erről beszélt tegnap TP a Visonkával kapcsolatban... (amihez neki amúgy semmi köze, a kegnek már inkább)
erről beszélt tegnap TP a Visonkával kapcsolatban... (amihez neki amúgy semmi köze, a kegnek már inkább)
nekem van...
nem idegeskedem a lemaradás miatt, csak attól parázok, nehogy beragadjak, mint a phylbe...
nem nézném boldogan, ha lenne még egy 20 ft-os papírom...
ez benne a rizikó, nehogy itt is kitalálják az alaptőke csökkentéses variációt...
Tényleg legyen valamennyi kegetek,nehogy lemaradjatok róla..))
akkor azok hol vannak? itt a lehetőség, jelentkezzenek....
pf-en előtérben kellene tartani a felhívást!
a kreg topikban voltak pár hónapja beírások
volt aki fél lakás árát tolta bele 600-tól hígítva asszem 200ig
szóval van benne 1-2 elci (
Igen... de gondolom, sokan nem fognak neki írni... mint ezt megszokhattuk a t-papíroknál..
pedig elvileg kitömtek minden kisbüfit aki él és mozog... :)))
köszi, hogy tolmácsoltad a kérdést miki4-nek...
kíváncsi lennék mit ír erre...
Most látom, Steier megint írt:
"Tisztelt Fórumozók!
Továbbra is várom mindazok jelentkezését, akik a Keg Nyrt. „eredményeivel” kapcsolatban rendkívüli közgyűlés összehívásával értenek egyet.
A topikban megjelent találgatásokra a vezérigazgatótól kérünk tételes, számokkal alátámasztott tájékoztatást, mivel a legutóbbi beszámoló valós folyamatértékelést nem tesz lehetővé.
j.drsteier@gmail.com"
igen, de ha átkattintasz a pénzügyi adatok fülre, ott látszik ez a két adat, amire miki4 nem válaszolt.... :))
Ez is csak a BÉT-es KEG-adatlap. Azt hittem, arra utalsz, melyik beszámolóban vannak ezek a számok.
Nem jó a linked Zotya, ez a mostani vez. beszámoló akar lenni?
miki4-nek odaátra.... vki kérdezze meg tőle, ezeket hogyan kalkulálta be:
2010. jan. - 2010. jún. / 2011. jan. - 2011. jún. (eFt)
Hosszú lejáratú kötelezettségek 300 126 / 559 164
Rövid lejáratú kötelezettségek 858 322 / 1 574 075
http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?security=5686
idén nem lesz.... de úgy tűnik 70-sem.... viszont jó hír, hogy a 17 se vszínű... :))
És végezetül 2010.12.16-án 170 ft volt!
Azt mondom valamennyi keged legyen a tarsolyodba:)
Szia Zotya! Áttanulmányoztam a keg-et egy profi tőzsdéssel és a következő megállapításokra jutottunk: 1.A történelmi mélypontja 45 ft volt,a pár héttel előtti esésben az 50 ft megfogta (erős ellenállás). 2.A papír nagyon az alján van,tehát itt beszállni 54-57 között sem kockázatos.3.Most több hír is van mögötte,ha csak az egyik bejön már megdobja az árát. 4.Ez a papír képes limites napokra egymás után,hasonlóan az estmédiához (titokban az ilyen napokat várom :)) ).5. Leminősítettek minket csúnyán,de csak 2 ft-ot esett (nem bux-függő).6.Egyenlőre 67 ft-ról visszafordult,de csak kis forgalommal (visszateszt),a picik dobták a nagyok ülnek rajta.6.Szerintünk 60 ft -körül bázist épít,simán felmehet rövid távon 70-90 ft közé.8.Az autógázzal erősíteni akarnak (pozitív jövőkép).9. Jön a tél,lakossági PB-gáz fogyasztás megugrik.10. Az oroszok már a spájzban vannak:))))))).11. A saját intuícióm is azt mondja,hogy jó lesz.
a pénteki 55-ös várakozásom teljesült... sőt 54 is volt...
remélem a több is így alakul....
tudom én, hogy jót akarsz... meg tisztában vagyok az elmúlt időszak eredményeivel is...
ez most dupla vagy semmi játék... tartom, még pici nyerő van rajta, de egyelőre 72-nél állok eladóként...
Hétfőn meg feltör a víz a béten...
csak azt kéne tudni, hogy a hibrid doboz, a gázpalack, vagy a zacskós víz lesz hamarabb 50 ft... :))
(szerintem a víz... hétfőn felspekizik, abból kéne venni, már csak az osztalékvíz miatt is :)) )
Miből gondolod, hogy decemberben lesz még felhúzás? és ha nem?
és ha u.az lesz, mint a tyúkban, alaptőkecsökkentés és higítás 50 Ft-on?
Sose lehet lemaradni semmiről Zotya..., gondold át még szerintem.
Persze nem akarlak semerre se beszélni, de az elmúlt hónapokat Te is tapasztaltad és az úgy pozitívabb volt szerintem....