlva bejelentik: Európa nem a szakadék szélén táncol
Nem semmi:-DDDD
Én is az alapján fogok lépni, de azért a kis aknácskáimat már elhelyeztem. ,-)
Miért köveznének meg?
Mindenki leírja a gondolatát. Én kimondottan örülök neki ,-)
Jobban tetszik ha valaki azt írja, hogy én ma erre várom ezért vagy azért, mint a vettem 500on, eladtam 600on beírást.
Ja és nem mindenki vár jó adatot, például én semmilyet nem várok.
Majd reakciót megnézem. :)
Nem tudom, egyelőre bizonytalan mi lesz délután. Annyira egyértelmű hogy mindenki jó adatot vár délutánra, hogy ha jó is lenne, nem biztos hogy annak még lenne pozitív hatása, vagy ha lenne is, az csak rövid ideig tartana. Ellenben hati 10 percesen eső szakaszban felfelé ékelődést vélek felfedezni(ha leszámítjuk azt az átkötéses fekete gyertyát), ami meg nem éppen felfelé mutat. Lehet hogy megköveztek, de szerintem a délutáni program az lesz, hogy lesz egy felszúrás, aztán szépen elindulunk lefele.
nem akartam még kiszórni...majd a következő hullámban..ha lesz.