Itt, pont lézernek adnék igazat, még ha nem olyan stílusban is adja elő, ami tetszik nekem...
mellesleg valaki ki tud igazodni egy villany számlán?
Bencsik for President.
Mint a fehér holló olyan ritka az ilyen ember ebben a bandában aki szembe mer szállni a tömény hülyeséggel. Tartok tőle már nem sokáig lesz a helyén.
Lézer összetéveszti a határozottságot a tahósággal. Ez csak a stílusa, a javaslatok hát azokról inkább nem szólnék semmit.
Lézer Jani még mindig az elszabadult hajóágyú szerepében van.
2/3-al biztos konnyebb nem orthodox matekot alkalmazni.
lehet, hogy 3/4-es torvenyeket is tudnanak hozni.
huu, ha erre rajonnek..:)
Nagyon visszafogott volt a Jani, semmi anyázás az IMF vagy a financial gang felé.
A 110%-os támogatottságot még nem sikerült matematikailag értelmeznem, de én még a régi matekot tanultam. Biztos valamelyik képviselői indítvánnyal írták át a százalékszámítást a fiúk.
neked a lézershow és Matolcsy 110% az semmi?))))
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megkoti_a_kormany_kezet_jovore_a_fidesz.159108.html
A lehetséges kötvényvásárlók próbálják minél magasabbra zsarolnia hozamot. Ezért kell a olcsóbb IMF pénz, mert a szabad piacról már nem lehet ésszerűen finanszírozni.
Szlovák kötvények is beragadtak hozam emelkedés mellett
Délután egy óra és ma még egyetlen barom nyilatkozat sem jött a kerályi udvartól. Hol vannak a kerályi cirkusz bohócai? Remélem, bezárták őket az oroszlánhoz, ott aztán oszthatják az észt.
Az OTP chartból arra következtetek, hogy a háttérben azért lehet valami kompromisszum-keresés a bankokkal. Remélem, megjön a kerály esze, mert sajnos még jó ideig a kezében leszünk.
http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/moodys-akar-tobb-csod-is-lehet-az-eurozonaban-363292
Szerintem ez a Moody's túljátssza a szerepét, akár egy rossz ripacs. Az még elmegy, ahogy a leánynevelde egy-két növendékét figyelmeztetjük laza erkölcsük miatt. De az egész leányneveldét potenciális k*rvának tekinteni enyhe túlzás.
A Black Friday forgalma és őrülete azt mutatja, hogy a jenkiknek elegük van a recesszióból, a takarékoskodásból, és vásárolni akarnak. Ez a szentiment többet mutat bármely mesterségesen konstruált bizalmi indexnél. Az egész hétre egy lendületes menetelés várok fölfele a jenkiknél. A szent szintekig van még bőven hely az emelkedéshez.
Az olaszokat megsegíti az IMF, a belgák is elkezdték csipkedni magukat. Minden adott volt egy felsóhajtásra és egy ázsiai emelkedésre. Örömködtek is rendesen keleten.
A futik alapján Európában rally lesz. A DAX két százalék körüli pluszban nyithat, és ha a németek belelendülnek, mennek, mint a gőzmozdony. Nekik is van mit visszakorrigálniuk.
Nálunk bonyolultabb a helyzet. Sajnos a kerály kezében vagyunk. A hétvégi választás is azt mutatta, hogy egyelőre kirobbanthatatlan a trónról. Ha tovább folytatódik az ámokfutás, további esések várhatók. A tegnapi államtitkári nyilatkozat azonban pozitív, verbálisan próbál nyugtatni. Lehet, hogy naiv vagyok, de komoly emelkedést várok a következő napokban a BÉT-en is.
1.3310 körül USD
jó hír Merkelékről
jó hír a Fekete Péntekről
Gyuri bohóc helyében nem vagyok biztos... Hamarosan találnak neki egy jól kommunikálható helyet, ahová leejtőernyőzhet és a kerály is eladja "nem bukott meg, pályára állított és most más fontos területet is rendet kell tennie"
Kikényszerítés kontra támadás, a nyelvi elménckedést meghagyom a nagyérdeműnek.
Hopsz , mit látok lett költségvetés.... ja a belgáknál, hiszen őket csak "kényszerítették" pedig ott van kerály........
Azért nem ilyen egyszerű. Az olaszoknál pár nap alatt lapátra tették a csődört, az új kormány pedig megmarad az ortodox figuráknál. Nálunk a kerály hosszú ideig kirobbanthatatlan és Gyuri bohóccal nyomják tovább a nem ortodox figurákat.