Eurusd-n ennél klasszikusabb fej vállat rajzolni sem lehetne. (nem, mintha hinnék benne :) )
Eurusd-n ennél klasszikusabb fej vállat rajzolni sem lehetne. (nem, mintha hinnék benne :) )
na jó, nem bánom, de akkor az eur/huf szaladjon meg 320-330-ig..))
csak nagyon kis TF-en látszik, nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki
eur/usd dec.12-én hagyott egy kis rést, oda pattanhat.
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy INGYENES előadásra:
FOREX alapismeretek, FOREX bináris opciók a Saxo Banknál
Tematika:
- Devizapiaci alapfogalmak: bázis, jegyzett deviza, rollover , napon túli kamatok, FOREX forward ügyletek
- Hogy működik a fedezetfelhasználás a devizapiacon
- Példaszámítás nyereség/vesztség kalkuláció, pozícióméretezés
- Devizapiaci megbízások a SaxoTrade rendszerben: garantált stop, stop if, bid offer megbízások használata
- Trademaker szolgáltatás bemutatása
- Bináris FOREX opciók a SaxoTrade rendszerbe
Vendég előadó: Hatt Gusztáv (Saxo Bank)
Időpont: december 14. 18:00
Belépni 17:45-től lehet: http://www.elemzeskozpont.hu/content/webinar-belepes
lezártam minden pozit, fordulatnak a leghalványabb jele sem látszik
jahhh, ez a mostani támasz is tartotta vagy 20 órán keresztül
nem tudom, h meddig szarakodnak, illetve akarják, h gyengüljön az eur
eur-chf paritás meg volt...
most lesz eur-usd....?
aztán meg ki tudja...
jan 7.-én 1.2908-as alj van előtte, de már látótávolságban...
meg a számlámat is, támaszok mennek a lecsóba, lassan lehetne egy kis megálló
nálam 2890 körül van a következő
Merkel néni elintézte az EURUSD-t, ahogy mondani szokták, innen szép nyerni.
pl. stooq..
behúzogatod, amit gondolsz, lemented a grafikon alatt balra lévő ikonnal, majd a graf alatt lévő analysis manager-t megnyitod és a linket bekopizod a levélbe, hozzászólásba és kész is...
Tudtok olyan weboldalt, ahol online lehetne húzogatni a vonalakat, fibo szinteket FX chartokra és ezt meg is lehet osztani másokkal?
persze, h. megéltük. U.ezt fordítva, mikor bevezették. Az égvilágon semmi extra nem lesz. Bevezetéskor is előre meghatározott árfolyamon volt a váltás márkáról, most is ez lesz. Nyilván a megszűnés bejelentése után még hónapokig, vagy akár 1-2 évig is létezni fog, mint elszámoló és kereskedhető pénz, így szépen átváltod arra a devizára majd, amelyikre akarod, pl. márkára
igen? akkor nagy long lesz? Ugyanis 2. VH-ban az volt. Mikor bevonultak németek Párizsba, hatalmas tüzijáték volt a francia tőzsdén.