Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: KEG RALLY!!!

#450587 Zotya32 Előzmény: #450497

nekem van...

nem idegeskedem a lemaradás miatt, csak attól parázok, nehogy beragadjak, mint a phylbe...

nem nézném boldogan, ha lenne még egy 20 ft-os papírom...

ez benne a rizikó, nehogy itt is kitalálják az alaptőke csökkentéses variációt...

Re: nincs cím

#448865 Zotya32 Előzmény: #448858

akkor azok hol vannak? itt a lehetőség, jelentkezzenek....

pf-en előtérben kellene tartani a felhívást!

#448858 macika Előzmény: #448855

a kreg topikban voltak pár hónapja beírások

volt aki fél lakás árát tolta bele 600-tól hígítva asszem 200ig

szóval van benne 1-2 elci (

#448855 Zotya32 Előzmény: #448844

Igen... de gondolom, sokan nem fognak neki írni... mint ezt megszokhattuk a t-papíroknál..

pedig elvileg kitömtek minden kisbüfit aki él és mozog... :)))

köszi, hogy tolmácsoltad a kérdést miki4-nek...

kíváncsi lennék mit ír erre...

#448844 Sly-- Előzmény: #448829

Most látom, Steier megint írt:

"Tisztelt Fórumozók!

Továbbra is várom mindazok jelentkezését, akik a Keg Nyrt. „eredményeivel” kapcsolatban rendkívüli közgyűlés összehívásával értenek egyet.

A topikban megjelent találgatásokra a vezérigazgatótól kérünk tételes, számokkal alátámasztott tájékoztatást, mivel a legutóbbi beszámoló valós folyamatértékelést nem tesz lehetővé.

j.drsteier@gmail.com"

#448829 Zotya32 Előzmény: #448826

igen, de ha átkattintasz a pénzügyi adatok fülre, ott látszik ez a két adat, amire miki4 nem válaszolt.... :))

#448826 Sly-- Előzmény: #448813

Ez is csak a BÉT-es KEG-adatlap. Azt hittem, arra utalsz, melyik beszámolóban vannak ezek a számok.

#448722 Zotya32 Előzmény: #448695

idén nem lesz.... de úgy tűnik 70-sem.... viszont jó hír, hogy a 17 se vszínű... :))

KEG RALLY!!!

#448438 úttakarító

Szia Zotya! Áttanulmányoztam a keg-et egy profi tőzsdéssel és a következő megállapításokra jutottunk: 1.A történelmi mélypontja 45 ft volt,a pár héttel előtti esésben az 50 ft megfogta (erős ellenállás). 2.A papír nagyon az alján van,tehát itt beszállni 54-57 között sem kockázatos.3.Most több hír is van mögötte,ha csak az egyik bejön már megdobja az árát. 4.Ez a papír képes limites napokra egymás után,hasonlóan az estmédiához (titokban az ilyen napokat várom :)) ).5. Leminősítettek minket csúnyán,de csak 2 ft-ot esett (nem bux-függő).6.Egyenlőre 67 ft-ról visszafordult,de csak kis forgalommal (visszateszt),a picik dobták a nagyok ülnek rajta.6.Szerintünk 60 ft -körül bázist épít,simán felmehet rövid távon 70-90 ft közé.8.Az autógázzal erősíteni akarnak (pozitív jövőkép).9. Jön a tél,lakossági PB-gáz fogyasztás megugrik.10. Az oroszok már a spájzban vannak:))))))).11. A saját intuícióm is azt mondja,hogy jó lesz.

#448328 Zotya32 Előzmény: #447311

a pénteki 55-ös várakozásom teljesült... sőt 54 is volt...

remélem a több is így alakul....

#447326 Zotya32 Előzmény: #447314

tudom én, hogy jót akarsz... meg tisztában vagyok az elmúlt időszak eredményeivel is...

ez most dupla vagy semmi játék... tartom, még pici nyerő van rajta, de egyelőre 72-nél állok eladóként...

Hétfőn meg feltör a víz a béten...

csak azt kéne tudni, hogy a hibrid doboz, a gázpalack, vagy a zacskós víz lesz hamarabb 50 ft... :))

(szerintem a víz... hétfőn felspekizik, abból kéne venni, már csak az osztalékvíz miatt is :)) )

#447314 Sly-- Előzmény: #447311

Miből gondolod, hogy decemberben lesz még felhúzás? és ha nem?

és ha u.az lesz, mint a tyúkban, alaptőkecsökkentés és higítás 50 Ft-on?

Sose lehet lemaradni semmiről Zotya..., gondold át még szerintem.

Persze nem akarlak semerre se beszélni, de az elmúlt hónapokat Te is tapasztaltad és az úgy pozitívabb volt szerintem....

#447311 Zotya32 Előzmény: #447296

kockáztatok.... egyelőre így látom, de aztán egy következő speki-rallyban még el is adhatom...

ma korrigált 60-ig, a héten vszínű csordogál tovább, péntekre 55 köré várom, aztán december elején, 10-e körül felhúzás 70 fölé.. max 80ig.