600 az átkötés volt...az új hatiban ott a párja...
szerintem jó a grafikonod ...MOL meg mi a fenét csinál ? észveszejtő
600 az átkötés volt...az új hatiban ott a párja...
szerintem jó a grafikonod ...MOL meg mi a fenét csinál ? észveszejtő
Igaza van BUDnak én prompton írtam 520-530at, azért mondta.
Mi ez a 600kontis kötés? nem láttam, mert rajzoltam közbe
Mondjuk ahova felment bux, az pedig egy kettős top nyakvonala volt 16450körül, ami letört tegnap, az a nyakvonal, és ráerősít a leszorító ott.
Szerintem hatiban kifutott a szerkezet, volt már 520 felett, mit csináltál akkor, nem láttad? Hogy innen merre tovább passz, erre a botra már nem lehet támaszkodni.
Én csak szemléltetem Bud, amit látok.
Inkább Frontinnak.
http://postimage.org/image/bam1hv7i9/full/
Lefele fekete elliott, annak a felfele korrekciójában 4esen elvileg.
Sárgával megerősítené a fordított fej-váll, aminek fiboja ugyanoda mutat. Plusz ott volt a piros letörési szint is. Viszont bordóval van egy leszorítónk tegnapról.
Mikor lesz adat? És milyen és mit várnak? És vajon nyerek rajta vagy senem? :D
próbálj meg 4 részletben megnyitni a pozíciókat....az elsővel beállsz valahová..a 2. az rögtön piacin megnyitod....aztán várni kell picit...ha nem jön föl az első pakkért, a 3. at szintén piacin ráborítani....aztán megint várni...ha feljön akkor jó, ha nem akkor 4. is borítani...
én kb. igy szoktam..
Jó meglátás, ez alapján próbáltam ma már többször pozit fölvenni, de pár pont híján minden irányról lecsúsztam. Úgy látszik túl sokan játszottunk erre. :-)
tehát akkor 17.520 lehet a tető az emelkedő rövid Elliot szerint ? OK.
na..kezdődnek az átkötögetések...
Az előbb írtam hogy nem nyitok semmit, azért majdnem nyílt 1-2 shortom, 20 pont híján. Úgy látszik ma ilyen majdnem ez, majdnem az napom lesz. Mindegy nem kapkodok, előbb utóbb lesz ma pozim, mert hogy nagy mozgás lesz délután az biztos. Ha meg semmi nem lesz, az sem tragédia, megvannak a szintjeim, nem fogok kapkodni csak azért hogy kényszeresen kereskedhessek. Pedig a késztetés folyamatosan meg van rá. :-P
Bud Te longolsz? No ez már a vég kezdete! :D
Sanyi ez elég szépen le is szorított..
A MOL meg mi a francért nem akar már menni ? őrület....hát nem könnyű a longos oldalon sem :DD tegnapi is adták, ma is....
a hati is csak a következő hullámban fog 500 fölé menni úgynézem....affene..ki kellett volna szórni gyorsan...
3 nagy bux komponens 4 felé tart,a negyedik állatfajta a hati...az ötödik pedig pedig én vagyok mert kereskedem vele :D Mi a rák van itt?
Úgy néz ki jó volt a tegnapi elliott gondolat, amit mondtál. Most lehetünk B-C között.
A felfele ötös szerkezet 4es hullámánál, a tető 520-530körül lehet prompt Buxban.
HA C. eléri a 61.8as szintet
szerintem is várjál most...már megy az SC...(fél gázon). ha kijön az USA adat, az arra adott reakciót meg kell várni...aztán lépni....
Nem tegnap, ma akartam 500 alattról, 300 fölött zártam is volna. Most már nem biztos hogy indítanék onnan, már nem hiszem hogy él az elképzelésem, ha Dax megindul 200 felé, akkor mi is elmehetünk akár 600-650 közé. Itt most nem nyitok semmit, longot csak jóval lejjebb nyitnék, shortot meg jóval följebb, ha nyitnék egyáltalán. Kivárás részemről.