Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: senki

#448112 Zotya32 Előzmény: #448111

már látom mennyi tárgyalás fog elmaradni miatta, mert éppen halaszthatatlan közfeladatot fog ellátni a holding érdekében.... :)))

re: utazó phylkövet :))

amúgy ez kellett, hogy eladjak...

ezek szerint sikerült belőni majdnem az alját... :)))

26k.. most már csak 20,5K mert vettem vissza...

majd a tetejét is szeretném így eltalálni :)))

senki

#448100 Zotya32

ide már senki nem ír? mondjuk nem nagyon voltam ma gépközelben, de azt hittem kicsit többen reagálnak e fontos várva várt hírre....

Mondjuk ez tipikus TP-s lelépés, olyan népmesés, le is mondott meg nem is, megy is meg marad is.... :)))

Re: GR

#447749 Zotya32 Előzmény: #447748

http://nmhh.hu/dokumentum.php?cid=27786

"(5) A helyi vagy körzeti médiaszolgáltatás közösségi médiaszolgáltatásként való elismerése a Médiatanács médiaszolgáltatási pályázati nyertességről szóló döntésében vagy a Médiatanácsnál külön e célból kezdeményezett eljárásban, a Médiatanács határozata alapján történik meg. Ezen eljárás a médiaszolgáltatásnak a 42. § szerinti nyilvántartásba vételét követően a médiaszolgáltató által kezdeményezhető. A Médiatanács eljárása során megvizsgálja a már működő, vagy indítani kívánt médiaszolgáltatást és annak médiaszolgáltatási szabályzatában foglaltakat az (1)-(4) bekezdés szerinti kritériumoknak való megfelelés céljából, majd hatvan napon belül hatósági határozatot hoz. Országos médiaszolgáltatást nem lehet közösségi médiaszolgáltatásként elismerni."

No, akkor vszínűleg ennyit a Kárpátok rádiója tervről...

GR

#447748 Zotya32

http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek/jegyzokonyv-20111124162256.pdf

"13. 1023/2011. A Műsor-Hang Nyrt. kérelme a Budapest 105,9 MHz, a Balassagyarmat 95,7 MHz és az Eger 100,7 MHz tekintetében fennálló közműsor-szolgáltató jellegű médiaszolgáltatási jogosultságainak (Gazdasági Rádió, Gazdasági Rádió 95,7, Gazdasági Rádió 100,7) közösségi médiaszolgáltatásokként történő elismerésére és műsorszolgáltatási szerződései hatósági szerződéssé átalakítására

A Médiatanács egyhangú szavazási aránnyal az alábbi határozatokat fogadta el:

A Médiatanács 1633/2011. (XI. 16.) számú határozata

a Műsor-Hang Nyrt. kérelme a Budapest 105,9 MHz tekintetében fennálló közműsorszolgáltató jellegű körzeti médiaszolgáltatási jogosultságának közösségi médiaszolgáltatásként történő elismerése és műsorszolgáltatási szerződése hatósági szerződésessé átalakítására

A Médiatanács az Mttv. 209. § (2) bekezdése szerint a Műsor-Hang Nyrt. Budapest 105,9MHz körzeti közműsor-szolgáltató jellegű médiaszolgáltatását a médiaszolgáltató kérelme alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el, és a médiaszolgáltató hatályos műsorszolgáltatási szerződését hatósági szerződéssé alakítja át a mellékelt Hatósági Szerződés szerint"

Re: nincs cím

#446997 macika Előzmény: #446771

teljesen igazad van

25/rv érték is túlzás szerintem, ha eladnának mindent fele jönne ki kb.

#446913 Zotya32 Előzmény: #446909

ja még vmi... aztán, ha már mindenki ott van, akkor az átvert kisbüfik lakatot tesznek az irodaházra, és végre mindenki a megérdemelt helyére kerül :))))

#446909 Zotya32 Előzmény: #446655

SZ és K 2005 is jön pestre a Révay-ba. Phyl székház lesz abból :)))

A Cg.01-09-973341 cégjegyzékszámú SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (3300 Eger, Kistályai út 8.) cég 2011. november 18. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok

1. Általános adatok

Cégjegyzékszám: 01-09-973341

Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság

Bejegyezve: 2002/05/22

Megjegyzés: Áttéve Fővárosi Cégbírósághoz

.

.

.

5. A cég székhelye

5/2. 3300 Eger, Kistályai út 8.

Hatályos: 2005/04/12 ...

5/3. 1065 Budapest, Révay u 10.

(Bejegyzés alatt)

#446771 Zotya32 Előzmény: #446739

Maci, amit decis ír odaát Slynak, azt magyarázd már el, én mindig is utáltam a számvitelt....

"A saját tőkéről biztos hallottál már, a többit rád bízom.

És félreértés ne essék itt megy a kavarás rendesen, de szerintem több van benne, mint amit jelenleg ér a BÉT-en és a grafikon is ebbe az irányba mutat."

Volt ugye az alaptőke csökkentés, a "különbözet" meg átment vmi tőketartalékba vagy mibe, most nem emlékszem rá pontosan. De én spec úgy gondolom, átélve az elmúlt éveket, mint részvényes, hogy ha az lenne amit Decis ír, akkor egy árva petákot nem tudnának ezek kifizetni... csak papíron trükköztek, képtelenség lenne annyi pénzt találni, kihozni a cégből, mint amennyi a saját tőkés nyilvántartásban van, nem?

ui.: Jaj, már a KEG is erősödő lett?? ááá, csak úgy gyarapodnak a Holdingos-topikok odaát....

#446739 macika Előzmény: #446738

külföldi felvásárlás az biztos hogy nem - ki az a normális? ĐĐ

de valami jobbos lehetne - mondjuk a nevet megveszi, mert ez a legnagyobb kincs -

tudtuk meg - re mp3 hanta

#446738 Zotya32 Előzmény: #446721

Ceva pernek úgysem lesz vége, zsadás lehet el sem kezdődik? Felvásárlás meg nem lesz. A semmit nem lehet/érdemes megvenni. :-) de ha vki unatkozik, 200on tehet ajánlatot. :-)

#446721 macika Előzmény: #446720

odaát ugranak a spekik megy a találgatás a 100 éves rally előtt

ceva pedig januárban lesz

zsazsa per hogy áll?

#446720 Zotya32 Előzmény: #446713

Nem csak őt, hanem az összes gazembert akinek köze van/volt a phyles mocskos ügyekhez. :-)

#446694 Zotya32 Előzmény: #446687

TP helyében én félnék, működik az Elci-vudu! Szóljon a

haveroknak, ideje lenne az összecsórt fontokat vissztolni részvényvásárlás formájában. :-)