Regisztráció Elfelejtett jelszó

FuturAqua Nyrt.

Re: nincs cím

#447366 Zotya32 Előzmény: #447361

10.2. A kibocsátó pénzforgalmának (cash-flow) forrásai és összege, valamint szöveges bemutatása

A Kibocsátó jelenlegi készpénzellátottsága 3,6 millió HUF pénzeszközből és 5,235 millió HUF a jegyzett, de be nem fizetett tőkéből áll, amely lehetővé teszi a kezdeti tevékenységek eredményes folytatását. A jövőbeni üzleti stratégia megvalósításához szükség van a tőzsdei tőkebevonásra, amely elsősorban saját részvények értékesítéséből teremt forrást a Társaság számára.

#447359 Zotya32 Előzmény: #447355

http://www.futuraqua.hu/files/FuturAqua_TAJEKOZTATO_jovahagyott.pdf

"FIGYELMEZTETÉS

A FuturAqua Nyrt., mint Kibocsátó az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket:

A Társaság jelen Tájékoztató elkészítéséhez, továbbá a Tájékoztató jóváhagyása esetén a Társaság részvényeinek a Budapesti Értéktőzsdére, mint szabályozott piacra történő bevezetéséhez befektetési szolgáltatót nem vesz igénybe, így jelen Tájékoztatóval kapcsolatos felelősség kizárólag a Társaságot, mint kibocsátót terheli.

A Társaság e helyen külön kiemelten jelzi, hogy gazdasági működését kevesebb, mint egy éve kezdte meg.

A Társaság e helyütt is jelzi, hogy alapításakor a nem pénzbeli hozzájárulás (apport) mértéke a készpénz arányát a teljes alaptőkére vetítve jelentősen meghaladta (a nem pénzbeli hozzájárulás az alaptőke 96,7%), ami a szokásostól eltérő kockázatot jelent.

Tekintettel a fentiekben foglaltakra a részvények tőzsdei bevezetése, illetve megszerzése a szokásostól eltérő kockázatú"

ui.: azért szép munka volt ez a 180 oldalas tájékoztató a nagy semmiről... :))

legalább egy picit megdolgoznak a pénzükért....

Amúgy itt a baj, szerintem:

"A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete e Tájékoztató közzétételének jóváhagyása során a Tájékoztatóban szereplő adatok és információk valódiságát nem vizsgálja vagy vizsgálta. Ennek következtében a PSzÁF a tájékoztatóban szereplő adatokért nem vállal felelősséget"

ha vizsgálnák, akkor az utóbbi években nem jött volna annyi hulladék a bétre...

#447349 exmnbs1 Előzmény: #447343

majd helyre rakjuk őket

visonka biomedikalba sem vett bele a kutya sem

dékánhelyettes asszony a kamujával((((((((((

Pécsi egyetem(((((((

nomeg az ő rv-üket nem adják és még volt pofájuk közölni, hogy a pénzük jó helyen van, így másoknak kéne jegyezni a 30m-s IPO-t

#447343 xmann Előzmény: #447308

megnéztem a tájékoztatót. nemhogy alkalmazott nincs, de még a részvények névértékét sem fizették ki, azt hiszem valami 7 millió névértékűnek csak a negyedét tudták befizetni. hiányzott hozzá 5 (öt) millió forintjuk... komoly csapat. Tulajdon: két telek valahol fejérben, meg két kút egyik 45 méter másik tán 85. még a mi kertünk végébe is lefúrtak egyébként 35 méterre van kutunk, úgyhogy nagyjából el tudom képzelni e két kút kifúrásának költségét és értékét. 1 millió forint alatt van.

Jön tehát a hybrid 2, csak ezek nem tűnnek olyan profinak

#447061 joepappa Előzmény: #447038

honlapjukon fent vannak a jelentések nincs semmijük, csak a szokásos cég apport. forintozni a fil is jó volt.

#446970 Fornit Előzmény: #446967

Fektetik a vezetéket :-)

"A Budapesti Értéktőzsde Zrt. ezúton tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2011. november 22-én benyújtotta törzsrészvényeinek tőzsdei bevezetésére vonatkozó kérelmét."