Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#449569 banyaiz Előzmény: #449352

Szerintem ahhoz nagyon nagy mák kell kereskedésből jót vegyél jó áron.

Lízingcégekhez viszik ezerrel vissza a kocsikat, ott kellene ismerőst keresni, aki azonnal szól ha behoznak jót amit keresel, ott nincs óra pörgetés stb. Mennek lefoglalják ha nem fizeti a részleteket 1-2-3-4 éves kocsikat , jegyzőkönyvbe rögzítik , milyen állapotban, km-el foglalták le stb, utána árverezés.

Egy haverom haverja melózott ilyen helyen, de sajnos már nincs ott.

#449498 kerikoma Előzmény: #449454

A jó kis peugeot meg tegnap este elengedte a vizet, elment egy cső de alig találtam meg, hogy melyik. Drága kis 21 évesem érzi, hogy már másikakat nézegetünk:((

szerk: ma viszem szervízbe...

#449479 Sumér harcos Előzmény: #449471

jó kis murváról később gatyát ráköltő kamu életű 1 gazdások garmadája van ott a városban.......

sajnálom,de ez van...

képről dumáról,mind szép....ott meg lepukkant wc deszka...

tavaly,pont volt az egyiknek egy megane kombi diesele is,kapóra jött,mert állitotta a tutit-aztán mondom a főnöknek jöjjön már nézze meg az enyémet,a dróton kivül ami valóban 1 gazdás 100km-es diesel....ne ezt a fost taszigálja itt a kamu dumával...rétegvizsgálót meg már közelébe sem engedett...

egyébként diesel meganet,vectrát,octáviát, vagy vmi hasonlót árban kategoriában kerestünk tavaly...

hát nem kellett találni....nem volt....ami tuti kocsi miatt lementünk-egy hányás volt-csak jól volt fotózva..

#449473 kerikoma Előzmény: #449454

Hm, ez pl érdekelt, jó hogy leírtad:)

Az volt a helyzet, hogy a 146 k km akkor reális is, de már olyan későn kerültem oda a kereskedésbe a másik jetta miatt, hogy a viber utalást már nem tudtam intézni, és kurvára elvették a kedvemet is a gk vásárlástól, így mondtam még át kell gondoljam.

#449471 kerikoma Előzmény: #449434

Dettó. Az 5-6 éves oktáviáktól hányingerem volt, csak a dieseleket néztem és nem értem, hogy miért vannak egygazdásnak írva, meg hibátlan meg stb. Egyetlen egyet nem találtam amire illett volna a hirdetésben leírtak pl ennél sem

http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octavia/skoda_octavia_1.9_pd_tdi_gift_mo.i.szervizkonyv-5303775

És a kamuzás is igaz. Telefonon letárgyaltam, megkérdeztem, hogy igaz amit leírnak (ez a jettánál volt, ahol majdnem beszoptam 2 millát), mert nem Nyíregyházáról mennék Debrecenbe, hanem Szekszárdról. Persze nyugodtan menjek, ebbe nem fogok csalódni stb, stb. Ez volt az, és nem érdekel, de ki rakom, hogy mindenki lássa, mert roppan dühös vagyok, pedig múlt hét csütörtökön volt...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/jetta/volkswagen_jetta_1.9_pd_tdi_comfortline_mo.-i.abs.klima-5303476

#449454 KawaBazsy Előzmény: #449425

Nekem a céges Toyotán 150 ezernél kellett féktárcsát cserélni, anyám Kangoo-ján 120-nál még nem kellett. Magyarán akkor a két érték közt cserés lehet kb vegyes használatban, városban 100-at sem bír ki. Annál az autónál mi volt a helyzet?

#449434 Sumér harcos Előzmény: #449352

Debrecen valóban tele van autoügynökkel,annyi van ,mint égen a csillag....

ami érdekes diesel octavia,vw ezeknél szintén annyi,mint égen a csillag....

tavaly novemberben végig néztem őket....annyi xar autót régen láttam-lelakott 5 éves dieselből ,mint ott -dunát,tiszát lehetett volna rekeszteni...

1 autora nem tudtam volna ráfogni,hogy kell.....ritka puruttya volt ...a felhozatal,pedig számban több 100-at megnéztem szinte...

egyszerűen nem is tudom ki a rák veszi meg tőlük azt a sok fost....

egyébként az életbe többé debrecenbe ügynökhöz nem megyek autoért.....

kamuzik a kocsiról,szervizkönyv sehol,-aszongya 1 tulajos magyar.....de semmit nem tud a gépről-hihetetlen banda...

#449425 kerikoma Előzmény: #449388

Ezzel az volt a baj, hogy a féktárcsák sokkal jobban el voltak kopva, mint egy 6 éves autónál illene. A könnyűfémfelnin át tudtam megnézni. Amúgy egybe volt a gép, még nem mondtam le teljesen róla.

Nem várok új autót, de 2,5 misiből ki akarom hozni a legjobbat, szvsz mindenki így van vele.

#449388 KawaBazsy Előzmény: #449352

S mi volt ezzel a baj? Túl sok a km?

Ha jól értem, az átverések miatt nem ugrottál bele eddig semmibe, s nem azért, mert új autót vársz 5-6 évesen..

#449352 kerikoma Előzmény: #449324

Debrecentől megcsömörlöttem (csoki remélem nem olvassa), de ez a jetta még azt mondom a legkorrektebb volt a sok skoda oktávia és jetta közül. És ez a kereskedés is szimpi volt. A többi sajna nem, pedig nem kettő van a pulykakas városába.....

#449324 banyaiz Előzmény: #449319

Köszi, de nem keresek most, van egy 3-as mazda sedanom benzines 1,6-os, van egy totálkárgyanús 206-osom, még mindig megy a huzakodás a biztosítókkal mi legyen fél év eltelt már baleset óta.

Annak a sorsát is rendezni kell, jogi határidők szerint legkésőbb februárig. Meglátjuk sikerül e.

Visszafogom a fogyasztást, ki tudja mi lesz még ebből a balhéból a világban. Nem olyan fontos az a 6-os.

Szép ez a Jetta a képeken, valóságban nem volt jó?

#449274 banyaiz Előzmény: #449200

Mazdáknál van elektronikus szervizkönyv, bár azt azzal sem lehet kivédeni, ha minden szervíz előtt visszapörgetik. Bár az is egy **** lehet aki 10 milla felett elkölt egy ilyen autóra aztán utána azzal szórakozik, hogy minden szerviz előtt tekergeti. .)

Sokat keresgéltem én is 6-ost dízelben max 5 évest. Rengeteg szemét volt, egy olyat láttam ami hihető volt , hogy 60 k van benne, állapot , és ahogy a tulajt elnéztem, garázsban tartva stb. 3,4-et kért 3-at ígértem erre 2-3 napon belül elvitték.

Hitel miatt lefoglalt gépekben lehetne vsz jókat találni, jó áron, de ahhoz ismerős kellene

#449263 banyaiz Előzmény: #449014

Értelek, 10 liter még annyira nem is vészes ilyen motorral 1500 kilós kasznival vsz, többnek gondoltam. Sok ajtós autó LOL :)

#449200 kerikoma Előzmény: #448924

Gyönyörű, de nem hiszem, hogy 135 ezer van benne. Utóbbi 3 hónapba rengeteg 2006-os autót néztem, szebbnél szebbeket... Majdnem mind átbaszás volt. Ami nem volt az, azt egy nap alatt el is vitték, még csak megnézni sem tudtam:(

#449014 KawaBazsy Előzmény: #448981

Egy kézi váltós sornégy turbó simán el kell hogy menjen 10-el vegyesben, ha gyári állapotban van, nekem mindkét ilyen autóm így evett. Ehhez nem tojással a pedál alatt kell vezetni, hanem ésszel. Nekem nem kell ilyen sok ajtós autó, még a hátsó üléssor is luxus.. :-)

#448981 banyaiz Előzmény: #448966

Nagyon jókat olvasok erről az mps-ről mazdában, csak az a gondom vele, hogy nagy benzinfaló lehet 10 literrel lehet elmegy de ahhoz finom lábak kellenek vsz:, és használtban valószínű aki ilyet vett az hajtotta is keményen, újban pedig kész vagyon.

Mazdádat lecseréled igazán tesztelhetnél egy ilyet, aztán írhatnál róla beszámolót. :)

#448966 KawaBazsy Előzmény: #448924

Mazda 6 még nem volt, ehhez a legközelebb a Mitsu Eclipse turbom állt anno, az 2 literes motorral volt. De akkor is azt mondtam, h a családosok vegyenek négyajtós autót (ugyanott a kereskedésben, ahol vettem ott volt szintén eladó egy Mitsu Galant VR4 turbo, ami műszakilag u.a, csak családosoknak szánt). Vagy ha már, akkor Evo vagy WRX. :-)

Az Eclipse simán elment 10-el vegyesben, de az nem volt nehéz autó, meg kéziváltós. Viszont a Saab is 10-et evett, pedig az 1.5 tonna, s automata.. de takarékosan vezetni is tudni kell. :-)

#448912 Sumér harcos Előzmény: #448530

a SUV még az a kategoria,amitől jobban semmit nem gyűlölök.....

illetve egyterű és SUV...ha már 4X4,akkor EVOX,Impreza WRX:))