A mocsok Richter is most akar lebetegedni, adjon már neki valaki v.mi "potenciál" növelőt.
A mocsok Richter is most akar lebetegedni, adjon már neki valaki v.mi "potenciál" növelőt.
Én is elkezdtem összeszedni egy BUX long pakkot. Kapkodni nem kell, majd szórnak.
szerk.: És valóban.
nemigaz hogy most meg elfogyott az Erő a piacból ?:-) egy picit mászhatna felfele még.
Meg 130 pontos a kt is... hogy mingyá szétvág az ideg,emelkedésben meg minuszos!
Molly he?Bár jó így :D
Valami nem kóser itt.
Pannergyt, FHBt, Estart pakolgatják ki. MOL is megy le..
Pedig szerintem napos chart adott lehetne az emelkedéshez Buxban.
több adagban kell....vagy ráadsz kicsit piacin az első tételre...majd részteljesítést módosítod gyorsan egy másik árral..ez is szokott működni.
jövőre meg szénné keressük magunkat :DD mondjuk az idei év is szép..leszámítva azt a 3 alkalmat amikor 500 pontot mozdult hirtelen..és ráadásul rossz irányba
Nekem is finomitani kell, mert OTP 1 ponttal felettem fordult, hati meg kettovel. Szetvag az ideg...
Egyre jár az agyunk Bud, 400-on és alatta longot nyitottam én is.
hát igen.... 200 az nem is kevés ha jól meggondoljuk...december végén majd 40-50 pont mozgás lesz egész nap.
Zártam én is, nem kockáztatok, 200 pontot már meg kell becsülni ezekben az ínséges időkben.
fordítottam..17.400 on full short lezárva..ugyanott full long indult...meg kell próbálni.. (rövidre)
Van benne valami. :)
Waszeitung: Nehéz ügy. Mert egy ilyen közös kötvény pszichésen lehet azt hozná, mint kb mikor lépett svájci jegybank chf ügyben. Viszont a későbbi következmények, közös állampapír pl olaszokkal , görögökkel megértem annyira nem díjazzák az ötletet. :)
lezártam a mai shortot....ez az új taktika :D a 2012 -es :D
minden nagyobb nyerőt elteszek..és nem lesz csak egy irány..hanem mindig fordítani is fogok .-)) ha úgy érzem....
talán bejön...finomítunk a technikán..
egy csomó adat jön 4 órakor...én meg attól félek hogyha az egyik kicsit is jobb lesz...megint elkezdik fölfelé tépni ilyen nemnormális módon....pff...totál megőrjítenek már ezek az 500 pontos mozgások fél óra alatt...