Nos uraim elég jol néz már ki az a sánta mol?:-) 18100n
jaj de szép napunk van:-)
Nos uraim elég jol néz már ki az a sánta mol?:-) 18100n
jaj de szép napunk van:-)
ez úgy lenne jó hogy tudnánk mikor omlik össze a világgazdaság...addigra jó sok forintot kinyomtatni, és átváltani dollárra-Euróra...azon jó sok "hasznos holmit" venni..majd mikor összeomlik minden a "holmik" megmaradnának :D
mint a mesében :-))
Mi baj a sok pénzel? Élvezzük amig van. Aztán ugyis felkel a nap opszt kezdjük előlről:-)
Jaaaa... értem. Akkor ez is csak olyan "megoldás", mint a többi. Szórjunk pénzt ingyen mindenkinek.
Mondjuk én eleve így láttam, csak néha meginogok. Annyira efelé megyünk, hogy lassan kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. :)
_:))) nem dühöngök...még csak nem is vagyok mérges....magamban röhögök igen...hogy mindenki csak tologatja a problémát...szétkenni próbálják...de igy nem jutunk ki a válságból...
most őszintén... nem csinált semmit USA a hatalmas hiány megfékezésével..nem is akarják megállítani..nem is tudnák...az a sok pénzt honnét lesz visszafizetve ? sehogyan se..
de éppúgy MAgyarország sem fogja sosem visszafizetni az államadósságot..de semelyik ország sem...
egyszer csak összeomlik minden, és mindenki leírja a körbetartozásokat.
A baj csak az hogy a jó helyzetben levő országok fogják -e ezt hagyni ? (Svédország, Norvégia, Svájc, Finnország ? stb...) vagy háború lesz ? vagy az USA a katonai erejével lecsitít mindenkit ? stb...
Éppen azért akarnak tovább pörgetni, a szecsuáni palacsintát pedig betolni a szőnyeg alá.
Ne dühöngj Bud, csináljatok inkább v.mi kóser kis süteményt, mondjuk csokibombát! :-)
Na pont ez az....a zsidó Rótcsildok már eddig is irányították a FED -et meg világgazdaság jó részét..meg gondolom az IMF -et is...most az IMF -en keresztül az EKB -t is még jobban irányítani akarják...tudják ők hogy az összeomlás szélén vannak...ha viszont az egész EU -t is irányítják akkor mindenki úgy táncol tovább ahogy ezek fütyülnek..
...ez akkor is csak fedezet nélküli pénznyomtatás továbbra is az én szememben.
...szerintem....
ez mondjuk egy kis jó délutáni adatokra borítékolható..
elég sok adat lesz...nagy mozgások lesznek.
Nem tudom ez mennyiben hat pozitívan abból a nézőpontból, hogy most is vmi irdatlan nagy hitellufi lehet arrafelé. Legalábbis vannak arra utaló jelek.
Persze a mókuskerék pörög tovább. Nehogy arra ébredjünk, hogy nincs benne mókus, csak a levegő hajtotta.
De hát az EKB éppenhogy nem nyomtathat fedezetlenül pénzt, hanem azt le kellene jegyeztetnie mondjuk a FED-del. Ha a probléma megoldása ilyen egyszerű lenne, akkor már régen nem is lenne probléma: Szépen inflálnak 10%-ot az EURO-n, aztán volt válság, nincs válság.
Tehát szvsz inkább arról szól, hogy a FED az EU-t is ki akarja magának sajátítani és szolgáltatni.
"hát majd meglátjuk ennek a Kínai lépésnek meddig tart a hatása.."
Egy SC-t eredményezhet a nap végére. Az elején sokan szórtak a nagyvilágban.
igen....szét akarják kenni a felelősséget egymás között.hogy egy kicsit jobban nézzen ki....
az a baj hogy ez még mindig csak a kártyavár építgetése...és ez mindenképpen össze fog omlani..innen már nincsen visszaút
nekem mondjuk az nem tettszik hogy az USA mindenáron arra akarja rábeszélni az EU -t hogy az EKB is nyomtasson pénzt korlátlanul és vásároljon kötvényeket..stb..
magyarán mondva...ha mi (USA ) xarban vagyunk, ti is legyetek kicsit nagyobb xarban...mert ha ugyanolyan nagy xarban vagyunk akkor senkinek fel sem fog tűnni.
hát majd meglátjuk ennek a Kínai lépésnek meddig tart a hatása...
ebben a válságban a legnagyobb csoda sem tartott 3-2-másfél napnál tovább..
Mol fölfelé lépett ki a korábban berajzolt csökkenő háromszögemből, és teljesítette is az abból adódó célárat. Sajnos. :-(
"most erre ekkorát kell ugrani ?"
Nagyon fontos hír. A mai csúnya kínai zárás miatt estünk ma, mert a kínai gazdaság lassulásának jelei mutatkoztak. Ezzel a húzással élénkíteni akarnak. nem sz*roztak hónapokig, mint Európában, hanem rögtön léptek.
Az emelkedés mögött az a pletyka állhat, hogy az európai pénzügyminiszterek tanácsa hajlandó elfogadni, hogy az IMF hiányzó keretét az ECB biztosítsa. Tehát nem közvetlenül vásárolna kötvényeket az ECB, hanem az IMF közvetítésével és ellenőrzése mellett. Ez a németeknek is garancia lehet...