Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: jl

#450450 Waszeitung Előzmény: #450443

A piacoknak tényleg jól jönne,de Németo-ra számítanak ha menteni kell vkit v vmit és ezt ők sem bírják a végtelenségig...

#450448 BudFox Előzmény: #450443

igen..:-)) de hát a piac is ilyen..sokszor semmi realitás nincsen benne, aztán mégis arra megy, amerre...

no...űrlap már kitöltve a short lezáráshoz...ha megindulnánk fölfele....lejjebb kéne még mennük.

#450443 banyaiz Előzmény: #450435

Azt bírom az írásaidban ahogy levezeted mi miért jó bizonyos pozícióknak, egészen egyedi magyarázatok vannak benne.:)

Waszeitung: nem tudom mennyi realitása van egy ilyen közös kötvénynek, piacoknak jót tenne, de németek torkán ezt lenyomni, próbálják már egy ideje de ellenállnak.

#450442 Frontin Előzmény: #450434

Ja haladunk, csak jobban örülnék ha lefelé is tudnánk olyan lendülettel menni, mint ahogyan fölfelé szoktunk mostanság.

#450435 BudFox Előzmény: #450418

köszi a tiszteletet :-)) csak ne hangoztasd mert elbízom magam :-))

igen,,,reggel még a longolni akartam...de meggondoltam magam..nézem az ajánlati könyvet..a darabszámokat...Es.f ( SP futurest) és ez alpján lépek pozícióba mindig...

csak sokszor melléfogok én is...de hát ez van.....

#450434 Hathor Előzmény: #450433

Mi a baj vele? Fej váll nyakvonal letört, -1.74%on BUX, Hati -1.32%on.

Egész jól haladunk nyugat előtt :D

#450418 banyaiz Előzmény: #450413

Bud figyellek téged milyen impulzusok alapján nyitsz pozit, és őszinte tisztelet alakult ki bennem.

Lehet, hogy jó a short nem mondom, de az, hogy hetente 350 k, vagy 420 k ember megy újonnan munkanélküli segélyért az egy 100 millás nagyságrendű dolgozói tömegnél hát sok infót nem ad vsz. :)

#450415 BudFox Előzmény: #450394

jó is lenne..csak ahhoz a FED -nek is lesz egykét keresetlen szava :DD meg az idióta politikusoknak akik megijednek 2 nap eséstől és máris valami világmegmentő ötlettel állnak elő...a tegnapi volt kb. a 36. -