Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#450205 Zotya32 Előzmény: #450204

"Szerinted melyik cég fog gázt adni a gázmotoros erúműveknek? Nem csak az EON van! De szerinted ezek itt fogják majd közbeszereztetni?

Na kapizsgálod a lényeget?

Városi milliárdosunknak nemcsak Dunában hanem fehérváron meg még jó pár városban vannak gázmocis érdekeltségei, amelyek aztán falják a gázt.

Akinek a kezében ez van tudja szabályozni, hogy mennyiért adja a gázt. A fűtés meg ne higgy Viktoréknak hisz nem maximálva lesz az ár, hanem a költségekhez lesz igazitva.

Na aki adja a gázt amilyen áron ahhoz lesz alakitva a fűtésdij.

Na ez a lényeg szépasszony!

Azért nem árt az a pár EHEP elfér a portfóliómban. Legfeljebb évente benézünk a közgyűlésbe s tájékozódunk. Több is veszett Mohácsnál ha nem jön be. "

http://www.dumaujvaros.hu/index.php?t=msg&&prevloaded=1&th=21355&start=60

érdekes ez a fórum, tessék elrakni....

#450201 Zotya32 Előzmény: #450094

http://www.eukanuba.hu/alpha-holding.html

http://www.mfor.hu/cikkek/Oroszorszagi_forgalmazasrol_allapodott_meg_a_Phylaxia.html

"A Phylaxia Pharma Zrt.-t tavaly alapította 20 millió forint alaptőkével a Phylaxia 1912. Holding és az Alpha-Vet Kft., a részesedés 50-50 százalékos megoszlásával. Ez a cég viszi tovább a tőzsde "A" kategóriájában jegyzett Phylaxia Holding korábbi alaptevékenységét, az állatgyógyászati termékek gyártását.

A tőzsdei cég ezzel párhuzamosan holdinggá alakult, és nevét is megváltoztatta Phylaxia 1912. Holding Nyrt.-re, a korábbi Phylaxia Pharma Nyrt.-ről. A holding befektetési portfóliójába a Phylaxia Pharma Zrt.-n kívül a KEG Közép-Európai Gázterminál Zrt., a Visonka Kft., a Palota Gumi Kft., és a Gazdasági Rádiót üzemeltető Műsor-Hang Kft. tartozik."

keg, palota, visonka, phyl-pharma zrt mára nincs.

nem értem miért beszélt az első félórában az Organitról, a phyl-pharmáról, mikor semmi köze a Holdingnak ehhez. nem látom át, mi közünk lesz a trierrás fejlesztéshez? az unikális termékeket ki forgalmazza? válasz:

http://www.phylaxia-pharma.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=4〈=hu

Riporter nagyon "béna" volt... erre miért nem kérdezett rá? beszélt össze-vissza TP, olyan dolgokról, aminek semmi köze a jelenhez...

az első rész vége felé említi ezt a bioenergetikát, hogy van olyan részvényesük aki ilyen erőműben tulajdonos....

megoldás:

Ehep - bakonyi erőmű

#450094 macika Előzmény: #450088

tp el utazza a cég maradék pénzét ))

projektek beértek

irány afrika, kínai kitérőkkel

#450088 Zotya32 Előzmény: #450083

a visonkáról mit hadovált össze? kik jönnek? mi közünk van ahhoz?

Inkább azzal foglalkoznának, hogy aktualizálják a holding honlapját.. nem mintha sokat számítana... vagy inkább kapcsolják le, az lenne a legjobb

#450085 Zotya32 Előzmény: #450077

mi a fax van odaát? látom volt pörgés a riport alatt...

kíváncsi leszek, holnap mi lesz...

szerintem 26...

már nem haverok a bankárral... biztos kapott egy kis zseton belőle ő is...

ex-nek igaza volt, azért jött az ngané, mert kuka az egész, és KG mentette amit lehetett, és úgy látta jónak, ha a phyllel spekizik ki a befektetett lóvé nagyobb részét... szerintem max 20%-ot bukhatott az egész n-ganés ügyleten...

re: adóoptimalizálás...

#450083 macika Előzmény: #450077

n-gene

kg -nek beolvasott mert ő öntötte le a tyúkot

lám lám csak kiderült

szó sincs "rejtett" mutyiról

#450082 Zotya32 Előzmény: #450077

trükkös a kuruc, mert az alpha vet-nél "dolgozik" a phyl-holdingnál it tag, párhuzamosan beszél a dolgokról, és aki nem ismeri a céget, azt hiszi végig egyről beszél.. pedig mikor gyógyszerüzletről van szó, akkor 0 azaz 0 köze van a phyl-holdinghoz...

a phyl-pharmás tervekről kár volt itt beszélni, mert az csak összezavarja a hallgatókat.. vagy pont ez volt a cél??

este még meghallgatom újra, de ez nekem is zavaros volt.. úgy volt összevágva, hogy alig lehetett követni az tér-idő ugrásokat :))

#450073 Zotya32 Előzmény: #450071

de akkor zsadának meg kellene köszönni, hogy nem jött össze az üzlet, és nem beperelni, nem? :))))

re: 28 helyett 12ft :))

TP most öngólt lőtt?? :))

#450071 macika Előzmény: #450070

kuruc péter végre bevallotta a német fiaskot

más lényegest (tényt) nem is mondott

#450070 Zotya32 Előzmény: #450069

Az új főnök ott sem volt? a Jeszmen?

"

Az Igazgatótanács döntésérıl részletesen beszámol Dr. Tóth Péter és Dr. Jeszenszky Zoltán 2011. november 3o-án 18 órakor a Gazdasági Rádió „Nap vendége” c. mősorában."

és mi van a Bremerrel?? arról megint kuss van...

n-gene részvények.... na szép, beismerték, hogy csak öntésre kellett, kamu volt, bukta az ngané...

most hallgatom felvételről, nem voltam időben gép előtt.

szóval akkor lesz vmi bremer-ügyben?? erre kíváncsi leszek...

bár az alpha holding, meg phyl-pharma működik majd együtt... és ezekhez semmi köze a Holdingnak.. szóval megint KAMU!!!

#450069 Zotya32 Előzmény: #450068

hát ez mekkora kamu....

fél órát pofáztak a gyógyszerről, miközben a holdingnak már köze sincs hozzá...

az egy dolog, hogy tp átnyergelt a phyl-pharmához, a barátjához, móréhoz... miután átjátszotta a gyógyszerrészleget... igazán lovagias lépés... remélem Elci vuduzása működik.. jól hallottam, hogy 48 éves?? én simán 55-nek néztem... ez is a vudu hatása... :))

#449764 Trisz Előzmény: #449676

Igazad lehet. Itt vagyunk többen is, akik 220 felett szintén szívesen adnánk. :)

#449676 rbbj11 Előzmény: #449674

azt nem tudom, majd ahogy kimerül a lendülete. Estmediát 220-nál adtam el, amikor már jött lefelé, és látszott, h. elfogyott az erő. Ezzel is hasonlóan tennék