Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: semmi erdeklodes

#450340 Lxrose Előzmény: #450282

Majd szólj, ha így lesz! A konkrét kérdésben értettem egyet. Az, hogy idejön valaki örömködni, hogy egy idegen részvényben mennyivel jobb tulajdonosnak lenni és hogy ez mennyire vacak mostanában, egyáltalán nem járul hozzá a fórum jó hangulatához, különös tekintettel arra, hogy hányan vannak minuszban ezzel.

#450335 vincentlauria Előzmény: #450288

Nekem az is elég, ha jóban van a mindenkorival. Tényleg rendben van a Főnök, és még mindig csak 37, valószínűleg motivációs gondjai sincsenek. Tehát hajrá Estar

Re: Kipuk

#450315 matgab Előzmény: #450291

Egész korrekt cikk a PF-től, ez már vajon Lantos kapcsolatrendszerének köszönhető?

#450290 matgab Előzmény: #450271

Az is egy érdekes kérdés, hogy az áramszolgáltatók érdekeltek egy elavult sokat fogyasztó rendszer fenntartásában, hiszen így annál több árbevételük lesz...

#450288 Bendeguz Előzmény: #450271

Soós úr ezen hozzászólása (és hozzáállása) is korrekt, látszik hogy egy patriótával van dolgunk és a magyar bankokról írt 2008-as véleménye mögé ez is beillik. Látja mi folyik az országban és megoldásai is volnának. Már csak miniszterelnökké kéne tenni.

#450282 Előzmény: #450261

Csak rend kedvéért, vagytok egy páran,akik úgy tiltakoztok a sértegetők és agresszívek ellen, ellen hogy meg sértőek vagytok és agresszívek .

Már régóta zavar, de a béke kedvéért nem írtam meg eddig, most sem a vita kedvéért, hanem azért, hogy ne így legyen.

#450271 Lxrose Előzmény: #450211

Ez durva:

"Amikor 1995 körül privatizálták az áramszolgáltatókat, átadták velük a közvilágítási vagyont is. Ez azért érdekes, mert a közvilágítás az önkormányzatok pénzéből jött létre, mégis az áramszolgáltatók tartották nyilván a könyveikben. "

Persze nem vagyok nagyon meglepve, sok ilyen lehetett. Hány ilyen tévedésből adódó milliárdosunk lehet most?

#450261 Lxrose Előzmény: #450128

Igaza volt egyébként. Ha most kell még 10 felesleges hozzászólás, hogy utána esetleg ne legyen 500 másik felesleges, akkor megérte. Ha senki sem tanul belőle, akkor meg tökmindegy.

Egyébként meg én le**arom, hogy ki röhög ki. Persze a vicceken lehet nevetni. :-)

#450231 Bendeguz Előzmény: #450218

Milyen kedélyeket? A közönyt nehéz tovább hűteni. Az interjúból semmi újdonság nem derült ki.

#450219 Előzmény: #450218

Most kell Tom Lantos úr, illetve akiknek dolgozik. Itthon a fű sem nő egy darabig.

#450152 Fornit Előzmény: #450133

Szerencse hogy Steiner Kristóf nem regisztrált, mert most tuti anyázna egyet :))

#450133 Bendeguz Előzmény: #450128

Kollégák, láttam egy nagyon jó troll szöveget. "Aki anyázni kezd a hozzászólásom fölött, az BU*I" :)