Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Eladó az van rendesen ve…

#452162 MrTibi16

Eladó az van rendesen vehet a panny "amennyit" akar! Még mindig nem tartom valószínűnek, hogy megvegye az állam... (ne kérdezz miért, nem tudom):D

De szvsz pannunion nélkül nem ezen az árszinten van a helye... sajnos!

Re: nincs cím

#452090 zeeh_ Előzmény: #452081

Nem baj, de szerintem a Rába után ez jön. Az okot ne kérdezd, mert ennél lenne jobb cég is a BÉT-en, de nekem nagyon gyanús.

#448228 MrTibi16 Előzmény: #448222

Így van jól tudtad 90% Pannegy, 10% önkormányzat!

Korábbi jelentés:

A PannErgy Nyrt. ezúton tájékoztatja a tõkepiac szereplõit, hogy a PannErgy Polifin Zrt. 90%-os

és a Gödöllõi Önkormányzat 10%-os részesedésével bejegyezték a Gödöllõi Geotermia

Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaságot.

#448226 MrTibi16 Előzmény: #448217

off

Igen és 600 környékén már vevő is van a nyomdánál... Jó lenne valami bennfentes infó:D Olyan mint a rába bejelentés előtt 40 milla volt asszem a forgalom és + 6%-os emelkedés.... Gondolom PSZÁF nem vizsgálja:D

#448223 MrTibi16 Előzmény: #448222

Megnézem én is! Valamelyik közleményben mintha 50-50-en olvastam volna! De azért köszönöm az infót!

#448222 Juppp Előzmény: #448201

Szerintem rosszul tudod, a honlap alapján:

" a Pannergy és az önkormányzat közös projekttársaságot, zártkörűen működő részvénytársaságot alapít 100 millió Ft jegyzett tőkével. A Pannergy illetve a társfinanszírozó európai bankok (EIB, EBRD) ajánlata szerint az önkormányzat tulajdonrésze 10% "

#448201 MrTibi16 Előzmény: #448166

Úgy gondolom, hogy a projektek így is 50% önkormányzati tulajdonnal rendelkeznek (remélem jól tudom), mármint a kft. amit létrehoznak az adott kivitelezési helyen az 50-50%-os tulajdonú! Ezért nem hiszem, hogy az állambácsinak nagy érdeke fűződik a részvények megvásárlására - szvsz -. Inkább azt emelném ki, hogy nem szórják ki az állami pakkot csak úgy hanem próbálnak a nagy részére befektetőt találni, ez ha megtörténik akkor felszabadíthatja a papírt a "nagy" nyomás alól! Addig nem lehet számítani emelkedésre míg ez a pakk ott lebeg a papír feje felett!

Jobban el tudom képzelni, hogy az ÁNY-t akarják majd megvenni, hiszen 10% körüli már így is a részesedése, és lehetne olyan magasztos célokat megfogalmazni vele kapcsolatban, hogy állambiztonsági kérdés a nyomda, meg miegymást! De ezt majd az idő eldönt...!

#448169 pepe01 Előzmény: #448166

Van egy összeesküvés elméletem, miszerint az állam nem a nyugdíjasok védelmében nem engedi emelkedni a közüzemi díjakat. Így akarja elűzni a külföldi szolgáltatókat és beolvasztani még néhány céget az alakuló (MVM, MOL) szuperholdingba.

#448166 zeeh_ Előzmény: #448162

Kivéve, ha arról lehet szó, mint a Rába esetén, de magyarázatot ne várj, mert nem tudnék egy indokot se mondani, hogy miért pont ebbe kéne az államnak beszállnia. Vannak ennél jobb cégek is.

#448164 pepe01 Előzmény: #448162

Én fontosabbnak tartom a vásárlás célját, mint az árfolyam tartás létét.

Most kompenzálják majd a Synergon bukcsit:D

Szerintem 2012-ben megcsinálják a Főtáv-os projectet is és lesz majd meglepetés 2013-ban.

Próbálják 600 felett tar…

#448162 MrTibi16

Próbálják 600 felett tartani! Meglátjuk, hogy sikerül e nekik!

Gondolom majd valamilyen projektért újra srv vel akarnak fizetni!