Regisztráció Elfelejtett jelszó

FuturAqua Nyrt.

Re: nincs cím

#450159 Zotya32 Előzmény: #450146

de akkor ki a fene adott el tegnap papírokat?

kinek van olyan vizes zacskója, ami nem jelentésköteles??

#450157 exmnbs1 Előzmény: #450151

A tőzsdei újonc Futuraqua részvényei a már korábban más illikvid részvényeknél látott forgatókönyv szerint drágulnak 20 százalékkal, a felső limiten jelentős mennyiségű vevő áll a könyvben, eladó pedig nincsen.

http://www.napi.hu/print/503471.html

#450150 exmnbs1 Előzmény: #450135

egyébként pedig hogy micsoda kispályák mutatja, hogy 2m beérkezése nekik ekkora esemény

egy vasak sem a fosztogatóknak

#450149 exmnbs1 Előzmény: #450135

érdekelne hogy a tranzakció megtörtént-e valőjában

és miután találtak akkora barmot, aki 40-et perkált, mit szövegelnek annál egyébként alacsonyabb 7-8-szoros árról, mikor max 50 fillért ér a wcpapírjuk

#450146 exmnbs1 Előzmény: #450135

a társaságnak egy db sincs csak joga rá

a magánszemély csak nem a tartozó bennfentes aki mellesleg már tegnap eladott és abból benyomta a tőketartozását?

egyébként szvsz a nevét kötelesek lennének nyilvánosságra hozni

"A mai napon a Társaság …

#450135 Zotya32

"A mai napon a Társaság szerződést kötött saját részvényeinek megszerzésére vonatkozó opciós jog értékesítéséről. A szerződéses partner magánszemély 56.000 (Ötvenhatezer) részvény megszerzésének jogát vásárolta meg akként, hogy bruttó 40 forintos árfolyamon szerzi meg a FuturAqua Nyrt. részvényeit. A szerződés alapján partnerünk a mai napon a

Társaság folyószámlájára befizette a szerződés ellenértékét, 2.240.000 Ft, azaz Kettőmillió-kettőszáznegyvenezer forint összeget"

Nocsak...

szóval a furturaqua cég megvette a bennfentestől 5 ft-on, majd eladta egy magánszemélynek 40 ft-on (a felső korláton), így a cégnek lett 2240e ft-ja, és a magánszemély majd kitömi vele a kisbüfiket, vhol 70-80 ft körül...

mindig van új trükk... eszméletlen.... aki vett 35-ért, az figyeljen, lehet a héten még húzzák fel meg jövő hét elején, de 80 körül jöhet a borítás, ott már duplázik a "magánszemély"....

Gratulálok a fiúknak, ügyes, igazán ügyes... :)))

#450134 Zotya32 Előzmény: #450131

"Társaság opciós szerződést kötött, amely alapján a FuturAqua Nyrt. jogosult megszerezni összesen 3.705.320 (Hárommillió-hétszázötezer-háromszázhúsz) darab törzsrészvényt 5 forintért darabonként. A Társaság ennek a részvénymennyiségnek a tőkepiacon történő értékesítésével fog forráshoz jutni, a piaci árfolyam és a megszerzési ár különbözete ugyanis megfelelő alapot teremt számunkra fejlesztéseinkhez"

közel 130 millió nekem is jól jönne, nekem is megfelelő alapot jelentene a fejlesztéseimhez :)))

mekkora lehúzás lesz ez....

Ex, mit szólsz hozzá?? :))

#450131 Zotya32 Előzmény: #450130

A saját részvények értékesítésének megkezdéséig kérjük a tisztelt Befektetők és érdeklődők türelmét, és azt, hogy a meghatározott értékesítési ársáv (részvényenként 30-40 Ft közötti árfolyam) ismeretében és tudatában fontolják meg befektetési döntéseiket.

ehhez képest, ma 50 ft-on sorállás volt...

most akkor mi lesz? nem tudnak eladni srv-t? :))

#449236 Fornit Előzmény: #449223

Betöltöttem a lajtoskocsiba 4000 litert :))

Nyitóban részteljesültem, most kaptam meg a többit.

#449083 Zotya32 Előzmény: #449045

akkor ez is 7000 lesz?

ezek szerint a héten nem lesz kötés, szépen felépítik ezer fölé a vevői oldalt, aztán 100 db-os üzletekkel elkezdik a kamu kötéseket, egyre magasabb árfolyamon....

szép lesz...

és a pszáf másodszor is végignézi ezt a cumiztatós trükköt....

gratulálok előre is nekik.....

#449045 xmann Előzmény: #448962

nyilván a manipulátorok elkezdték a klasszikus felhúz fázist. egyébként a biomedical a tőzsdei árazás szerint 65 milliárdot ér már ha jól látom.......ők hamarabb kezdték, majd nézem ahogy esésben tömni fognak