Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Az emelkedés hete

#449606 Arsene Lupin Előzmény: #449570

Mezei kazánkovács vagyok, nem nagyon értek én az ilyenekhez.

Annyit felfogtam, hogy a magyarországi leányok otthoni, azaz home felügyelete engedélyezi a hitelezési kockázat tőkekövetelményének megfelelő, alap illetve fejlett belső minősítésen alapuló módszerrel történő meghatározását. Nyilván ebben a kérdésben a PFÁSZ-nak és a home felügyeletnek is engedélyezni kell a dolgot.

http://elib.kkf.hu/edip/D_13693.pdf

#449568 Arsene Lupin Előzmény: #449566

Köszönöm. Szerencsém volt ma is. Holnap reggelre eldől az OTP iránya. Vastag pakkok voltak ma a 3150-be rakva.

#449566 Rozsdáskilincs Előzmény: #449563

Lupin Úr!

Gratula elmarta szépen a fejőstehén tőgyét:-) OTP akkumlálunk, kérdés részemről mielőtt nekifutunk lehajigálják e a szerencse lovagokat a vonatról. Eddig csinos kis bázist épitett. De magának ezt felesleges irni. Hisz mindenhájjal megkent öreg róka:-)

Epigon

#449565 Arsene Lupin

"Mindig azokat az országokat éri spekulációs támadás, melyeknek nem elég erősek a fundamentumai. Azt szoktam mondani, hogy Vitalij Klicskót soha nem vágják pofon az utcasarkon, csak a szemüveges, tornából felmentett diákot vágják pofon, akiről úgy gondolják, hogy nem tud visszaütni" - véli a jegybank elnöke.

http://www.mfor.hu/cikkek/Simor_a_spekulaciorol_____Vitalij_Klicskot_nem_vagjak_pofon_a_sarkon___.html

Lupin-epigon. Ezt a hasonlatot én már évekkel ezelőtt beírtam valamelyik fórumba.

#449563 Arsene Lupin Előzmény: #449220

A tippek nagyjából bejöttek. Kicsit zavaró, hogy az OTP már megint fennakadt a 3150-es szinten, és mintha a jenkik és a németek is sunyin elkezdtek volna realizálni. Úgyhogy erősen csökkent annak az esélye, hogy már holnap felmegyünk a DAX 6000 és DJIA 12000 szintekig.

Meglátjuk, mit csinálnak a jenkik zárásig.

#449320 Arsene Lupin Előzmény: #449220

"Az elején lehetnek kisebb visszaszórások és realizálások, de egy órán belül elindulhatnak az indexek újból felfele. "

Ez nagyjából be is jött.

#449296 exmnbs1 Előzmény: #449267

Lézershow van a parlamentben

miután hajnaltól mostanáig tárgyalták a Munkatvkönyvét a Fidesz aktív hiányzásával most át akarta hétvégére rakatni

#449288 Frontin Előzmény: #449267

Ez csak abban az esetben elképzelhető, ha a mai napon európa pénzügyi vezetői végre valahára valami konkrét tervvel tudnak elő állni a válság megoldását illetően. Az Ön véleménye azt tükrözi, hogy Ön bízik ebben. Sok idejük nincsen, valamit most már tényleg villantaniuk kell, különben....

#449267 Arsene Lupin Előzmény: #449257

Azt az 5 százalékot meg tudják csinálni két nap alatt, ha jó a hangulat. Na mondja, legfeljebb péntekig húzzák. Én az egész héten emelkedést várok.

#449257 Frontin Előzmény: #449220

Üdvözlöm Lupin Úr! Nem túl merészek a várakozásai külföldet illetően? Dax 6000, DJIA 12000 ma vagy holnap? Dax pontosan megcsinálta a letörés visszatesztjét, innen extra erő kellene szerintem, max. egy nap közbeni felszúrást tudok egyelőre elképzelni ezen szint fölé. DJIA-ban, SnP-ben meg talán 1-1.5%-os emelkedés benne van még, ennél többet várni nem tudom hogy mennyire realítás. Persze ettől még lehet hogy igaza lesz, bármi megtörténhet, de az Ön által említett szent szintekre egyelőre az egyes számú alaptáborból tekintünk fel szsz.

Re: Hova tűntek a kerály bohócai?

#449232 banyaiz Előzmény: #449166

Atomfizikus kell hozzá azon kiigazodjon. :)

Nekem az maradt meg a szövegéből, hogy nem lehet kikapcsolni az áramot annál aki tartozik. Meg ezek a szokásos lózungok, hogy kinek a pártján állsz. Nem komázom a csávót.

#449220 Arsene Lupin Előzmény: #448714

Szép rally volt Európában, Amerikában és Ázsiában egyaránt. Ma folytatódik, persze ma már nem gap-es nyitással.

A futik alapján nagyjából a tegnapi zárók közelében nyit Európa. Az elején lehetnek kisebb visszaszórások és realizálások, de egy órán belül elindulhatnak az indexek újból felfele. Bőven van hely a DAX 6000 és DJIA 12000 szintekig, amit ma vagy holnap teljesíteni fognak szerintem.

A jenkiket ugyan leminősítettek az éjjel, de az ilyen híreknek egyre kisebb az értéke. Túljátszották a hitelminősítők a szerepüket. A Moody’s például egész Európát büntibe tenné, ami azért röhej. Ennek ellenére azért nekünk nem kellene ugrálnunk, jobb a kuss és a csendes kompromisszum-keresés a háttérben.

A kerály bohócai tegnap már eltűntek a porondról. Egyedül Lézer Janira nem figyeltek, benne még a régi lemez volt beépítve. De remélem, éjjel a kerályi technikusok elemet cseréltek Janiban és frissítették a dumafile-t.

Ma várhatóan lesz kamatemelés. Szerintem az 50 bp a reális, annál kevesebb azt jelenti, hogy sz*runk a kialakult helyzetre, annál több pedig feltett a kéz és bepucsítás.

A PF-Index ikrek elővették, hogy az OTP akár veszteséges lehet. Ez a gyorsjelentéskor már nyilvánvaló volt, amúgy erősen függ a bankok és a kerályi udvar között kötendő kompromisszumtól is. De mindenesetre ebből és az utóbbi napok hírtálalásából is egyre nyilvánvalóbb, hogy a PF mögött álló erők vastag shortban ülnek.

Summa summarum: szerintem ma is pluszban zárunk. Nem kell ész nélkül nekimenni a könyvnek, de a visszaszórásokat érdemes lesz megvenni.

#449197 sbbacsi Előzmény: #448989

Várható volt.

Mivel nem ortodox matekról beszélünk én eleve 117.5%-os támogatottságot tippeltem a múlt héten a másik topciban. :))

#449194 Csilla76 Előzmény: #449166

én nem tudok, pedig szeretném tudni, hogy mit jelentenek a hozzájárulások. meg a röviditések.