Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Végre jött egy kis élet …

#451409 MrTibi16

Végre jött egy kis élet a papírba! Ideje volt!

BIF-FHB

#451086 MrTibi16

Érdekes tranzakció jött létre, gondolom teljesen gazdasági szempontok figyelembevételével, döntöttek semmilyen önös - spé.deres- érdek nem kötődik hozzá...

...vagy csak valakik járnak jól...

BIF igazgatótanács: dr. Spéder Zoltán (Igazgatótanács alelnöke, Audit Bizottság elnöke),

FHB igazgatóság:dr. SPÉDER Zoltán elnök!:D

Re: nincs cím

#451068 filter Előzmény: #451056

"A tranzakció eredményeképpen az FHB Szolgáltató Zrt. tulajdonában lévő immateriális javak kikerülnek az FHB Bankcsoportból - ezen körülmények és a Tranzakcióval járó egyéb hatások révén a bankcsoporti szavatoló tőke várhatóan több, mint 9 milliárd forinttal növekedik"

Re: Változás...

#450885 MrTibi16 Előzmény: #450795

Úgy tűnik ma inkább veszik...! Bár el tudom képzelni, hogy a végén leöntik ha lesz bent elég vétel a könyvben!

Változás...

#450775 MrTibi16

Mai napon szép kis emelkedést produkál! Töltik a vételi oldalt is végre! Éledezik (remélem)...

Délutáni mozgása lesz "perdöntő"...

#450555 filter Előzmény: #450112

Ahogy elnézem hosszú távú, kormányokat átölelő befektetés lesz.:)

Én ma már nem vettem, lejjebb álltam be.

Azért erre nem számítottam, de meglehet dupla aljat csinált ma.

#450504 Hathor Előzmény: #450495

Ez még mindig nem szívderítő chartilag:

http://postimage.org/image/dzpgn2dyp/full/

Csökkenő háromszögben halad, abban esetleges fordított fülescsészével.

Örömre adhat okot, ha leszorítóból kijön pár napon belül, akkor kettős aljjal számolható, de nekem gyanús a csökkenő viselkedése.

vettem 450ért.. ez már e…

#450495 Ibiza

vettem 450ért.. ez már elég..valakik nagyon pakolják.. de lehet csak konyhakészre gyúrják a rallyhoz

üdv mindenkinek. vettem …

#450475 Tapasz

üdv mindenkinek. vettem egy adahot 454 ért a többi mellé (645, 545 és 511)

csak összejön az a 500K …

#450117 MrTibi16

csak összejön az a 500K részvény eloszlik itt az oldalon..., ha mindenki vett most kell eladni! :D

én is kaptam..50felett k…

#450112 Ibiza

én is kaptam..50felett kicsivel..

ne feledjük leminősítették a bankot..de jó lesz tán hosszúra..esetleg nyeszes számlára pakolom..

anno sokat kerestem vele.. azóta lefelezte magát..

#450099 MrTibi16 Előzmény: #450090

Ha magam mellett vagyok akkor add el és emelkedik...:D

Minek ide állami bank? Akkor nincs értelme szívatni őket... Vagy lehet annyira "okosak" hogy magukat is megszívatják újra...

Valaki azért megvett ma közel 500.000 részvényt - pozitivizmus-:D! Kíváncsi vagyok a holnapi forgalomra...