Nekem már kistoppolódtak a shortjaim, egyelőre pozi nélkül vagyok.
Nekem már kistoppolódtak a shortjaim, egyelőre pozi nélkül vagyok.
Csak a hit... épp ezt akartam írni kiegészítésképp, de lyonell megelőzött. :)
Ennyi a lényeg!
Azért még mindig Oti viszi hátán a placcunkat,Rg és Molly +1% körüli emelkedése minden csak nem erőt sugárzó...
az SP is kétszer van már 3 % fölött a héten ...ez beteges :D
azt nézem amúgy hogy hol kéne shortot zárni.......igy év végén..
írtam a múlthéten,amik új csúcs.Európa alul teljesít kicsit alá,1hete nézegettem a mínuszos egyenlegem,had örüljek még 2hétig.buxban 19500 volt elsőre,de nem kizárt 22.addig jó míg nem hiszed,amikor hiszed,az baj,akkor el kell adnom,mert akkor más is hiszi.
Változatlanul nem hiszek benne,csak ha megvalósult...6200 max,effölé nem gondolom hogy menne,6400 felett állva megtapsollak! Buxra mit gondolsz akkor hasonlóan?
Buxban 17370 nél dupla cici,felette durván 300 pontonként problémák adódhatnak..
Napos bux csártot tenne fel vki?Megköszönönném.
Ugyanilyen őrület volt nem is olyan rég...mily érdekes.
Nincs benne sok tápérték/energia. Se akkor ha meg kell enni, se fűteni.
Ma még elég arra, hogy vegyél valamit az utóbbi célokra, de úgy rogyadozik a rendszer, hogy nem biztos, hogy sokáig így lesz.
Hatiban 17,5 a következő megálló ha minden igaz...vki esetleg bővebben? :D
Pikkpakk két jó hír:
Az hogy megerősítették a besorolásunkat felér majdnem egy felminősítéssel..."A likviditási problémák enyhítése érdekében a Fed, az Európai Központi Bank, a kanadai, a svájci, az angol és a japán jegybank ismét közös lépésre szánta el magát."
De hogy mit csináltak azt nem írták...közösen mentek moziba,vagy sütöttek süteményt?
Anyám itt meg mi történik,mi ez a +2,5% futi???
Most már kezdek örülni hogy hétfő óta longban állok...pedig de qvára kivolt a rőzsém!