Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: huf

#455733 matgab Előzmény: #455126

bux shortom lezártam -kényszerből a határidő kifutása miatt...

Ez mekkora ****ség volt, hogy amint rögzítették az árfolyamot attól a pillanattól kezdve esett minden!!

Na mindegy, ha most lezártam és nem nyitok újat, akkor elvileg most jön a 10%-os zuhi...

#454990 Fornit Előzmény: #454954

Ott elég volt a 315 asszem az eurora automatikus átváltáshoz. További emelkedés már árfolyamnyereség lett volna, ellentétes a faktor természetével.

#454968 matgab Előzmény: #454954

Hogy hogy az sem?? Az nem jött be... Mindig mondtam, hogy max 85-90%-os pontosságot vállalok...:-)

Re: nincs cím

#454914 matgab Előzmény: #454909

simán meglett volna a faktorhatás, ha a Random Capital-nal nem kellett volna várnom egy napot a határidős számla élesítéséhez...

#454909 filter Előzmény: #454841

Faktoriális gyengeség lépet fel.:)

Egy kis meghűlés, vagy valami komolyabb?

#454841 matgab Előzmény: #449478

na érdekes, a BUX shortom most már nyerőben van... Már "csak" az Estarnak kellene dupláznia, vagy lassan most már inkább háromszoroznia hogy az is nyerő legyen...

#453610 matgab Előzmény: #453572

Ne off-oljuk szét a topikot!

Másrészt a riportban minden egyes szóval egyetértek, tökéletesen látja a helyzetet, tehát remélem a saját cégével kapcsolatban is ugyanennyire tisztán látja a dolgokat akkor nem lesz gáz...

Lehet, hogy valóban inkább ő szív miattam...

#453594 taresz Előzmény: #453582

A hozzászólásodból azt a következtetést vonom le, hogy alkalmasnak találnád valamilyen politikai pályára.

Mit is írt Illúzió kb egy hónapja a tulajdonosi átrendeződésről?

(feltételezett politikai pályára egy feltételezés)

#450232 Bendeguz Előzmény: #450180

Matgab, ismered a kultikus filmet, a Bronxi mesét? És abban Trutymó Eddie karakterét? Nem vagy véletlenül rokona? :)