Apró tanács...szerintem....
You lost...hűha,beadták, vagy mi
a fax? SQ is advised..if you got it
hogy mi történt az e-starral ma ill. tegnap, arról csak annyi fogalmam van, ami charton látszik. Érdemes róla többet is tudni?
Jaj,te jaj..lehet kapsz 2 forinttal olcsóbban..csak tudod-e,mi történt ma? CSak úgy háttérúgyileg....
Szerintem érthető voltam. A jelenleg befektetett tőke 40-50%-a fog beérkezni a számlámra hamarosan, kérdés hogy hova tegyem? Nagyon lapos sajnos az E-star, úgy néz rá mindenki, mint a szharos rongyra, amit kicsaptak a húsleves mellé a vasárnapi ebédnél... Technikailag se biztató, a hatalmas fundás pozitívum is inkább a semlegeshez közelít. A párszáz darabkámat offkorsz tartom, de nem tudom érdemes-e rövid spekulatív távon ide többet áldozni.
hát, nem írtad, h. ez a 40% az utolsó részlet ;)
vmit mindenképp hagyj az 500 ft-osra is :D
hát ha tőkét emelek és mindet ide tolom, akkor nem marad semmi se az 500 Ft-os E-star vásárlásra :D Vagy mire gondolsz?
persze. Miért is ne? Még marad utána is szabad tőke, amiből akár még olcsóbban is vásárolhatsz, nem?
Nyugodt vagyok abból a szempontból, hogy eladni ilyen nyomott áron nem fogom. Viszont bennem van az ideg, hogy be merjek-e ide tolni még kb 40%-nyi tőkét ebbe a papperba.........
A lengyel GDP éves szinten a várakozásokat is meghaladó szinten növekedett ( 4.2 % )! Egyre
több és több relatíve olcsó, energiára lesz szükségük! Ez azért talán nekünk sem rossz hír !
na hát, no hát... vajon kiről olvas a fiatalember éppen? :))))
Matgab-nak teljesen igaza volt az EBRD-vel kapcsolatban. Csak pozitív elbírálás után kaphatott volna publicitást. Ha valamiért megdőlne a dolog akkor annak negatív jelzése lenne.
Valami képzett kisbüfi aki megijedt a profit warning-tól és azt hiszi, hogy csődbe megy a cég és nem fogja látni a pénzét. Gondolom az év üzletembere előbb behúz 1-2 projektet meg EBRD hitelt és utána kicsit többért kiméri nem a piacon adogatja vicces mennyiségben. Óriási mennyiségek cserélnek gazdát:)
http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?security=6477
Mire menne? Van egy friss "profit warning"-unk, de nagy vevő nincs. Ilyen csúnya piros napon mint a mai, eladja aki tart a további eséstől. Én is megtettem volna ma.
Úgy értem, 9 darabot adott valaki oda ma kevesebb, mint 900000 Ft értékben. De ahogy a grafikonon láttam, volt már rosszabb is.