nálam jó minden
Yo reggelt!
Petimben is folytatódik a tegnapi adatokkal a rendszerem, OTP 5.33%on ott.
Jaj de jó.. hiába indítom újra, akkor is. Egyedül a prompt Bux van mai adatokkal.
Nektek?
nem attól függ, csak most volt évvégi hajrá kereskedelemben és éjszaka is meloztam. Köze nincs hozzá. Nem írtam, hogy nyerő volt a lezárt pozi...
mozillán jó minden
Gondoltam lesz benne vmi csavar és napi long v. vége miatt lekötik nem jött be :D Oti szépet ment,Mollynak 18,5e megálló lehet némi viszára várnék,kérdés hogy onnan tovább fel vagy le :D
Nekem jó volt ez így is még ha benne van pár száz pontos rés is felfelé és akár utána is fel,qva sokat szívtam manapság...az a tuti ami a zsebben van,1000 pontos plusszos Eu megmentés után tudatosult ez bennem úgy hogy 1600 pont esés után nem zártam a nyerőt :(
OTPben láttam, hogy nyerő szériád volt, ezért gondoltam, meg hogy ide is írsz.
Ritka dolog ha ide írsz, általában ha nyerő vagy ,-)
ez széles? Pedig mindennapos. Shortot 250en zártam, csak sajna visszanyitottam 400körül, 600-700 között kistoppoltam aztán long.
Régen láttam ilyen széles mosolyt orcádon hati topikban ,-)
Visszatért a főnök! :D
UI: Az oldalt csináld meg, mert szét van esve, nem lehet visszanézni a napot. RSSS hírek bejöttek a kommentek közepére..
nem lehet visszaolvasni a napot, meg egyéb nyalánságok vannak. Oldalt nem látni a topik rovatot stb..
már tellik rá a mai haszonból ,-)
Üzlettársak meg már 30an állnak sorba, ahogy elnéztem ,-DD
csináltak :)
17.500-17.600 körüli rést már betöltötte Bux. Hatit most nem látok, demot kapcsoltam be, de hati most nem is érdekel, mert nem lehet számolni a KTval, Bux betöltötte.
A képen jelőlt kis dupla alj szerű forma 18.500ra mutat.
Felfele előtte ellenállás BUXban a 100napos mozgóátlag 17.936on, már amennyire egy ilyen mozgóátlag akadály tud lenni..
Bollinger teteje 17.462ön, ez alattunk van.
Némi visszaútra és esetleg amcsi csökkenésre számítottam,nem jött be :D
Holnap gondolom réstöltés részben és egészben,pár száz pontos visszakanyarra számítok hogy teljesen megzavarjanak mindenkit...bár ez manapság már így lenne természetes.
Hát ez még feljebb ment Budy!
Megtartottad a shortokat mester?
Te vagy: aki a kicsit nem becsüli esete ,-)
Most én is bíztam benne, hogy letörik már ezt a 3Ks OTP szintet végre, de nem. Múlt héten felfele vártam, meg előtte, akkor meg nem indult. Amikor feladja az ember, akkor indul el ,-)
Kis gépemen dolgozok most, ezen régi Markers van.
Csináltam egy képet a mostani Bux állásról. Leszorító alól kibújtunk, háromszögből is kinéztünk, 20-50napos mozgóról pattanva. Forgalom még nem egy kitünő magasságú, de valamivel nagyobb mint előző napok. Óvatosan kezelik még a piacot, többnyire shortzárás hajthatta az árfolyamot Barnával egy kis kettős aljszerű, vagy fordított fej-váll dupla jobb válla. Nem túl szép ez a fej-váll már. Összes indikátor vétel irányába kanyarodott.
http://www.kephost.com/images4/2011/11/30/vyiht921op0e3zgo3eew.png
Szépen benéztem ezt a mai napot partvonalról.
Várom itt mi fog történni már, mikor lépünk ki a háromszögből, mondom még itt elleszünk, ha már nem törtünk le reggel a -3%os Ázsiára. Itthagytam mindent elmentem ügyeimet intézni délben, mire jövök haza?! Szerencsére nálam volt a maradék eurom a városban, azt még le tudtam váltani 306on 4kor, amikor meghallottam a hírekben milyen tépés van. Visszafele jövet hatkor már csak 303at adtak volna érte, azon is fogtam legalább 3Kt.. ha más nem.. de 260as nyári szinthez képest megfelelőt.
Reggel szépen beszívattak ezzel a 15bankos leminősítéssel, nem gondoltam volna, hogy ma lesz kitörés fel.. sőt esést vártam mára reggel. Mindegy, legalább lefele sem léptünk rossz irányba.
Most nem lesz egyszerű ilyen menet után felszállni a vonatra ma ment csak 4%ot Bux, előtte péntektől is vagy 3at, meg ma mínuszból jött fel, ez kemény.
Várható volt a nagy elmozdulás már erről a szintről. Kérdés a folytatást, azt meg megnézzük a charton majd.
az utolsó fél órában szoktak még egy nagy mozgást csinálni...
talán alatta maradunk.
kíváncsi vagyok ez a csoda hány óráig ? hány napig fog tartani..
az afterban lemaradt :))
En is 20kra vagyom, de ha MOLra teljesul, mar akkor is boldog vagyok :D
20kra vágyom...