102 felett ment tavasszal szvsz
5549.
Én csak bízni tudok benne, hogy a mai (és a tegnapi) napon csak mi öntögettük magunkra...
Sajnos korántsem vagyok benne biztos.
Szerintem a mai nap egy maximum két ember öntötte....
.
Nem biztos, hogy nem közülünk való...
technikai elemzés:
Téli nappal
izzik az e-sztárocska
izzik az e-sztárocska
formája.
Zúg a tüske,
szél szalad ide-oda,
reszket a matgabocska magába.
Hogyha a (Si)mor rá fátylat ereszt:
lánnyá válik,
sírni kezd.
Őszi éjjel
izzik az e-sztárocska
izzik az e-sztárocska
formája.
valami itt k.vára nem kóser...
Mindenki emelkedik a világon csak mi esünk masszívan és azon belül is a mi szeretett részvényünk esik a legjobban -miután a tegnapi ralliból kimaradt szinte teljesen.
A jelenlegi hangulathoz illő vers:
Őszi éjjel
izzik a galagonya
izzik a galagonya
ruhája.
Zúg a tüske,
szél szalad ide-oda,
reszket a galagonya magába.
Hogyha a Hold rá fátylat ereszt:
lánnyá válik,
sírni kezd.
Őszi éjjel
izzik a galagonya
izzik a galagonya
ruhája.
októberben még 9800 felett volt. már az a hozam is magasnak tűnt, de a mostani messze felülmúlja.
RFV2014/A 93 000,0000 HUF 9
ez nagyon durva
vajon a 10. eresztésből?
Ja. Lehet valaki megpróbált adót optimalizálni az imént csak a forgalommal nem számolt:)
egy "komolyabb" hosszú távú vétel is nehézkes... ahogy nézem, az utóbbi hónapok forgalmát, apránként lehet építeni és kiszállni is... melós papír...:-)
Igen, de itt már csak a forgalom miatt is nehézkes a DT
Szvsz most egyetlen papir sem jó,csak DT -re,benn hagyni most nem szabad,bármikor összeomolhat és megint minucban ülünk.
Ugyanezt teszem én is: kiülöm. komoly mínusz mellett továbbra is hiszek a cégben, van jövője, ez kétségtelen, ennek ellenkezőjéről nem győz meg pár kárörvendő.. az persze más kérdés, hogy lehet másfelé is nézegetni, van élet innen az Estaron túl is, de ezt sem vonta senki kétségbe. Oti valóban jó lehet most, de nem tudom állandóan követni, oda tréder kell, ide (szerintem) befektetői szemlélet szvsz.
Annyi a gondom, hogy nem tudom melyik papír lehetne az, amibe érdemes lenne átszállni most (tutira). :)
Időm meg nem sok, hogy állandóan figyeljem nehogy beüssön a mennykő, úgyhogy a végső megoldás csak az lesz, hogy tartom ezt..
Komolyan mondom ,nem is értem . Ezt megetettem vagy fél éve ,azóta az oti n visszahoztam majd 2 millát.Majd ha emelkedik ,visszajövök.Hinni csak a számoknak szabad,márpedig azok mostanság igen csak lenn vannak és ami a legnagyobb gon d .... a forgalom !
Teljesen egyetértek, csak a címzettek nem mindig egyértelműek, meg kicsit finomabban. Persze ha valaki görény, , azt nem kell liliomnak hívni, de ne vehesse bárki magára.
Bennem olyan gondolatot ébresztett, hogy éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy újra stabilan felfelé legyen az irány.
Persze bízok benne, hogy már jövő évben közeledni fogok a nullszaldóhoz.. :S
Úgy gondolom, amíg nincs EBRD-s hír, addig jelentősebb emelkedés nem lesz.
És itt jön az eldöntendő kérdés, hogy tartsam-e a papírokat, vagy szálljak át egy időre olyan papírba, amelyik nagyobb valószínűséggel és gyorsabban áll emelkedő pályára. Aztán ezt majd visszaveszem, ha kialakultak a dolgok!