Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#451844 Trisz Előzmény: #451811

Lehet, az is hogy tévedek. De lehet, hogy már csak a mi papírkáinkra vadásznak. Én elvetemült vagyok. Veszteséggel csak év végén fogok adni nekik. (De azonnal vissza is veszem majd, mert makacs is vagyok.)

#451811 Zotya32 Előzmény: #451810

igen, de ha a nagyoknál lenne, akkor már rég nem itt lennénk...

TP ex-elnök legutóbb elismerte, hogy a 2009-es rally és esés lényegében KG tömése volt... az n-gene részvények...

most emiatt nem mentek bele a bremer-pharma-ba.. állítólag... remélem a következő bírósági tárgyaláson ezt megköszönik zsadának, mert eddig úgy tudtuk miatta úszott el az üzlet... kárpótlásul bevehetnék az IT-be, hogy segítse a munkájukat...

#451810 Trisz Előzmény: #451785

A csodákban nem hiszek. A tőzsde logikájában viszont igen. Amennyiben a nagyok becuccolnak, úgy komoly emelkedés várható egy papírban. Amennyiben a kicsiknél van komoly mennyiség, abban az esetben csökken az ár. Ez általános törvényszerűség. Hogy itt konkrétan mi a helyzet, arról megoszlanak a vélemények. Én azok közé tartozom akik szerint a nagyok gyűjtögetnek és egyszer majd beindul. Persze szoktam nagyokat tévedni.

#451785 Zotya32 Előzmény: #451781

Még bízol a csodában? itt is szépen araszolt felfelé, aztán az utóbbi napokban behalt, a riport utáni 200k-s öntés megadta a kegyelemdöfést az emelkedésnek...

ha így megy tovább, idén még 25 ft is lesz...

#451781 Trisz Előzmény: #451749

A kérdés úgy közelíthető meg eredménnyel, ha azt a kérdést is mellé illesztjük, hogy ki keressen rajta?Mert ez a módszer valakiknek szolgálja az érdekeit. Sajnos nem a kicsikét.

#451749 Zotya32 Előzmény: #451729

igen, elég gyanús ez a lehetőség is...

bár, örülnék, ha nem így lenne... csak megint nem történik semmi....

nyomoronc keg-ben sem, vki felhúzza 71-ig, aztán jön egy barom és bezúzza 65-ig... nem értem mire jó ez... ahelyett, hogy megtartotta volna a 69-et tegnap, és ma már simán 71 körül lehetne és mehetne fel, tovább, napi 2-3 forintokkal, de nem ez vmi rejtélyes módon nem jó senkinek, inkább elqrják az emelkedést őrült meghúzásokkal és öntésekkel... biztos a phyl vágta ki a maradékot...

MŰSOR-HANG Műsorszolgált…

#451725 Zotya32

MŰSOR-HANG Műsorszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytáraság /

Egyéb negatív eljárás(ok) Eljárás típusa: NAV - Végrehajtási határozat

Hatályos: 2011.12.05 - ...

http://www.partnercontroll.hu

elszállunk :)

#451612 Zotya32

"Az esetleges befektetőkről Fellegi Tamás annyit mondott: nem beszélhet róluk, mert tőzsdén jegyzett társaságok."

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/71558/

vagy apportáljuk a malévot vagy a phyl lesz az új befektetők egyike, mert innen lehet szórni a népre a sz*rt..... :)))

""A phylaxia tulajdonkpé…

#451205 Zotya32

""A phylaxia tulajdonkpépen kicsibben az ország" - hát ha ez igaz, akkor **** gáz van(magánvélemény), mert ugye másról se szolnak a hirek csak korrupcióról.

Bizonyára büszkék a TP gyerekek apucira, hogy hány embernek az életét megnyomoritotta.

(magánvélemény). De egyszer el fog jönni az a nap, amikor őket is utoléri a sors, csak mikor?

Én a halálbüntetést visszaállitanám a gazdasági büncselekményekért is, mert "ők" tehetnek arról, hogy ilyen helyzetben van az ország.(szintén magánvélemény)

zsada"

előbb-utóbb eljutnak hozzájuk is, dolgozik a nav, nem? :)

milliárdos adócsaló már megvan, lassan jöhetnek az "apportcsalók" is... :))

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/04/szokni_probalt_a_milliardos_adocsalo/

#451066 Zotya32 Előzmény: #451015

a 29 ft-os 200k lett leöntve a 28-ra???

milyen vicces lenne, ha igen...

akkor viszont jól elvan a gyerek ha játszik...

hányan kaptak ma a 28as leöntésből, Fecót leszámítva?

#451015 macika Előzmény: #450928

most nem mondta jenő bá, hogy ő sok rádiós rallyban vett részt

lapított mint .....

sok-sok évet kellett vár…

#450928 Zotya32

sok-sok évet kellett várni, és valóra vált Buxer-apó pénteki 15:00-ás csíkja...

csak épp lefelé :)))

28 kiöntve, 200k....

#450624 Zotya32 Előzmény: #450557

"Dalok.hu: Hogyan látod a rádiózás, a zenekiadás és terjesztés jövőjét?

Nesta: A rádiózás informatív szerepe csökken, ezért halálra ítéltetett. Egy bizonyos korosztállyal kihal az igény a műsorok hangszóróból, hullámokon terjesztett módon való hallgatása iránt. A napi adatmennyiségünket a neten vesszük magunkhoz, ergo a zene is itt fog terjedni. Nagy kérdés a terjesztés és a kiadás jövője. Őszintén, fogalmam sincs mi lesz, merre megy a világ."

https://www.dalok.hu/hirek/id/1441

#450588 Zotya32 Előzmény: #450557

mi benne a durva? vagyonkezelés folyik ott is...

lehet innen jött a phyl módszere is????

Dunaújváros kitáraz? …

#450206 Zotya32

Dunaújváros kitáraz?

http://data.hu/get/4472665/40_111117_3.doc

Az előterjesztés közgyűlési tárgyalásának napja: 2011. november 17. nap

Az előterjesztés címe: Javaslat hozzájárulás megadására a DVG Zrt. részére EHEP részvények értékesítéséhez