Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#450746 BudFox Előzmény: #450728

pakolgatják lefele igen...de SC -re is ugrásra készen állnak...

ha feljebb megy már töltöm is ki a long eladási űrlapot...

Hírekben már megint mi megy ? őrület..

#450742 Waszeitung Előzmény: #450736

Olvastam én is,egészen elképesztő ami hírek szintjén megy...akkor ki kell adni egy ellenhírt vagy megfenyegetni őket hogy virgácsot hoz nekik a Mikulás,az majd észheztéríti őket,csúnya,rossz spekuánsokat!

Molly ölég vérszegény tegnapma..

#450740 Fornit Előzmény: #450736

Olvastam a hírt, nekem meg az ugrott be h előre magyaráznak vmit, hogy erre foghassák miért fogják megint beadni a Ft-ot, (egy egészen más ok miatt).

#450736 Hathor Előzmény: #450728

Orbán is mondja az okosságokat.

Jól értesült ember minek figyelmezteti az országát, hogy leminősítik dec. közepén???!!

Akkora badarságok mennek a világban, hogy orcám leszakad az egész spekulatív piactól.

Orbán újabb spekulációs támadásra számít (2.)

A miniszterelnök szerint azért van szükség egy nemzeti növekedési tervre, mert annak megalkotása és végrehajtása nélkül recesszióba esne a magyar gazdaság; Orbán Viktor ezt pénteken mondta az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ahol az MTI beszámolója szerint közölte azt is: úgy készül, hogy december közepe táján újabb spekulációs támadás lesz az ország ellen.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_ujabb_spekulacios_tamadasra_szamit_2.159356.html

Erre a jól értesült infora, spekulatív ésszel valszeg venni kell..

#450729 Frontin Előzmény: #450719

Kár hogy nem vitték el a shortjaimat, már zárhattam is volna szép nyerővel. :-(

#450728 Hathor Előzmény: #450719

Pakolgatják hatit.

Kinti indexeken naposig túlvettség mutatkozik, és daxban is, S&Pben is csatorna tetőket is találok a közelben.

Itthon bővített háromszögön belül. Elég érdekes mozgások vannak itthon.

Nem tudom, nekem továbbra is bizonytalanság van, még mindig várok

#450721 BudFox Előzmény: #450690

bárcsak úgy lenne :D

Egon :

"Ma non farm pay-roll, erős piacmozgató hatással ! A nap első felében kivárás jöhet, míg az adatközlés után - a szerdán nyilvánosságra került igen kedvező ADP jelentéselőrejelzése alapján - felfelé mozoghatnak globálisan a piacok."

szerintem ezért van magasan, az egekben az SP futures....már a jó adatokra készülnek....csak nehogy beadják addig...viccből.

#450719 BudFox Előzmény: #450684

hát igen....de a SP futures alapján len volt rossz döntés longba lépni.... a mi piacunk viszont ahhoz képes szokatlanul gyenge...talán a következő SC -nél kiszállok a longból..ha lesz egyáltalán.

450-en nagytételekben ad…

#450710 Interceptor

450-en nagytételekben adják (tudnak valamit megint),ezért lezártam a tegnapi longot.

#450708 Frontin Előzmény: #450697

Tettem be short ajánlatot is(pár pont híján majdnem elvitték), kiváncsi vagyok melyiket viszik el először. :-)

#450684 Hathor Előzmény: #450682

Megállt a kötéslista, semmi érdeklődés nincs ma. Kivárás van a délutáni adatig.

Nézem ezeket a full long, full short dolgaidat. Meglep kicsit..

#450682 BudFox Előzmény: #450667

most én sem bánnék egy kis SC -et...had menjen.... SP futures az egekben. én meg full longban..majdnem .-)

#450667 Waszeitung Előzmény: #450664

Tegnapi leütés szép volt,eddig visszatesztnek-kirázásnak beillik ha megyünk tovább...bár most perpill nem látni a kraftot.