Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#449238 Előzmény: #449231

Szerintem azért nem jelentettek csak hétfőn magyarul, mert nem volt mindegy, hogy a hétvége Soós úr sikerének publikálásával telik, vagy egy gondokról is szóló jelentés elemzésével.

Én dühös voltam, de azért logikus lépés volt.

#449234 Roadrunner Előzmény: #449226

Én megnéztem a cégkivonatát a sípályának, de ott még a Soós Csaba meg a Makra József a tulajdonosok... Honnan jött az hogy kiszállt belőle?

#449233 Pubertas Előzmény: #449231

Én meglepődtem rajta. Tudok ugyan angolul, de amikor megláttam, hogy angolul van csak fent, magyarul nincs, bedurcáztam, és bizony ki se nyitottam. Kisbüfik többsége magyar.Respect?

#449227 Előzmény: #449221

Amennyiben nem ügyeskedne mindenki,aki csak hozzáfér, rögtön honvágyad lenne, azt hinnéd, külföldön vagy. És?!

#449226 Pubertas Előzmény: #449169

Érdekes vita. Az egyik sziklasziládan ezt állítja, a másik azt.

Nem tudok mást csinálni, csak figyelni az eseményeket, hogy kinek lesz igaza.

Az egyik azt mondja,h az árfolyam irány le : ha jól értem 4200-ig kb ( otp beker ára + 15 %-kal számoltam).

A másik azt, h 4 számjegyű részvényár vicc a cégnél.

Egyébként logikusan gondolkodva miért ne lehetne, h lemegy 4200-4500-ig, aztán irány fel, és a végén 4 jegyű lesz az ár?

Tegnap hívott az egyik haverom, aki ismeri Soós Csabát személyesen, h az eplényi sípályát is Csaba csinálta, aztán kiszállt belőle, de a pálya ma is kva jól üzemel. Minden szép és jó. működő síparadicsom kis hazánkban, ahol már 3 hete lehet síelni. Na? Ha kiszállna Csaba , attól még mehet tovább a cég szekere, van rá élő példa.Persze az nekem is fáj , hogy egy pár részvénnyel fentebbről ,folyamatosan csökken a számlám összege.

Most úgy látom, bármi lehet.

#449221 exmnbs1 Előzmény: #449213

és milyen sok bank önti ide a hitelt(((((((

és jelentgeti hogy hol 10% alatt hol felett van

#449218 exmnbs1 Előzmény: #449213

az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: 7,758

az elmúlt 360 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: 9,156

mikor múltkor felvetette, akkor még úgy emlékszem 8200 körül járt a 180 napos

#449213 Előzmény: #449199

Pedig milyen sok banknak van E-star részvénye! És mégis csak az OTP. merül fel! Csudálatos...

#449207 Muskatli Előzmény: #449196

Látom nem sikerult megertened.... Pedig szajbaragosan írtam... NEM az a baj, hogy más a véleménye, hanem az, hogy totál hulyeseget ir! nehezen tudok egy olyan véleményt komolyan venni aki:

- a biztosítást a biztositekkal

- a részvényt meg az üzletresszel összekeveri

+ aki az üzletrész ADASVETELT egy hitel "biztositasakent kezel"...

Es érezhetően az sem tudja mi az a kiszorítás szabály... 0-hoz konvergalo esélyű dolgot 100 %osan bekövetkező tényként ír le...

#449201 pepe01 Előzmény: #449144

Szia

Ami nekünk infó az másnál üzleti titok kifecsegése, remélem nekem nincs ilyen munkatársam.

#449199 exmnbs1 Előzmény: #449196

a storyban egy bank merül fel újra és újra, az otp

de ez nyilván véletlen(((((((

Nem tudom, hogy mi az ig…

#449196 zeeh_

Nem tudom, hogy mi az igazság, de szerintem hallgassuk meg mindkét oldal véleményét, kár egyből "lehülyézni" valakit, mert más a véleménye, mint a többségnek, lásd Hathor esetét.

#449188 Muskatli Előzmény: #449178

De, pont a tényeken változtat... Látom nem sikerult megertened... Ne haragudj, de ezentúl nem tudom komolyan venni a beirasaidat...

#449178 Illuzio Előzmény: #449172

Ez aztán a helyreigazítás,de a tényeken nem változtat,igazából mit akartál ebből kihozni?Most úgy érzed,jól megmondtad?

#449177 Muskatli Előzmény: #449175

Meg csak veletlenul sem találtad el a jo választ... Nem azert mert ismerem a konkrét szerződést, hanem mert ordító hülyeséget válaszoltál, lásd a lenti osszefoglalomat... Latszik, hogy kozod nincs a temahoz!! De azt legalabb batran írod! Van meg valami bölcs gondolatod mara amit meg szeretnél osztani velünk? Ne hagyd magadban, én régen röhögtem ennyit mint amennyi hulyeseget itt összehordtal!!

#449176 Formerplayer Előzmény: #449175

Fáradt vagyok, hogy ízeire szedjem most,hogy miért hülyeség amit írtál....

Holnap visszatérhetünk rá, de jelzem, hogy besétáltál a csapdába...

#449173 Illuzio Előzmény: #449167

Tisztelj meg annyira,amennyire én,ne nézz hülyének.Senki nem mondta hogy a cég értéktelen.A te helyzetedben teljesen mindegy,ki a tulajdonos,én régebben is csak annyit írtam erről helyzetről,hogy még drága.Kinek az érdeke (kinek van pénze)?hogy itt támassza az árfolyamot.SENKINEK.Majd az idő mindent megold. Szép álmokat a nagyérdemű közönségnek.