Szerintem azért nem jelentettek csak hétfőn magyarul, mert nem volt mindegy, hogy a hétvége Soós úr sikerének publikálásával telik, vagy egy gondokról is szóló jelentés elemzésével.
Én dühös voltam, de azért logikus lépés volt.
Szerintem azért nem jelentettek csak hétfőn magyarul, mert nem volt mindegy, hogy a hétvége Soós úr sikerének publikálásával telik, vagy egy gondokról is szóló jelentés elemzésével.
Én dühös voltam, de azért logikus lépés volt.
Én megnéztem a cégkivonatát a sípályának, de ott még a Soós Csaba meg a Makra József a tulajdonosok... Honnan jött az hogy kiszállt belőle?
Én meglepődtem rajta. Tudok ugyan angolul, de amikor megláttam, hogy angolul van csak fent, magyarul nincs, bedurcáztam, és bizony ki se nyitottam. Kisbüfik többsége magyar.Respect?
Amennyiben nem ügyeskedne mindenki,aki csak hozzáfér, rögtön honvágyad lenne, azt hinnéd, külföldön vagy. És?!
Érdekes vita. Az egyik sziklasziládan ezt állítja, a másik azt.
Nem tudok mást csinálni, csak figyelni az eseményeket, hogy kinek lesz igaza.
Az egyik azt mondja,h az árfolyam irány le : ha jól értem 4200-ig kb ( otp beker ára + 15 %-kal számoltam).
A másik azt, h 4 számjegyű részvényár vicc a cégnél.
Egyébként logikusan gondolkodva miért ne lehetne, h lemegy 4200-4500-ig, aztán irány fel, és a végén 4 jegyű lesz az ár?
Tegnap hívott az egyik haverom, aki ismeri Soós Csabát személyesen, h az eplényi sípályát is Csaba csinálta, aztán kiszállt belőle, de a pálya ma is kva jól üzemel. Minden szép és jó. működő síparadicsom kis hazánkban, ahol már 3 hete lehet síelni. Na? Ha kiszállna Csaba , attól még mehet tovább a cég szekere, van rá élő példa.Persze az nekem is fáj , hogy egy pár részvénnyel fentebbről ,folyamatosan csökken a számlám összege.
Most úgy látom, bármi lehet.
és milyen sok bank önti ide a hitelt(((((((
és jelentgeti hogy hol 10% alatt hol felett van
az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: 7,758
az elmúlt 360 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: 9,156
mikor múltkor felvetette, akkor még úgy emlékszem 8200 körül járt a 180 napos
Pedig milyen sok banknak van E-star részvénye! És mégis csak az OTP. merül fel! Csudálatos...
Látom nem sikerult megertened.... Pedig szajbaragosan írtam... NEM az a baj, hogy más a véleménye, hanem az, hogy totál hulyeseget ir! nehezen tudok egy olyan véleményt komolyan venni aki:
- a biztosítást a biztositekkal
- a részvényt meg az üzletresszel összekeveri
+ aki az üzletrész ADASVETELT egy hitel "biztositasakent kezel"...
Es érezhetően az sem tudja mi az a kiszorítás szabály... 0-hoz konvergalo esélyű dolgot 100 %osan bekövetkező tényként ír le...
Szia
Ami nekünk infó az másnál üzleti titok kifecsegése, remélem nekem nincs ilyen munkatársam.
a storyban egy bank merül fel újra és újra, az otp
de ez nyilván véletlen(((((((
Nem tudom, hogy mi az igazság, de szerintem hallgassuk meg mindkét oldal véleményét, kár egyből "lehülyézni" valakit, mert más a véleménye, mint a többségnek, lásd Hathor esetét.
De, pont a tényeken változtat... Látom nem sikerult megertened... Ne haragudj, de ezentúl nem tudom komolyan venni a beirasaidat...
Ez aztán a helyreigazítás,de a tényeken nem változtat,igazából mit akartál ebből kihozni?Most úgy érzed,jól megmondtad?
Meg csak veletlenul sem találtad el a jo választ... Nem azert mert ismerem a konkrét szerződést, hanem mert ordító hülyeséget válaszoltál, lásd a lenti osszefoglalomat... Latszik, hogy kozod nincs a temahoz!! De azt legalabb batran írod! Van meg valami bölcs gondolatod mara amit meg szeretnél osztani velünk? Ne hagyd magadban, én régen röhögtem ennyit mint amennyi hulyeseget itt összehordtal!!
Fáradt vagyok, hogy ízeire szedjem most,hogy miért hülyeség amit írtál....
Holnap visszatérhetünk rá, de jelzem, hogy besétáltál a csapdába...
Tisztelj meg annyira,amennyire én,ne nézz hülyének.Senki nem mondta hogy a cég értéktelen.A te helyzetedben teljesen mindegy,ki a tulajdonos,én régebben is csak annyit írtam erről helyzetről,hogy még drága.Kinek az érdeke (kinek van pénze)?hogy itt támassza az árfolyamot.SENKINEK.Majd az idő mindent megold. Szép álmokat a nagyérdemű közönségnek.