Magyarul, ha nem az én zsebemben nyúlkál a zsebtolvaj, akkor ne is szóljak az öregasszonynak a buszon, hogy éppen kizsebelik. Mert hasonló a szituáció. Ennyit az etikáról.
Magyarul, ha nem az én zsebemben nyúlkál a zsebtolvaj, akkor ne is szóljak az öregasszonynak a buszon, hogy éppen kizsebelik. Mert hasonló a szituáció. Ennyit az etikáról.
Ha 5300 volt a pánik alja, és elindul felfelé, akkor ezt mondhatjuk, hogy elég jól megúsztuk!
A román projektre még nincs meg a pénz! Azt a jövő év elején szeretnék összekalapozni.
ez is, meg az előző 3 hozzászólásod is like!
Szombati jóslatom 1. pontja kipipálva.
OTP hitel: "forrás két hitelkeretre oszlik a Tranche A-t az E-Star az EETEK tranzakció magyarországi projektje (RESZ Kft.) vételárrészletének refinanszírozására, illetve a tranzakció magyarországi átszervezéseinek teljes lezárására használja fel (vagyis ezt a tételt már a romániai Capex-re költheti)"
Ezt a mondatot nem értem... Most akkor vételárkifizetésre fogják felhasználni a hitelt, vagy a román projektekre?
Vagy ez a kettő hogyan kapcsolódik?
Természetesen formailag mindenki írhat, viszont érdekeltségi körön kívül eső fórumokon negatívdolgokat irkálni egyrészt nem etikus, másrészt erősen pótcselekvési kényszerre vall.
Lesznek a vonatról leszállók,őket majd félúton felvesszük,persze magasabb jegyárakkal!
Nem tudtam, hogy ide csak beragadt spekik írhatnak. Ha igen, jelezni kellene a címben. Nem cikiztem a céget, csak azt jeleztem, hogy a díj büdös. A warning fényében még inkább az.
Kisbüfik kiszórják, shortosok, nagyok bevásárolnak, kicsik meg majd 10k körül 1 év múlva megveszik tőlük megint:)
Szerintem egy kérdést kell minden részvényesnek feltennie magának.
Az E-star vonat azért állt meg, mert értékes rakományt "pakoltak" amihez idő pénz és energia szükséges, vagy kisiklott. A kisiklott variáció nyilván képtelenség. Ami meg a rakodással járó időkiesést és költségeket illeti, azt a piac a rakomány megvásárlásának első pillanatától kezdve egész idáig beárazta. Most mit kéne negatívan újra árazni, amikor a szemafor lassan indulást jelez?!
Lupin úr hozzászólásait érdemes elolvasni és kicsomagolni belőle a lényeget, sokszor jó meglátásai vannak. Tudtommal nincs poziban.
Poziból beszélsz? Ha igen, köszönjük, ha nem, lehet rossz helyen vagy
Tökéletesen igazad van,ez a jelenlegi ár is már nevetséges!Több szakértő is nyilatkozta,hogy
jövőre az EURO 285-290 közöött lehet.akkor viszont 83 százaléknál is több lehet az EBITDA! Mi magunk is adunk "gyorsjeletéseket"feleségünknek,én mellékállásomban borászkodom a q2 jelentésem még 23 hekto borról szólt a vége q3 17 hekto lett. Nejem ennek ellenére nem
akarta kivágatni a szölöt,mert tudja, hogy új telepítés egyre többet és többet fog hozni.Akik ma dobálják,tegyék én ott leszek és nevetve fogom a darabszámomat emelni!
Urak, úgy látom, a rossz hírek mind valamiféle időszakos késedelemből és a menedzsmenten kívüli okokból adódnak (romániai EBITDA a finanszírozás miatt, magyar önkormányzatok fizetési problémái az ismert okok miatt). Eközben a fundamentumok erősek (növekvő piacokon, a szektortársaknál gyorsabban növekvő business, növekvő nemzetközi jelenlét és finanszírozási (illetve tulajdonosi - Utilico) háttérrel, kiemelkedő menedzsmenttel). Az EETEK utáni irracionális és manipulált árfolyamcsökkentés + az aktuális válságbizonytalanság oly mélyre árazta a papírt, hogy a mostani kiigazítás -azért értékelem, hogy kibújt a Q3 szög a zsákból- már rég be van árazva. Sajna bebetonoztam magam, de hétfőn, ha lemegy 5-6%-ot, akkor kezdem javítani az átlagomat...
Kibicként, 50 rv-vel a pakliban, ami 5 évre eltéve, másodszor próbálok veletek beszélni. Ami 2 kérdésből állna:
1/ Fundamentumokkal baj van? - szerintem nem
2/ Befektető vagy, vagy nyerészkedő? - mert szerintem nem mindegy