Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

A topic létrejöttének a …

#447027 Rozsdáskilincs

A topic létrejöttének a célja, Lupin Úr invesztálása szerény baráti asztalunkhoz. Amit sokak örömére el is fogadott és megtisztelt benünket jelenlétével. Baráti asztaltársaságban barátként viszonyulunk egymáshoz. Elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a másikfél mást gondol dolgokról, ettől vagyunk baráti társaság. Lupin úrról tudjuk hisz rég ismerjük, az elmúlt évtizedeket nem a naracsültetvény gondozásával töltötte. Nem is ezért hivtuk asztalunkhoz. Egyszerüen csak élvezni akartuk a társaságát. Gondolom nem kiván új barátok hatására sem vallási sem politikai nézetein változtani. Szvsz nemis illik a vendéget olyan dolgokkal traktálni amitől tudjuk gyöngyözik a homloka majd kellemetlen feszengést érez a homloklebenye tájékán. Uraim próbáljuk meg jól érezni magunkat. Van elég csatakozás a parketten az árakkal.

_AT_ logikus érvvonalon …

#447014 lagwagoner

_AT_ logikus érvvonalon halad. Én bírom. Azonban a kritikusok érvelése is érthető _AT_ véleményével szemben. (Amúgy sabe nyitott már neki topicot :-), de _AT_ toporzékolt :-))

Re: törölve

#447012 Arsene Lupin Előzmény: #446987

"Félkövérbe pedig nem szedtem a szót, különösen mert én a vékony és sovány változatot preferálom. "

Örömmel értesültünk ortodox jellegű szexuális preferenciáiról. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a kerályi udvarban a nem ortodox figurák dívnak mostanság.

"Szíves elnézést kérem, hogy egyesek utánam járnak és bármit írok, kötelességüknek érzik, hogy belémrúgjanak még az Ön topicában is."

Megindít, ahogy üldöztetését ecseteli. Tényleg jobb lenne, ha nyitna egy saját fórumot, ott aztán törölheti is a párt irányvonalától eltérő hozzászólók beírásait.

Re: Hivatalosan is megkerestük az IMF-et

#447011 ele67 Előzmény: #447009

nyomorba döntik az országot ,csak saját zsebükkel foglalkoznak

#447009 ele67 Előzmény: #446991

mi ez fidesz gyülés ,hagyjuk ezt a **** kerályt

#447006 filter Előzmény: #446974

Én is így látom, arról nem is beszélve minél hangosabban kiáltják engem annál jobban taszít.

Ami jó azt nem kell fényezni, ennyi.

#446993 exmnbs1 Előzmény: #446963

szerintem törölni kéne az agitpropos hozzászólásait

ez egy normális topik volt

#446991 Előzmény: #446974

"Arra viszont semmiféle késztetést nem érzek, hogy egyetértsek a tömegekkel bármilyen hangosan kiabáljak valamiről, hogy jó, ha szerintem fos."

Nemrégiben idézném be a Brian élete híres jelenetét - nem tenném újra, de gondolom tudod, hogy melyikre gondolok ;)

#446987 Előzmény: #446966

A szó eleji nagybetű nem kiabálás, főleg, ha a mondat elején van ;) Félkövérbe pedig nem szedtem a szót, különösen mert én a vékony és sovány változatot preferálom. Azt viszont töredelmesen beismerem, hogy tényleg szeretem, de hát, nem csinálhat mindenki a mondás szerint s*gget a szájából - így én maradok inkább ennél az élvezetnél.

Mindemellett a felkiáltás jelen esetben arra vonatkozott, hogy a hozzászóló ezúttal is Móriczkát játszik, akinek mindenről ez jut az eszébe, azaz érdemi tartalom nélkül, ezúttal is visszataszító személyeskedésében kívánja frusztrációit kiélni, ezúttal is rajtam levezetve lúzerségét. És pontosan ezen okokból, mivel ilyen pofozkodásba, erre a szintre nem vagyok hajlandó lemenni, ezért zártam rövidre a próbálkozását, amely során így adtam hangot adnak, hogy ez a véleményem Mórickáról és a beszólásáról.

Szíves elnézést kérem, hogy egyesek utánam járnak és bármit írok, kötelességüknek érzik, hogy belémrúgjanak még az Ön topicában is.

#446974 banyaiz Előzmény: #446965

Máshogy fogalmazom. Az, hogy mi a tömegek álláspontja érdekel, már csak tőzsde miatt is. :) Arra viszont semmiféle késztetést nem érzek, hogy egyetértsek a tömegekkel bármilyen hangosan kiabáljak valamiről, hogy jó, ha szerintem fos. Vagy fordítva.

Re: Gyuri bohóc védőhálója

#446969 Arsene Lupin Előzmény: #446768

Délelőtt volt még technikai korrekció kint is és nálunk is, de aztán nyakon csapták rendesen. Az, hogy mi még pluszban vagyunk egyértelműen az IMF-nek szól.

#446966 Arsene Lupin Előzmény: #446956

"Pin@!"

Csak arra kérem, hogy az ilyen szavakat lehetőleg ne nagybetűvel és félkövérrel írja. Csak azért írom, mert szemmel láthatólag késztetése van rá. A nagybetű ugye kiabálás, ha pedig azt kiabálja, hogy félkövér p..., az ...

Amúgy nem óhajt egy külön fórumot nyitni az ilyen bunyók céljára?

#446965 Előzmény: #446960

Azt teszel amit akarsz, viszont tömeg dönt a te sorsodról is.

Ezért nem mindegy, hogy érdekel a véleménye a tömegnek, vagy felsőbbrendűen teszel rá és csak entellektüell módra bekiabálsz néha, hogy "akkor is hülye a bíró, ha nekünk ad igazat". Lehet így is, csak akkor tényleg nem tudunk miről beszélgetni :)

#446960 banyaiz Előzmény: #446953

Értem mit akarsz mondani, és el is olvastam.

Én pedig a saját véleményemet írtam le, hogy szerintem mi az eredmény, ha a tömegeknek ez eredmény legyenek vele boldogok, és éljenezzek leszarom. :)

Tudod "langyos a sör ha nekünk így is jó"

#446959 banyaiz Előzmény: #446952

Alapvetően rendes gyerek, csak el van tévedve. :)

Exmnbs1: Ja, ideje volna , hogy eltakarodjon jót tenne a kötvényaukcióknak.

#446958 Euroman Előzmény: #446956

Ne szennyezd A. Lupin topikját....nyiss egyet magadnak, aztán lájkold magadat, meg elv-társaidat...

#446957 Előzmény: #446952

"Ezt akár Rákosi is mondhatta volna. Orbán stílusa egyébként Marosánéra jobban hasonlít, de ha a szemével csippantana, és a vállát húzogatná, akár Kádár is lehetne"

És mivel az Istenadta nép imádja a Kádár rendszer restaurációját, ezért döntő többséggel fog a következő választáson is felsorakozni mögéje. Főleg, a normális választási lehetőség teljes hiányában. És bár a Fidesz sokmindenről tehet - de erről mégsem ők tehetnek. Megy az a baloldalnak magától is...