Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#450776 SZETO99 Előzmény: #450768

hát ez kb olyan mintha otp-ben 30 pontokra utaznának napi 2 milliós forgalom mellett :-)

hagyjuk is..

az a baj, hogy ha ezek a dt-k sem lennének, akkor aztán tényleg nullához konvergálna a forgalom.. kicsit vihar előtti csend érzésem van.. (jóértelemben)

#450768 hAliG Előzmény: #450765

Tankolt 5500-on és alatta, aztán most adja.. Ez megy már egy ideje. Nem csoda, hogy jelen helyzetben így nem emelkedünk. Na mind1.

#450737 Lxrose Előzmény: #450731

"Létrehoztak egy non-profit kft.-t, amely az intézmények fűtését végzi."

Akkor ezt én nem értem jól, vagy el van írva?

#450731 holnor Előzmény: #450711

nm.

az rfv az önkormányzati beruházásait az önkormányzattal közös tulajdonú cégeken keresztül hajtja végre. ezek jellemzője az 51-49 százalékos tulajdoni arány a város javára, vmint az rfv többségi szavazati joga. ilyen cég van a sárospataki, veszprémi beruházások mögött is.

#450711 Lxrose Előzmény: #450693

Non-profit kft végzi a fűtést, amelynek nagyjából felesben a tulajdonosai a két érintett. Ez azt jelenti, hogy ebből csak veszteségük lehet, vagy null szaldó maximum? Így viszont méginkább gáz, hogy fizetésképtelenek.

Re: vajon ki van a címlapon?

#450687 Muskatli Előzmény: #450678

Nekem úgy tűnik, hogy annyira elmerült az olvasasban, h láthatóan meg az előadás sem érdekli... :)

#450685 SZETO99 Előzmény: #450672

Ez nekem is feltűnt, a gyorsjelentés óta szinte mindennap cikkezik az estarrol, - jó, persze ez a megnövekedett info áradatnak is részben köszönhető - és inkább pozitív és támogatóbb hangvétellel mint azelőtt.

biztos poziban vannak/lettek/lesznek :-)

#450672 Muskatli Előzmény: #450666

Hozzateszik a cikk vegen, h "Tovabbi reszlet hamarosan"... ?!?!

Ilyen nagy horderejű lenne a megállapodás?!

Úgy érzem, h a Portfóliót mintha kicserélték volna... Nem így viselkedtek eddig a céggel...