ami nem elég a román fejlesztésekre
Nem kapott....
Értem....Az OTP pedig egy sajtgyár, az E-Star 9.5 millió Euró értékben tömbösített sajtokat kap tőle
a mieleci gázturbina fűtéséhez.
Szerintem te a cseh2-őt nézed...
Nem tudom, mert a Hungexpon rendezett hoshown vásároltam! :)
a véleményem az indifferens
viszont nem csodálkozom, hogy a banki profitelvonást hirdető elnök cége nem kapott hitelt
Melyik részével nem értesz egyet?
írja ezt egy Bolgár György... gratula az objektív szemlélő kiválasztásához
mondtam én ilyet? egyszerűen a kérdésedre válaszoltam.
bár nem a topichoz tartozik, de a cikk kapcsán egy gondolatmenetet engedjetek meg..
Nem is olyan régen egyik képviselő ismerősömmel (párt megnevezését szándékosan nem feltüntetendő) beszélgettünk arról, hogy a magyarországi bankok térhódítása és a polgárok kizsákmányolása már a pofátlanság határait súrolja.
Ha volna egy állami bank, amely nem profitorientált, a hiteleket alacsonyabb, a hozamokat magasabnb kamattal adná, és csak és kizárólag annyi profitot termelne, amennyi a saját fenntartásához szükséges (ismétlem, nem profit orientált bank), akkor egyrészt az emberek sorsa is könnyebb lehetne, továbbá ütőképes konkurenciát képviselne a jelenleg hatalmas profitra utazó, nyerészkedő bankoknak, akik kénytelenek lennének lejjebb adni, és talán, egyszer megvalósulhatna egy normális összhang az adok-kapok mérlegen.
De jelen pillanatban erre semmi esély nem látszik.
Bocsánat, hogy eltértem egy gondolatmenet erejéig a témától!
Kolléga Úr, tisztellek a PF-es szélmalomharcodért, de nem értem miért folytatod? Tele van gyökerekkel, speki-johnny-besz-magnum osztja az észt, meg a pannis felbeszélők.
"a Magyar Nemzetben
két, közgazdászként feltüntetett szerző – Istók Ede és Soós Csaba –, hogy el kellene venni a Magyarországon működő bankok profitját"
Nem lejtett a pálya? :)
mert olyan fontosak vagytok nekik, biztos azért volt így
pénteken csak az angol jött ki, vnap éjjel tették fel a bet.hu-ra a magyart.
http://www.168ora.hu/itthon/hogy-mi-van-34387.html
hol volt a magyar Q3?
http://www.168ora.hu/itthon/hogy-mi-van-34387.html
hol volt a magyar Q3?
Ezzel is a kövér nagytőkések zsebét tömted ;)
(csak vicceltem)