Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#449418 Formerplayer Előzmény: #449415

Nem kapott....

Értem....Az OTP pedig egy sajtgyár, az E-Star 9.5 millió Euró értékben tömbösített sajtokat kap tőle

a mieleci gázturbina fűtéséhez.

Szerintem te a cseh2-őt nézed...

#449415 exmnbs1 Előzmény: #449412

a véleményem az indifferens

viszont nem csodálkozom, hogy a banki profitelvonást hirdető elnök cége nem kapott hitelt

#449403 SZETO99 Előzmény: #449392

bár nem a topichoz tartozik, de a cikk kapcsán egy gondolatmenetet engedjetek meg..

Nem is olyan régen egyik képviselő ismerősömmel (párt megnevezését szándékosan nem feltüntetendő) beszélgettünk arról, hogy a magyarországi bankok térhódítása és a polgárok kizsákmányolása már a pofátlanság határait súrolja.

Ha volna egy állami bank, amely nem profitorientált, a hiteleket alacsonyabb, a hozamokat magasabnb kamattal adná, és csak és kizárólag annyi profitot termelne, amennyi a saját fenntartásához szükséges (ismétlem, nem profit orientált bank), akkor egyrészt az emberek sorsa is könnyebb lehetne, továbbá ütőképes konkurenciát képviselne a jelenleg hatalmas profitra utazó, nyerészkedő bankoknak, akik kénytelenek lennének lejjebb adni, és talán, egyszer megvalósulhatna egy normális összhang az adok-kapok mérlegen.

De jelen pillanatban erre semmi esély nem látszik.

Bocsánat, hogy eltértem egy gondolatmenet erejéig a témától!

#449402 Bendeguz Előzmény: #449331

Kolléga Úr, tisztellek a PF-es szélmalomharcodért, de nem értem miért folytatod? Tele van gyökerekkel, speki-johnny-besz-magnum osztja az észt, meg a pannis felbeszélők.

#449399 exmnbs1 Előzmény: #449380

"a Magyar Nemzetben

két, közgazdászként feltüntetett szerző – Istók Ede és Soós Csaba –, hogy el kellene venni a Magyarországon működő bankok profitját"

#449393 holnor Előzmény: #449391

pénteken csak az angol jött ki, vnap éjjel tették fel a bet.hu-ra a magyart.

#449386 Muskatli Előzmény: #449265

Basszus, most a Hoshown a Nordica Siarenaban vettem Nordica siruhat, kesztyűt, felsot, stb. Nem is tudtam a Nordicas osszefuggesrol... Hmmmm :)