Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Hivatalosan is megkerestük az IMF-et

Előzmény: #446949

De utálom, amikor többször kell ugyanazt leírni, mert senki sem olvassa el... :(

"A forradalom kedvéért mindez nagybetűvel szedve, hogy hatásosabb legyen."

"Figyelj nekem van egy mércém amit eredménynek tartanék ezek a polgártársak nem ütik meg sem a produkciójukkal, sem ahogy arról beszélnek."

Én soha nem szerettem volna megváltoztatni a nézetedet, de nem is erről volt szó - hanem arról, hogy szerinted nyilvánvaló, hogy rossz amit csináltak, hiszen szemmel látható, én meg ezzel kapcsolatban fejtettem ki, hogy tévedsz. Ha pedig a kommunikáció hibáit sorolod, arra mutattam be, hogy az is csak nézőpont kérdése. Ha pedig az országról beszélünk, a "népről", akkor ebből a szempontból a te, vagy az én véleményem körülbelül érdektelen, mert elhanyagolhatóak vagyunk a lakosságszámhoz viszonyítva. Ezért nem szabad összekeverni azt, hogy én mit gondolok, meg hogy mások mit gondolnak.

"Az , hogy erről az ország lakossága , hogy vélekedik olyan nagy izgalomba nem hoz, ha tömegek nem értenek velem egyet."

Nem erre kívántam utalni, azaz nem azt mondtam, hogy kevés vagy, és a többség győz, hanem arra kívántam utalni, hogy tömegek nem értenek veled egyet, sőt mi több, szerintük te látod rosszul a történéseket. És innentől csak nézőpont kérdése a jó-rossz, illetve az, hogy ki és mit minek él meg.

"Az , hogy mi volt az elmúlt 8 évben stb az egy dolog az már történelem."

Nagyon nem az, hiszen egyrészt nem volt történelmi távlatokban, másrészt a potenciális Fidesz leváltók azok, akiknek azt a nyolc évet "köszönhetjük". Innentől pedig a választási lehetőség adott: Vagy ezek, vagy azok. És ez semmiképpen sem történelem, ez a mai magyar valóság.