Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hova tűntek a kerály bohócai?

#449166 hosszhuszár Előzmény: #449157

Itt, pont lézernek adnék igazat, még ha nem olyan stílusban is adja elő, ami tetszik nekem...

mellesleg valaki ki tud igazodni egy villany számlán?

#449157 banyaiz Előzmény: #449134

Bencsik for President.

Mint a fehér holló olyan ritka az ilyen ember ebben a bandában aki szembe mer szállni a tömény hülyeséggel. Tartok tőle már nem sokáig lesz a helyén.

Lézer összetéveszti a határozottságot a tahósággal. Ez csak a stílusa, a javaslatok hát azokról inkább nem szólnék semmit.

#448992 Oszol Előzmény: #448989

2/3-al biztos konnyebb nem orthodox matekot alkalmazni.

lehet, hogy 3/4-es torvenyeket is tudnanak hozni.

huu, ha erre rajonnek..:)

#448989 Arsene Lupin Előzmény: #448976

Nagyon visszafogott volt a Jani, semmi anyázás az IMF vagy a financial gang felé.

A 110%-os támogatottságot még nem sikerült matematikailag értelmeznem, de én még a régi matekot tanultam. Biztos valamelyik képviselői indítvánnyal írták át a százalékszámítást a fiúk.

#448960 Arsene Lupin Előzmény: #448952

A lehetséges kötvényvásárlók próbálják minél magasabbra zsarolnia hozamot. Ezért kell a olcsóbb IMF pénz, mert a szabad piacról már nem lehet ésszerűen finanszírozni.

Hova tűntek a kerály bohócai?

#448906 Arsene Lupin

Délután egy óra és ma még egyetlen barom nyilatkozat sem jött a kerályi udvartól. Hol vannak a kerályi cirkusz bohócai? Remélem, bezárták őket az oroszlánhoz, ott aztán oszthatják az észt.

Az OTP chartból arra következtetek, hogy a háttérben azért lehet valami kompromisszum-keresés a bankokkal. Remélem, megjön a kerály esze, mert sajnos még jó ideig a kezében leszünk.

Az emelkedés hete

#448714 Arsene Lupin

A Black Friday forgalma és őrülete azt mutatja, hogy a jenkiknek elegük van a recesszióból, a takarékoskodásból, és vásárolni akarnak. Ez a szentiment többet mutat bármely mesterségesen konstruált bizalmi indexnél. Az egész hétre egy lendületes menetelés várok fölfele a jenkiknél. A szent szintekig van még bőven hely az emelkedéshez.

Az olaszokat megsegíti az IMF, a belgák is elkezdték csipkedni magukat. Minden adott volt egy felsóhajtásra és egy ázsiai emelkedésre. Örömködtek is rendesen keleten.

A futik alapján Európában rally lesz. A DAX két százalék körüli pluszban nyithat, és ha a németek belelendülnek, mennek, mint a gőzmozdony. Nekik is van mit visszakorrigálniuk.

Nálunk bonyolultabb a helyzet. Sajnos a kerály kezében vagyunk. A hétvégi választás is azt mutatta, hogy egyelőre kirobbanthatatlan a trónról. Ha tovább folytatódik az ámokfutás, további esések várhatók. A tegnapi államtitkári nyilatkozat azonban pozitív, verbálisan próbál nyugtatni. Lehet, hogy naiv vagyok, de komoly emelkedést várok a következő napokban a BÉT-en is.

Re: Mellár: Pontot tett az i-re a Moody's

#448611 Kezdolap Előzmény: #448609

Gyuri bohóc helyében nem vagyok biztos... Hamarosan találnak neki egy jól kommunikálható helyet, ahová leejtőernyőzhet és a kerály is eladja "nem bukott meg, pályára állított és most más fontos területet is rendet kell tennie"

Re: A belgákat is leminősítették - gyors reakciót ígérnek

#448610 Bakiba Előzmény: #448312

Kikényszerítés kontra támadás, a nyelvi elménckedést meghagyom a nagyérdeműnek.

Hopsz , mit látok lett költségvetés.... ja a belgáknál, hiszen őket csak "kényszerítették" pedig ott van kerály........

Re: Mellár: Pontot tett az i-re a Moody's

#448609 Arsene Lupin Előzmény: #448603

Azért nem ilyen egyszerű. Az olaszoknál pár nap alatt lapátra tették a csődört, az új kormány pedig megmarad az ortodox figuráknál. Nálunk a kerály hosszú ideig kirobbanthatatlan és Gyuri bohóccal nyomják tovább a nem ortodox figurákat.