tegnap napi maxnál eladtam a longokat...naná,hogy ma beindult nanááá
tegnap napi maxnál eladtam a longokat...naná,hogy ma beindult nanááá
Hernádi ellen mondjuk megdőlni látszik a per....szóval emiatt is mehet esetleg tovább..
kérdés hogy ez a bankos dolog vajon meddig fejti ki hatását ? mert akármit kitaláltak csak másfél-két és fél napig tartott felfelé a hatása...
ki mit gondol ?
molly nm tűnik gyengének, inkább erőt gyűjt(ött). mtel pedig kifejezetten erős, vö. hozamok.
Hmmm,az jó nagy rés,köszi...Herci ellenállás előtt bővíteni?
én azon gondolkozom hogy vajon OTP -ben "A" pont vajon nem elégszik -e meg 3300 -al ? és innen le "B" pontra..vagy megyünk még felfele ?
Richter, MOL a nagy örömködés ellenére sem valami erős...
Bux1112 naposon is odaért ahonnan az esés kezdődött ( 0%)
hát nemtudom...holnap lehet hogy lesz még alacsonyabban is..vagy innen megy fel ? ezen gondolkozok éppen...őrület mi megy.
bővíteni kellene a longot...
az utóbbi 1 hónap alatt ez már hányadik ilyen rally ? mindent megpróbálnak a politikusok...ez van.
Nofene, erre kell hazajönnöm hogy teljesült egy magasra feltett short eladás... De még mindig magasabban van az árfolyam, 17390-re tettem be az ajánlatot. Remélem lenyugszik a beteg...
Hol van felfelé hati és bux rés amit át kell ugrani? Bár nem gondolom hogy ekkora erő lesz nálunk..
Aki keresett is valamit, az is jobbára a szerencséjének köszönheti, ez egyértelmű.
Talán Mollyt is bekurblizzák...
Lehet hogy még nem ért véget a mai őrület, zárásra még felb@szhatnak minket. Vagy ha ma nem, akkor lehet hogy holnap gap up-al ugorjuk át a rést ami a duplaalj felett húzódik. Én inkább az előbbit szeretném.
Hajam kihullik ettől a hírvezérelt mozgástól. Két hét alatt a harmadik ilyen, először IMF tárgyalás, utána Moody's leminősítés most meg az összehangolt jegybanki beavatkozás + Kínai kötelező tartalékráta csökkentés.
Háromból háromszor álltam a rossz irányban a bejelentés idején. És ne mondja nekem senki hogy ezeket TA alapon előre lehetett jelezni. Vagy bármilyen alapon. :(
Megint sikerült a kinti piacoknak visszahozni szűk 2.5-3 nap alatt azt amit 2.5 hét alatt leadtak.
richter visszaesett az ellenállása alá...:-)) micsoda erő :-)
MOL nem valami meggyőző még...egyedül az OTP ami nagyot ment...
Lyonell
az esti pénz számoláshoz:-)
Mondjuk,1hetet késtek,már múlthétre vártam a rallyt,de sebaj.
látod év elejéről már megtanultam,most te is,legközelebb majd már időben váltasz.
mondjuk a dax longokra stopot tettem,mindenképp nyerőben zár.eur/us 1db long múlthéten nyílt 1.3555 ön,lezárva 30 pip minusz,pénteken zárásba nyílt még 2db long,azokon stop nyerőbe.az a biztos ami megvan,ezeket a pozikat hagyom még 2hétre,addig rá se nézek,kiütnek kiütnek,nem nemm,.Addig miki time.