Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#450046 matgab Előzmény: #449478

Na bazzeg... Még mindig kur.vára én irányítom itt az egész világot!

És mi lett volna , ha már kedden sikerül a shortot megindítanom...

#449959 Bendeguz Előzmény: #449948

Köszönjük MESTER! Adj már el kérlek némi RFV-t, mert az meg nem hajlandó menni miattad...

#449948 Fornit Előzmény: #449486

A faktor nem alszik most sem...

Csak 1 napot kellett várni a világmegmentéshez.

#449783 matgab Előzmény: #449775

600-ért eladhatnám bárkinek...:-)

A múltkor 700 felett volt, akkor sem adtam...

#449577 picirigo Előzmény: #449478

Pont azon gondolkodtam rákérdezek, h indítottál-é oti shortot...eskü!!!!....BUX short lett belőle! Végül is , így sem rossz!!! Remélem végre elhozod a világ békét! :)

#449486 matgab Előzmény: #449478

igazából amúgy tegnap reggel akartam indítani, de a randomnál 1 napot kellett várni, amire aktiválták a határidős lehetőséget... Pedig reggeltől fogva amolyan igazi matgabosan csaptam volna bele a tegnap reggeli +7%-os OTP rallyba...

#449478 matgab Előzmény: #448159

BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...

Világmegmentő BUX shortot indítottam... Ezzel valószínűleg elkerüljük azt , hogy bárki leminősítse az országot, hogy világháború törjön ki, hogy kettészakadjon az eurozóna, hogy rosszak legyenek az amerikai makroadatok... De lehet, hogy csak a QE3-at indítja be a FED.

Ja és meg fogják találni a (látszat)megoldást az EU-s államok az olasz és a spanyol problémára, de legalábbis a média karácsonyig megfeledkezik erről...

BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...BEAKING NEWS...

#448159 pepe01 Előzmény: #448108

Tudom mi a titok:D

Az euroban tartott megtakarításaid nem állnak rosszul, tehát all in vagy nagyobb tételek esetén val..szeg nem érvényes a faktor (nem ismerem a befektetésed összetételét, csak tippelek).

#448108 matgab Előzmény: #448073

HOGY A FAXOMBA VILÁGELSŐ EZ A TETVES DJOKOVIC???

A múltkor fogadtam rá, kikapott...

Na látom most is van meccse, valami névtelen nulla ellen...

Első szettet megnyerte 6:3-ra...Na mondom ez sima meccs, teszek rá egy kisebb összeget...

Djokovic N. (Srb) 6 3 3

Tipsarevic J. (Srb) 3 6 6

Há wazzeg, az oké, hogy kis ujjammal kinyúvasztom bármelyik magyar részvényt,

hogy fél kézzel lecsapom a világ bármelyik devizáját,

hogy egy pici erőfeszítéssel kidurrantom a világ legerősebb gazdasági potenciáljának lufiját...

De hogy már egy k.va teniszmeccsen se nyerjen a világelső, ha a 2. szettben ráfogadok??!?!

#448073 pepe01 Előzmény: #447215

Szia

Rába "kötvény" 815-ös célárral kezd érdekes lenni :D, csak azt nem tudom milyen költsége van az unicredithez transferálásnak.

#448071 matgab Előzmény: #442763

elég szépen közelítünk a 346,5 HUF/EUR-os céláram felé...

És este 6-kor még egy Eltocsy -Szííjárató beszéd is lesz... Még a Kósa kellene a trióba és hétfőn már tuti meglenne a faktor...

#447427 filter Előzmény: #447390

Abban biztos lehetsz, hogy az volt a legjobb döntés....kbc már tudta hogyan segítse a népet.:)

#447390 matgab Előzmény: #447345

igen, de ahhoz a KBC-nél kellett volna számlát nyitni, az pedig csak havidíj mellett lehetséges most már...

És ez a hitelválság amúgy sem biztos, hogy segít az Orco-n...

Amikor nyáron kényszerből lezártam a hati longomat 23k-nál amikor átmentem a randomhoz -na az volt idén eddig a legjobb döntésem...

#447345 filter Előzmény: #447215

Vihetted volna másik tőzsdére, nem volt kötelező eladnod.

KBC megosztja az összes tulaj között a költséget, akik átviszik így az sem olyan horibilis összeg.